• Κύκλωψ κοντάρι αλουμινίου με ψιλή βίδα 130cm Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ κοντάρι αλουμινίου με ψιλή βίδα 130cm Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ κοντάρι αλουμινίου με ψιλή βίδα 130cm

Το Κύκλωψ κοντάρι αλουμινίου με ψιλή βίδα 130cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη. Με την ανθεκτική κατασκευή του αλουμινίου και την ψιλή βίδα, είναι η τέλεια επιλογή για κάθε εργασία που χρειάζεται ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο να σας ξεφύγει - αγοράστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας ευκολότερη!
18240
5202707995459
4,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σκούπα βεντάλια λάουρα

Η σκούπα βεντάλια λάουρα της εταιρίας είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία που διαθέτει, θα μπορείτε να αφαιρέσετε άμεσα τη σκόνη και τα υπολείμματα από κάθε επιφάνεια, ενώ ταυτόχρονα θα διατηρείτε τον αέρα του σπιτιού σας καθαρό και δροσερό. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει και αποκτήστε τη σκούπα βεντάλια λάουρα τώρα!
Τιμή 1,78 €

Κύκλωψ σκούπα πλαστική λοξή Νο103

Η Κύκλωψ σκούπα πλαστική λοξή Νο103 είναι ο συνοδοιπόρος που χρειάζεστε για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική της δύναμη αναρρόφησης, αφαιρεί αποτελεσματικά σκόνη και βρωμιά από κάθε επιφάνεια. Η λοξή της μορφή την κάνει ιδανική για την καθαριότητα και των πιο δυσπρόσιτων γωνιών του σπιτιού σας. Αποκτήστε την Κύκλωψ σκούπα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο κάθε μέρα!
Τιμή 1,19 €

Κύκλωψ βούρτσα μπάνιου με λαβή πλαστική

Η Κύκλωψ βούρτσα μπάνιου με λαβή πλαστική είναι το ιδανικό εργαλείο για το μπάνιο σας. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά της, αυτή η βούρτσα είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σπίτι. Η εργονομική λαβή της σας επιτρέπει να καθαρίζετε εύκολα και γρήγορα, ενώ η πλαστική κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή. Αποκτήστε τώρα την Κύκλωψ βούρτσα μπάνιου και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 2,56 €

Κύκλωψ πατρονάκι

Το Κύκλωψ πατρονάκι είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της μόδας. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το πατρονάκι Κύκλωψ θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε το στυλ σας με ένα μοναδικό τρόπο!
Τιμή 1,32 €

Κύκλωψ σκούπα με μαύρη τρίχα Νο111

Η σκούπα Κύκλωψ με μαύρη τρίχα Νο111 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με την απίστευτη ισχύ και απόδοση της, κανένας λύματος δεν μπορεί να αντισταθεί στην Κύκλωψ. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 1,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Ζαρτινιέρα μεταλλική No60

Η Ζαρτινιέρα μεταλλική No60 είναι μια μεταλλική λεκάνη ή γλάστρα που χρησιμοποιείται για την καλλωπισμό του κήπου ή του μπαλκονιοϋ προσφέροντας ένα όμορφο και λειτουργικό στοιχείο στον χώρο σας. Η Ζαρτινιέρα μεταλλική No60 έχει μέγεθος και σχήμα που την καθιστούν ιδανική για φυτά και λουλούδια με μεγαλύτερες ρίζες. Είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και έχει μακρόχρονη αντοχή.
Τιμή 3,00 €

Ποτήρι πλαστικό frosty 8x9,5cm

Το πλαστικό frosty ποτήρι 8x9,5cm είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε σας πάρτι! Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα κάνει κάθε σας εκδήλωση αξέχαστη. Αναβαθμίστε το στυλ των εκδηλώσεών σας με το ποτήρι frosty και αφήστε τους καλεσμένους σας να απολαύσουν τα ποτά τους με στυλ και φινέτσα!
Τιμή 0,79 €

Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm

Η Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm είναι η ιδανική λύση για τη διατήρηση των τροφίμων σας φρέσκα και προστατευμένα. Με αυτήν τη μεμβράνη, μπορείτε να διατηρήσετε τη φρεσκάδα των τροφίμων σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα διατηρείτε τη γεύση και την ποιότητά τους. Αποκτήστε τώρα τη Fresh μεμβράνη τροφίμων και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,83 €

Hell ενεργειακό ποτό watermelon 500ml

Το νέο ενεργειακό ποτό Hell Watermelon 500ml θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Με την αναζωογονητική γεύση του αρωματικού καρπούσιου, το Hell Watermelon θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και έτοιμοι για οτιδήποτε έρθει στον δρόμο σας. Ανακαλύψτε τη δύναμη της γεύσης με το Hell Watermelon!
Τιμή 1,02 €

Ινδία σόδα 250gr

Η σόδα χρησιμοποιείται για να απελευθερώσει τη νοστιμιά των λαχανικών και να διατηρήσει το πράσινο χρώμα των φύλλων κατά το βράσιμο, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ στο νερό που βράζει. Μαλακώνει το κρέας αφήνοντάς το στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μειώνει την οξύτητα της ντομάτας με την προσθήκη μιας πρέζας κατά το μαγείρεμα. Στα γλυκίσματα, όταν αναμιχθεί με αλεύρι, βοηθάει να φουσκώσει το ζυμάρι. Τέλος μπορείτε να παρασκευάσετε τη δική σας σπιτική χωνευτική σόδα, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ σόδα σε 1 ποτήρι νερού.

Συσκευασία των 250 γραμμαρίων.

Τιμή 1,14 €