• Κύκλωψ βούρτσα ενδυμάτων νάυλον Νο28 Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ βούρτσα ενδυμάτων νάυλον Νο28 Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ βούρτσα ενδυμάτων νάυλον Νο28

Η Κύκλωψ βούρτσα ενδυμάτων νάυλον Νο28 είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αποτελεσματική λειτουργία της, θα ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με ευκολία και γρήγορα. Αφαιρεί αποτελεσματικά τις κηλίδες και τη βρωμιά από τα ρούχα σας, κρατώντας τα πάντα καθαρά και φρέσκα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την αγορά αυτής της εκπληκτικής βούρτσας ενδυμάτων!
18094
5202707000245
1,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κοντάρι σκούπας ανοξείδωτο με χοντρή βίδα 1,30m

Το κοντάρι σκούπας ανοξείδωτο με χοντρή βίδα 1,30m είναι ιδανικό για εύκολο και αποτελεσματικό καθάρισμα του σπιτιού σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει μια χοντρή βίδα που εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο χωρίς πολύ κόπο και κόστος.
Τιμή 1,10 €

Κύκλωψ σκούπα με μαύρη τρίχα Νο111

Η σκούπα Κύκλωψ με μαύρη τρίχα Νο111 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με την απίστευτη ισχύ και απόδοση της, κανένας λύματος δεν μπορεί να αντισταθεί στην Κύκλωψ. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 1,95 €

Σκούπα στενή ίσια

Σκούπα καθαρισμού η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 0,79 €

Vileda σκούπα classica 2σε1

H σκούπα της Vileda με διπλή δράση χάρη στην επαναστατική της κατασκευή με δύο ειδών τρίχες καθαρίζει με ένα πέρασμα τρίχες και σκόνη. Καθαρίζεται εύκολα καθώς η βρωμιά δεν κολλάει στις τρίχες της.. Η Vileda Classica σκούπα 2σε1 συνδυάζει δύο τύπους ινών.

Οι πυκνές και λεπτές τρίχες (μαύρες) για τη συλλογή της λεπτής σκόνης. Οι σκληρές τρίχες (ασημί) για τη συλλογή σωματιδίων και τριχών.

Διαθέτει προστατευτικά στις άκρες για να μην "τραυματίζει" τα έπιπλα σας.

Τιμή 4,24 €

Κοντάρι τηλεσκόπικο 240cm

Ανακαλύψτε το νέο τηλεσκοπικό κοντάρι 240cm και εξερευνήστε τον κόσμο γύρω σας με άνεση και ευκολία. Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και εύκολη χρήση, αυτό το τηλεσκοπικό κοντάρι θα σας βοηθήσει να φτάσετε σε δύσκολα σημεία με άνεση και ασφάλεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει σε κάθε σας εξόρμηση.
Τιμή 7,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Croco crackers με πίτσα 100gr

Αλμυρά σνακ με γεύση πίτσα της εταιρείας Croco που αποτελούν ιδανικά συνοδευτικά για την μπύρα ή το κρασί σας.

Τιμή 0,50 €

Nektar ice tea λεμόνι με στέβια 1,5lt

Το αναζωογονητικό άρωμα λεμονιού σε συνδυασμό με την υπέροχη γεύση του τσαγιού θα σου δώσουν τη δροσιά και την ενέργεια που αναζητάς.

Ατελείωτη γεύση δροσιάς!

Τιμή 1,25 €

MOUFFLON ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ 48τεμ

Ανανεωτικά παραφινης MOUFFLON 48 τεμ. Αποκτήστε τώρα το πιο αποτελεσματικό προϊόν προσανατολισμού για τα προβλήματα μυών και αρθρώσεων. Με την ισχυρή σύνθεσή του, το MOUFFLON ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ 48τεμ εξαλείφει τους πόνους και τη φλεγμονή, προσφέροντας άμεση ανακούφιση. Μην αφήνετε τον πόνο να σας εμποδίζει, αποκτήστε το MOUFFLON σήμερα και απολαύστε τη ζωή σας χωρίς περιορισμούς.
Τιμή 0,89 €

Syoss mousse αφρός μαλλιών max hold 250ml

Το Syoss, σχεδιασμένο και δοκιμασμένο από επαγγελματίες κομμωτές, σχηματίζει ένα δίχτυ προστασίας της τρίχας. Για 48 ώρες κράτημα και τέλεια ισορροπία μεταξύ κρατήματος και απαλότητας.

For mega strong hold.

•    48 ώρες mega δυνατό κράτημα για εντυπωσιακά χτενίσματα  

•    Δεν κολλάει, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα, κατά του φριζαρίσματος  

•    100 % απαλότητα & φυσική λάμψη.

Τιμή 4,49 €