• Κύκλωψ βούρτσα σπαστή Νο500 Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ βούρτσα σπαστή Νο500 Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ βούρτσα σπαστή Νο500

Η Κύκλωψ βούρτσα σπαστή Νο500 είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη καθαριότητας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, εξασφαλίζει αποτελεσματικό και γρήγορο καθάρισμα σε κάθε επιφάνεια. Μην αφήνετε τη λάμψη του σπιτιού σας σε δεύτερη μοίρα, αποκτήστε τώρα την Κύκλωψ βούρτσα σπαστή Νο500 και απογειώστε τον καθαρισμό σας!
18124
5202707991864
3,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ σκούπα πολυτελείας στενή No110

Σκούπα καθαρισμού της εταιρείας Cyclops, η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,56 €

Vileda 3 action σκούπα με λεπτό σπείρωμα

H σκούπα της Vileda με τριπλή δράση χάρη στην επαναστατική της κατασκευή με τριών ειδών τρίχες καθαρίζει με ένα πέρασμα τρίχες και σκόνη, αφήνοντας πεντακάθαρες όλες τις γωνίες.

Ως μια σκούπα από καουτσούκ, η Vileda 3Action είναι κατάλληλη για πολλά διαφορετικά δάπεδα, όπως laminate, πλακάκια, PVC ή ξύλο. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα, στο μπάνιο ή το σαλόνι σας.

Τιμή 4,29 €

Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική σκληρή πλαστική Νο40

Η Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική σκληρή πλαστική Νο40 είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματικό καθαρισμό. Με την ανθεκτική κατασκευή της και την υψηλή απόδοσή της, θα κάνει τον καθαρισμό σας γρήγορο και αποτελεσματικό. Αποκτήστε την τώρα και κάντε τον χώρο σας να λάμπει!
Τιμή 3,52 €

Κύκλωψ πινέλο λαδομπογιάς Νο3

Το Κύκλωψ πινέλο λαδομπογιάς Νο3 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε καλλιτέχνη. Με την απαλή του αίσθηση και την ακρίβεια στην εφαρμογή της βαφής, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης με άνεση και ευκολία. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και αφήστε το Κύκλωψ πινέλο να σας οδηγήσει στη δημιουργία των πιο εντυπωσιακών έργων σας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στο τέχνημά σας!
Τιμή 1,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Magic cloth στεγνά πανάκια ηλεκτροστατικής δράσης 20τεμ

Ανταλλακτικά πανάκια παρκετέζας 20 τεμαχίων. Η παρκετέζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για το ξεσκόνισμα των δαπέδων, των οροφών, των τοίχων και όλων των υψηλών θέσεων μέσα σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση. Απορροφά πολύ καλά τη σκόνη, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων.

Τιμή 1,70 €

Tony's chocolonely σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα και θαλασσινό αλάτι 180gr

Η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα και θαλασσινό αλάτι 180gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που σίγουρα θα σας κερδίσει με τη μοναδική του γεύση. Απολαύστε την κρεμώδη σοκολάτα σε συνδυασμό με την γλυκιά καραμέλα και το αλατισμένο θαλασσινό αλάτι για μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε τώρα τη Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος και απολαύστε την σε κάθε σας γεύμα!
Τιμή 4,39 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 4 καστανό 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

Τιμή 2,96 €

Chipicao κρουασάν μίνι με κακάο 60gr

Το Chipicao κρουασάν μίνι με κακάο 60gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν παιδί ξανά. Με την απαλή γεύση του κακάο και το τραγανό φύλλο, θα σας ταξιδέψει στις πιο γλυκές αναμνήσεις σας. Απολαύστε το σαν σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας ή σαν γλυκό απόλαυσης με έναν καφέ. Μην αφήσετε αυτή τη γευστική εμπειρία να σας ξεφύγει - δοκιμάστε το Chipicao κρουασάν μίνι με κακάο 60gr σήμερα!
Τιμή 0,73 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού