• Κύκλωψ κοντάρι ανοξείδωτο με ψιλή βίδα 1,30m Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ κοντάρι ανοξείδωτο με ψιλή βίδα 1,30m Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ κοντάρι ανοξείδωτο με ψιλή βίδα 1,30m

Ανακαλύψτε το νέο Κύκλωψ κοντάρι ανοξείδωτο με ψιλή βίδα 1,30m και εξασφαλίστε όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε για τις καθημερινές σας εργασίες. Αποκτήστε την ανθεκτικότητα και την ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ και είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση σας περιμένει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό προϊόν που θα σας βοηθήσει σε κάθε σας εργασία.
18273
5202707986075
1,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο100

Η Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο100 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την απίστευτη απόδοση καθαρισμοϋ, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά της. Αποκτήστε την Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο100 σήμερα και θα δείτε τη διαφορά στην καθαριότητα του σπιτιού σας!
Τιμή 2,93 €

Mis beauty code ράσπα ποδιών μεταλλική 8026

Το Mis Beauty code ράσπα ποδιών μεταλλική 8026 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την περιποίηση των ποδιών σας. Με τη μεταλλική του κατασκευή, απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και τις σκληρές φτέρνες, αφήνοντας τα πόδια σας απαλά και λεία. Επιπλέον, η εργονομική του σχεδίαση εξασφαλίζει άνετη χρήση και ακρίβεια στο αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε το Mis Beauty code ράσπα ποδιών μεταλλική 8026 και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των ποδιών σας!
Τιμή 3,22 €

Βούρτσα πλύσεως με λαβή

Η βούρτσα πλύσεως με λαβή είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να κάνει την καθημερινή της δουλειά με άνεση και αποτελεσματικότητα. Με την ειδικά σχεδιασμένη λαβή, η βούρτσα εξασφαλίζει άνετη χρήση και εύκολη πρόσβαση σε κάθε γωνία του σπιτιού σας. Αφαιρεί τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι χωρίς πολύ κόπ
Τιμή 0,92 €

Κύκλωψ βούρτσα καλοριφέρ και παντζουριών

Η Κύκλωψ βούρτσα καλοριφέρ και παντζουριών είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία της εταιρίας Κύκλωψ, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Κύκλωψ βούρτσα καλοριφέρ και παντζουριών και να βελτιώσετε τον χώρο σας με ένα απλό και αποτελεσματικό τρόπο.
Τιμή 1,71 €

Κοντάρι ξύλου οξυά με βίδα 1,20m

Ανανεωμένο κοντάρι ξύλου οξυάς με βίδα 1,20m για όλους τους λάτρεις της φύσης και του εξωτερικού. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτό το κοντάρι θα σας συντροφεύει σε κάθε εξόρμηση σας στη φύση. Αποκτήστε το τώρα και ετοιμαστείτε για ατελείωτες περιπέτειες!
Τιμή 1,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με περγαμόντο 453gr

Το γλυκό του κουταλιού με περγαμόντο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το αρωματικό περγαμόντο, ένα εσπεριδοειδές φρούτο, σε μορφή γλυκού του κουταλιού.

Τιμή 3,79 €

Ajax expert υγρό καθαριστικό μπάνιου ανταλλακτικό 500ml

Το Ajax Expert Καθαριστικό Spray διευκολύνει τον καθαρισμό του μπάνιου σας με 100% καθαριστική δύναμη κατά των αλάτων. Σκοτώνει το 99,99% των βακτηρίων.

Σε μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και αντλία.

Τιμή 3,50 €

LIFEBUOY ΜΠΑΡΑ ΣΑΠΟΥΝΙ 90gr

Η Lifebuoy μπάρα σαπουνιού 90gr είναι ο τέλειος σύμμαχος για την προσωπική σας υγιεινή και προστασία. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει αντιβακτηριδιακά συστατικά, το Lifebuoy σαπούνι καθαρίζει βαθιά και προστατεύει το δέρμα σας από τα βακτήρια. Αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε τώρα το Lifebuoy μπάρα σαπουνιού 90gr και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και προστασίας κάθε μέρα!
Τιμή 0,50 €

Κύκλωψ κουβάς σφουγγαρίσματος χωρίς στίφτη No227 16lt

Ο κύκλωψ κουβάς σφουγγαρίσματος χωρίς στίφτη No227 χωρητικότητας 16 λίτρων είναι η ιδανική λύση για το σφουγγάρισμα και τον καθαρισμό του χώρου σας. Με αρκετό χώρο για να χωρέσει τα σφουγγάρια, τις σκούπες και άλλα καθαριστικά εργαλεία, αυτός ο κουβάς είναι πρακτικός και λειτουργικός.

Τιμή 3,06 €

Simba γατοτροφή πατέ μοσχάρι 100gr

Υγρή τροφή σε μορφή πατέ, από την Simba, κατάλληλη για ενήλικες γάτες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού της γάτας σας και καθώς περιέχει χαμηλό ποσοστό σε υδατάνθρακες σε σύγκριση με τη ξηρά τροφή, συμβάλλει στην αποφυγή δυσπεψιών.

Συστατικά: Κρέας και ζωικά παράγωγα ( εκ των 6% μοσχάρι ), βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία

Τιμή 0,49 €