• Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο100 Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο100 Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο100

Η Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο100 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την απίστευτη απόδοση καθαρισμοϋ, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά της. Αποκτήστε την Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο100 σήμερα και θα δείτε τη διαφορά στην καθαριότητα του σπιτιού σας!
18121
5202707000191
2,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ βούρτσα πλύσεως Α900

Η Κύκλωψ βούρτσα πλύσεως Α900 είναι η τέλεια λύση για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού στο σπίτι! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την απίστευτη απόδοση καθαρισμού, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε την καθημερινή σας ρουτίνα χωρίς αυτή την εκπληκτική βούρτσα. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει στην καθημερινή σας ζωή!
Τιμή 3,08 €

Κύκλωψ φιαλόβουρτσα

Η Κύκλωψ φιαλόβουρτσα είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της Κύκλωψ φιαλόβουρτσας, κάθε κουζίνα θα λάμψει και κάθε μπάνιο θα είναι αψεγάδιαστο. Αποκτήστε την Κύκλωψ φιαλόβουρτσα σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή σας!
Τιμή 0,87 €

Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική μαλακή πλαστική Νο40

Η Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική μαλακή πλαστική Νο40 είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματικό καθαρισμό. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Κύκλωψ, αυτή η σκούπα εξασφαλίζει αποτελεσματικό και γρήγορο καθάρισμα χωρίς προβλήματα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον επαγγελματικό σας χώρο με ένα αξιόπιστο εργαλείο καθαρισμοϋ.
Τιμή 3,53 €

Κύκλωψ σκούπα με γκρίζα τρίχα Νο111

Η Κύκλωψ σκούπα με γκρίζα τρίχα Νο111 είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αποτελεσματική λειτουργία της, θα αφήσει τα δάπεδα σας λαμπερά και αψεγάδιαστα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα καθαρισμού με ένα απλό βήμα!
Τιμή 1,78 €

Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ

Το Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ είναι το ιδανικό εργαλείο για να κρατήσετε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Με το μοναδικό του σχήμα και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τη σκόνη από τα δύσκολα σημεία με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην καθαριότητα του χώρου σας!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Royal τορτίγια σταρένια 25cm 18τεμ 1200gr

Οι Royal τορτίγια σταρένια 25cm 18τεμ 1200gr αναφέρονται σε μια συσκευασία τορτιγιών με διάμετρο 25 εκατοστών (25cm), και το συνολικό καθαρό βάρος της συσκευασίας είναι 1200 γραμμάρια. Οι τορτίγιες είναι λεπτές, επιπλέον πλάκες από αλεύρι που χρησιμοποιούνται συνήθως για τη δημιουργία σάντουιτς, burritos, quesadillas και άλλων ειδών φαγητού.

Τιμή 4,11 €

Macao πάπρικα κόκκινο πιπέρι 50gr

Η πάπρικα είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από την αλέσημη ξηρή πούδρα των κόκκων του πιπεριού Capsicum annuum. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες πιπεριού, και ανάλογα με την ποικιλία, η πάπρικα μπορεί να είναι γλυκιά, πικάντικη, ή και καπνισμένη. Στην περίπτωση της πάπρικας κόκκινου πιπεριού, η πούδρα προέρχεται από κόκκους πιπεριού που έχουν ωριμάσει και έχουν αποξηρανθεί.

Τιμή 0,81 €
Roshen yogurtini mix καραμέλες 1kg Roshen - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Roshen yogurtini mix καραμέλες 1kg

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Roshen yogurtini mix καραμέλες 1kg. Ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα το Roshen yogurtini mix καραμέλες 1kg και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Κανονική τιμή 5,95 € Τιμή 3,80 €
  • -2,15 €
  • -2,15 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 250ml

Το καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 250ml είναι ιδανικό για να απομακρύνει τους λεκέδες και τις λίπες από τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και καθαρά. Χρησιμοποιήστε το σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τιμή 2,56 €

Arion food πάπρικα γλυκιά σε σκόνη 50gr

Η πάπρικα γλυκιά σε σκόνη 50gr της Arion food είναι ο ιδανικός σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα που προσφέρει, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε ένα γευστικό ταξίδι. Αποκτήστε την τώρα και δώστε νέα διάσταση στις μαγειρικές σας εμπειρίες!
Τιμή 0,76 €