• Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 33cm
  • Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 33cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSpiangiacqua

Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 33cm

Ο καθαριστής δαπέδου Spiangiacqua 33cm είναι το ιδανικό εργαλείο για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική του απόδοση και αξιοπιστία, θα μπορείτε να απομακρύνετε τους λεκέδες και τη βρωμιά εύκολα και γρήγορα. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο διαβίωσης!
17934
8010225000152
1,84 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος με χερούλι Νo800

Η Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος με χερούλι Νo800 είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Κύκλωψ, αυτή η βούρτσα θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε αποτελεσματικά τα ασπρίσματα από τα πατώματα και τις επιφάνειες σας. Με το εργονομικό χερούλι Νo800, η χρήση αυτής της βούρτσας είναι άνετη και εύκολη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε την Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος για έναν καθαρό και λαμ?
Τιμή 2,52 €

Κύκλωψ σκούπα βεντάλια

Η σκούπα βεντάλια Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί τον απόλυτο καθαρισμό στο σπίτι της. Με την υψηλή τεχνολογία της Κύκλωψ, η σκούπα αυτή εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα δάπεδα και χαλιά, αφήνοντας πίσω της μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Αποκτήστε την σήμερα και απολαύστε τον καθαρισμό χωρίς προβλήματα και κόπο!
Τιμή 2,13 €

Κύκλωψ σκούπα μαγνητική Νο102

Η σκούπα Κύκλωψ μαγνητική Νο102 είναι η απόλυτη λύση για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού. Με την ενσωματωμένη τεχνολογία μαγνητικής έλξης, αφαιρεί τη σκόνη και τις τρίχες με απόλυτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, η εργονομική σχεδίαση και η ελαφριά κατασκευή της την καθιστούν ιδανική για κάθε χρήση. Αποκτήστε την σκούπα Κύκλωψ μαγνητική Νο102 τώρα και ανακαλύψτε την άνεση και την απόλυτη απόδοση στον καθαρισμό του σπιτιού σας!
Τιμή 1,18 €

Κύκλωψ σκούπα sarostra Νο113

Η Κύκλωψ σκούπα Sarostra Νο113 είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την αξιοπιστία και την απόδοσή της, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για τη σκόνη και τα χνούδια που μπορεί να κρύβονται στις γωνίες του σπιτιού σας. Αποκτήστε την Κύκλωψ σκούπα Sarostra Νο113 σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού!
Τιμή 2,28 €

Vileda σκούπα style

Η Vileda style σκούπα είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική της ποιότητα και λειτουργικότητα, θα μετατρέψει τον καθαρισμό σε εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Αφήστε τη Vileda style σκούπα να κάνει τη δουλειά της και αφήστε εσάς να απολαύσετε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δική σας Vileda style σκούπα σήμερα!
Τιμή 4,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless χαρτοπετσέτες premium κίτρινη 33x33cm 50 φύλλα

Απαλή, μεγάλη και εξαιρετικής απορροφητικότητας, είναι η ιδανική 2φυλλη χαρτοπετσέτα για καθημερινή χρήση, που προσαρμόζεται στο “χρώμα” κάθε τραπεζιού καθώς διατίθεται σε πολλούς υπέροχους χρωματισμούς.

Τιμή 1,30 €
Lavazza καφές espresso lungo σε κάψουλες nespresso 10τεμ Lavazza καφές espresso lungo σε κάψουλες nespresso 10τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Lavazza καφές espresso lungo σε κάψουλες nespresso 10τεμ

Απολαύστε τον πλούσιο και αρωματικό Lavazza καφέ espresso lungo σε κάψουλες nespresso 10τεμ. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και απολαύσεις. Αποκτήστε τον δικό σας σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καφέ!
Κανονική τιμή 4,00 € Τιμή 3,85 €
  • -0,15 €
  • -0,15 €
Bonjour κρουασάν πραλίνα 150gr Bonjour κρουασάν πραλίνα 150gr
Περιορισμένη προσφορά!

Bonjour κρουασάν πραλίνα 150gr

Κρουασάν φούρνου με γέμιση πραλίνας φουντουκιού από την Bonjour με προέλευση από την Δράμα, με φύλλο που δεν τρίβεται στο στόμα.

Κανονική τιμή 1,10 € Τιμή 0,98 €
  • -0,12 €
  • -0,12 €

Spark υγρό πιάτων με λεμόνι 500ml

Υγρό πιάτων με γλυκερίνη για απαλά χέρια.

Συμπυκνωμένη σύνθεση που εξαφανίζει αποτελεσματικά λίπη.

Παράγει πλούσιο αφρό, ενώ το πλούσιο άρωμα λεμόνι που περιέχει εξαφανίζει τις δυσάρεστες μυρωδιές από πιάτα και σκεύη.

Συσκευασία: 500ml

Τιμή 0,91 €

Παπαδοπούλου μπισκότα μιράντα 2x250gr

Τα Μπισκότα Mιράντα είναι τα αγαπημένα μπισκότα κάθε ηλικίας που συνδυάζουν την απόλαυση με ευχάριστες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Αγαπημένη γεύση των παιδιών για το πρωινό αλλά και το κολατσιό τους στο σχολείο αλλά και των μεγάλων για όλες τις ώρες. Οι Ελληνίδες μητέρες εμπιστεύονται τα ΜΙΡΑΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ για τη διατροφή των παιδιών τους. Από τη νηπιακή ηλικία και για μια ζωή!

Τιμή 2,91 €
  • Πακέτο