• Κύκλωψ κοντάρι ξύλινο με ψιλή βίδα 120cm Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ κοντάρι ξύλινο με ψιλή βίδα 120cm Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ κοντάρι ξύλινο με ψιλή βίδα 120cm

Το Κύκλωψ κοντάρι ξύλινο με ψιλή βίδα 120cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε εργάτη. Με την ακρίβειά του και την αξιοπιστία του, το Κύκλωψ κοντάρι θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο ποιοτικό προϊόν για τις εργασίες σας!
18251
5202707988604
0,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ βούρτσα μπάνιου με λαβή πλαστική

Η Κύκλωψ βούρτσα μπάνιου με λαβή πλαστική είναι το ιδανικό εργαλείο για το μπάνιο σας. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά της, αυτή η βούρτσα είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σπίτι. Η εργονομική λαβή της σας επιτρέπει να καθαρίζετε εύκολα και γρήγορα, ενώ η πλαστική κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή. Αποκτήστε τώρα την Κύκλωψ βούρτσα μπάνιου και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 2,56 €

Κύκλωψ σκούπα βεντάλια europa

Η Κύκλωψ σκούπα βεντάλια europa είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή τεχνολογία και την αξιοπιστία της Κύκλωψ, αυτή η σκούπα θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Αποκτήστε την Κύκλωψ σκούπα βεντάλια europa τώρα και αφήστε το σπίτι σας να λάμψει!
Τιμή 1,06 €

Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ

Το Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ είναι το ιδανικό εργαλείο για να κρατήσετε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Με το μοναδικό του σχήμα και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τη σκόνη από τα δύσκολα σημεία με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην καθαριότητα του χώρου σας!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Ριβαχρωμ βαφή ρούχων για μαύρα 10τεμ

Η Ριβαχρωμ βαφή ρούχων για μαύρα 10τεμ είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με έναν ολοκληρωμένο τρόπο. Με εξαιρετική ποιότητα και εγγυημένα αποτελέσματα, αυτή η βαφή θα δώσει νέα ζωή στα αγαπημένα σας ρούχα, κάνοντάς τα να φαίνονται σαν καινούργια. Μην χάσετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με τη Ριβαχρωμ βαφή ρούχων!
Τιμή 12,07 €

Μύλοι αγίου γεωργίου αλεύρι ζυμωτό 5kg

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του αλεύριού ζυμωτού 5kg από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλή υφή του, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει σε κάθε μαγειρική περιπέτεια. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στις δημιουργίες σας!
Τιμή 11,12 €

Victory τρούφα λευκής σοκολάτας 150gr

Η Victory τρούφα λευκής σοκολάτας 150gr της εταιρίας Victory είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Με την απαλή λευκή σοκολάτα που λιώνει στο στόμα σας και την πλούσια γεύση τρούφας, αυτό το προϊόν είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία Victory τρούφα λευκής σοκολάτας 150gr σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,38 €

Aquafresh οδοντόκρεμα junior παιδική 6+ χρονών 75ml

Ήπια οδοντόκρεμα ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά από 6 ετών και πάνω, με τεχνολογία Sugar Acid Protection 24ωρης δράσης, που παρέχεται με το φθόριο, βοηθά στην ενδυνάμωση του σμάλτου και προστατεύει τα δόντια από τη φθορά.

Τιμή 1,78 €

Χαρτι υγείας επαγγελμτικό 12x450gr

Ανακαλύψτε το νέο επαγγελματικό χαρτί υγείας 12x450gr από την εταιρία μας και απολαύστε υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Με εξαιρετική απορροφητικότητα και αντοχή, αυτό το χαρτί υγείας θα σας προσφέρει την απαραίτητη άνεση και πρακτικότητα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 16,79 €