• Κύκλωψ σκούπα ασφάλτου Νο1009 Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ σκούπα ασφάλτου Νο1009 Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ σκούπα ασφάλτου Νο1009

Η σκούπα ασφάλτου Κύκλωψ Νο1009 είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό του ασφαλτοστρωμένου δρόμου σας. Με την ισχυρή της αναρρόφηση και την εύκολη χρήση, θα αφήσει το δρόμο σας καθαρό και ασφαλές. Μην αφήνετε τη βροχή και τα φύλλα να δημιουργήσουν εμπόδια, αποκτήστε τώρα τη σκούπα ασφάλτου Κύκλωψ Νο1009 και κάντε τον δρόμο σας να λάμψει ξανά!
18132
5202707001723
1,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ σκούπα με μαύρη τρίχα Νο111

Η σκούπα Κύκλωψ με μαύρη τρίχα Νο111 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με την απίστευτη ισχύ και απόδοση της, κανένας λύματος δεν μπορεί να αντισταθεί στην Κύκλωψ. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 1,95 €

Κύκλωψ βούρτσα καλοριφέρ και παντζουριών

Η Κύκλωψ βούρτσα καλοριφέρ και παντζουριών είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία της εταιρίας Κύκλωψ, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Κύκλωψ βούρτσα καλοριφέρ και παντζουριών και να βελτιώσετε τον χώρο σας με ένα απλό και αποτελεσματικό τρόπο.
Τιμή 1,71 €

Κύκλωψ πατρονάκι

Το Κύκλωψ πατρονάκι είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της μόδας. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το πατρονάκι Κύκλωψ θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε το στυλ σας με ένα μοναδικό τρόπο!
Τιμή 1,32 €

Κύκλωψ σκούπα μαγνητική Νο101

Η σκούπα μαγνητική Νο101 της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την υψηλή της ποιότητα και απόδοση, καθαρίζει αποτελεσματικά κάθε γωνιά του σπιτιού σας, αφήνοντας το χώρο σας λαμπερό και καθαρό. Η εύκολη χρήση και η αξιοπιστία της σκούπας Κύκλωψ Νο101 την καθιστούν μια επιλογή που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Αποκτήστε τώρα τη δική σας και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού!
Τιμή 1,39 €

Mis beauty code ράσπα ποδιών μεταλλική 8026

Το Mis Beauty code ράσπα ποδιών μεταλλική 8026 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την περιποίηση των ποδιών σας. Με τη μεταλλική του κατασκευή, απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και τις σκληρές φτέρνες, αφήνοντας τα πόδια σας απαλά και λεία. Επιπλέον, η εργονομική του σχεδίαση εξασφαλίζει άνετη χρήση και ακρίβεια στο αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε το Mis Beauty code ράσπα ποδιών μεταλλική 8026 και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των ποδιών σας!
Τιμή 3,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης

Το Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης της εταιρίας Tns είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, αυτό το σφουγγάρι θα κάνει τον καθαρισμό σας εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό και καθαρό περιβάλλον στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,80 €

Klinex hygiene απολυμαντικό επιφανειών cotton fresh spray 200ml

Το απολυμαντικό καθαριστικό spray γενικής χρήσης της εταιρείας Klinex, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Λόγω της απολυμαντικής του δράσης προλαμβάνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλει στην υγιεινή του σπιτιού σας.

Τιμή 2,74 €

Καγιά πιπέρι ανάμεικτο 50gr

Το Καγιά πιπέρι ανάμεικτο 50gr της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει διάφορα είδη πιπεριού, το Καγιά πιπέρι ανάμεικτο θα προσθέσει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία των γεύσεων!
Τιμή 1,20 €

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 400ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 1,71 €