• Κύκλωψ βούρτσα πλύσεως Α900 Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ βούρτσα πλύσεως Α900 Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ βούρτσα πλύσεως Α900

Η Κύκλωψ βούρτσα πλύσεως Α900 είναι η τέλεια λύση για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού στο σπίτι! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την απίστευτη απόδοση καθαρισμού, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε την καθημερινή σας ρουτίνα χωρίς αυτή την εκπληκτική βούρτσα. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει στην καθημερινή σας ζωή!
18092
5202707990546
3,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ σκούπα μαγνητική No105

Σκούπα καθαρισμού της εταιρείας Cyclops, η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,56 €

Βούρτσα για αλοιφή παπουτσιών

Η νέα βούρτσα για αλοιφή παπουτσιών είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τη συντήρηση των αγαπημένων σας παπουτσιών. Με τις μαλακές της τρίχες, αφαιρεί αποτελεσματικά τη βρωμιά και τη σκόνη, αφήνοντας τα παπούτσια σας λαμπερά και καινούργια. Αναβαθμίστε την εμφάνιση και την αντοχή των παπουτσιών σας με τη βούρτσα αλοιφής παπουτσιών μας!
Τιμή 0,60 €

Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο80

Η Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο80 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, η βούρτσα αυτή εξασφαλίζει αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες κάθε χρήστη. Αποκτήστε την Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο80 τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού!
Τιμή 2,43 €

Κύκλωψ πινέλο λαδομπογιάς Νο2,5

Το Κύκλωψ πινέλο λαδομπογιάς Νο2,5 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη ζωγράφο. Με την υψηλή ποιότητα και ακρίβεια που προσφέρει, το πινέλο αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έργα τέχνης με εξαιρετική λεπτομέρεια και εκφραστικότητα. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και αφήστε το Κύκλωψ πινέλο να σας οδηγήσει σε νέες και μοναδικές δημιουργίες.
Τιμή 1,52 €

Κορυφαία προϊόντα

Schwarzkopf palette toner ξανθό σαντρέ 150ml

Ανανεώνει το ξανθό σαντρέ, εξουδετερώνοντας τους κίτρινους τόνους.

Ξεβγάζεται. Διαρκεί έως 8 λουσίματα.

Απόχρωση κατάλληλη για ξανοιγμένα μαλλιά έως ξανθό μεσαίο.

Το χρωματικό αποτέλεσμα και η διάρκεια εξαρτώνται από τη βάση και την κατάσταση των μαλλιών.

Τιμή 2,96 €

Evergreen ζάχαρη καρύδας βιολογικό 250gr

Η ζάχαρη καρύδας της εταιρείας Evergreen Organics σε κρυσταλλική μορφή, προέρχεται από τα άνθη του φοινικόδεντρου, έχει καφέ χρώμα που μοιάζει με την ακατέργαστη ζάχαρη, αλλά οι κόκκοι της είναι συνήθως μικρότεροι σε μέγεθος. Έχει απαλή καραμελωμένη γεύση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ίδια ποσότητα με τη ζάχαρη. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα, όπως κάλιο, χαλκό και ψευδάργυρο. Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.

Τιμή 2,67 €

Μείγμα για σαλέπι κλασικό 100gr

Σαλέπι σε σκόνη, της εταιρίας Μπαγκατζούνης. Στο σαλέπι αποδίδονται θεραπευτικές ιδιότητες, καθώς περιέχει αραβίνη, τραγακανθίνη και πολύ άμυλο το οποίο όταν διαλύεται στο νερό δημιουργεί ένα πυκνόρρευστο υγρό. Ημιδιάφανο, θερμαντικό ρόφημα που μαλακώνει τον λαιμό, λειτουργεί ως αποσυμφορητικό του αναπνευστικού και ανακουφίζει το στομάχι. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες αλλά δεν περιέχει τεΐνη ή καφεΐνη, οπότε είναι κατάλληλο και για τα παιδιά, μπορείτε ακόμη να το καταναλώσετε και πριν από τον ύπνο. Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού / βοτάνου. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού. Συσκευασία των 100gr.

Τιμή 5,42 €

Sensodyne οδοντόκρεμα repair & protect whitening 75ml

H Sensodyne Repair & Protect είναι μια οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης που συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία Novamin με το φθόριο. Εντοπίζει τα ευαίσθητα σημεία των δοντιών σας. Όταν έρχεται σε επαφή με το σάλιο, το συστατικό Novamin ενεργοποιείται και προσκολλάται ισχυρά στην εκτεθειμένη οδοντίνη, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό κάλυμμα που βοηθά στην αναδόμηση αυτών των ευαίσθητων περιοχών.

Με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα, η Sensodyne Repair & Protect συνεχίζει να αναδομεί, να ενδυναμώνει και να προστατεύει τα δόντια σας, ενώ παράλληλα προσφέρει αποτελεσματική ανακούφιση από την ευαισθησία που διαρκεί.

Επιπλέον, βοηθά στην αποκατάσταση και διατήρηση της φυσικής λευκότητας των δοντιών σας.

Τιμή 4,00 €

Mr fist εντομοκτόνο spray για μύγες & κουνούπια 300ml

Το Mr Fist Spray είναι ένα εντομοκτόνο σπρέι που έχει σχεδιαστεί για να εξουδετερώνει ενοχλητικά έντομα στο σπίτι ή στον κήπο σας. Έχει υψηλή αποτελεσματικότητα και δρά γρήγορα ενάντια σε κουνούπια, μυγες, ακάρεα και άλλα ενοχλητικά έντομα. Η συσκευασία του είναι 300ml και είναι εύκολο στη χρήση. Να εφαρμόζετε με προσοχή και να ακολουθείτε τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.

Τιμή 1,64 €