• Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική σκληρή πλαστική Νο40 Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική σκληρή πλαστική Νο40 Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική σκληρή πλαστική Νο40

Η Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική σκληρή πλαστική Νο40 είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματικό καθαρισμό. Με την ανθεκτική κατασκευή της και την υψηλή απόδοσή της, θα κάνει τον καθαρισμό σας γρήγορο και αποτελεσματικό. Αποκτήστε την τώρα και κάντε τον χώρο σας να λάμπει!
18000
5202707987904
3,52 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 33cm

Ο καθαριστής δαπέδου Spiangiacqua 33cm είναι το ιδανικό εργαλείο για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική του απόδοση και αξιοπιστία, θα μπορείτε να απομακρύνετε τους λεκέδες και τη βρωμιά εύκολα και γρήγορα. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο διαβίωσης!
Τιμή 1,84 €

Scotch-Brite σκούπα colori

Κεφαλή σκούπας με μαλακή τρίχα και αντιστατική δράση. Είναι ανθεκτική και πρακτική με εργονομικό σχήμα.

Τιμή 3,19 €

Κύκλωψ κοντάρι ξύλινο με χοντρή βίδα 120cm

Το Κύκλωψ κοντάρι ξύλινο με χοντρή βίδα 120cm της εταιρίας Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργοστασιακή ή σπιτική εργασία. Με την αξιοπιστία της εταιρίας Κύκλωψ και την ποιότητα κατασκευής του, αυτό το κοντάρι είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο. Μην αφήνετε καμία εργασία να σας ταλαιπωρεί, αποκτήστε το Κύκλωψ κοντάρι σήμερα και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει.
Τιμή 0,95 €

Κύκλωψ σκούπα μαγνητική No105

Σκούπα καθαρισμού της εταιρείας Cyclops, η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,56 €

Κύκλωψ σκούπα πλαστική λοξή Νο103

Η Κύκλωψ σκούπα πλαστική λοξή Νο103 είναι ο συνοδοιπόρος που χρειάζεστε για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική της δύναμη αναρρόφησης, αφαιρεί αποτελεσματικά σκόνη και βρωμιά από κάθε επιφάνεια. Η λοξή της μορφή την κάνει ιδανική για την καθαριότητα και των πιο δυσπρόσιτων γωνιών του σπιτιού σας. Αποκτήστε την Κύκλωψ σκούπα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο κάθε μέρα!
Τιμή 1,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Ρέα χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt

Απολαύστε τον αναζωογονητικό συνδυασμό μήλου, πορτοκαλιού και ροδακινού σε ένα μοναδικό χυμό 1lt από την Ρέα. Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα και τη γεύση των φρούτων σε κάθε γουλιά και απολαύστε ένα υγιεινό ποτό γεμάτο θρεπτικά συστατικά. Αποκτήστε τον δικό σας χυμό Ρέα τώρα και ανανεώστε την ενέργειά σας!

Τιμή 1,11 €

Lavazza κάψουλες nespresso qualita oro 10τεμ

Οι κάψουλες Lavazza Nespresso Qualita Oro προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα του καφέ που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές απολαύσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την απολαυστική εμπειρία καφέ και να ανακαλύψετε την ποιότητα της Lavazza.
Τιμή 4,21 €

Wet hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια extra safe 4x12τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με ισχυρό ποσοστό αιθυλικής αλκοόλης και επιπλέον απολυμαντικό παράγοντα. Δρουν αποτελεσματικά κατά των βακτηρίων και των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2.

Με επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (Χρόνος επαφής 1' βάσει ΕΝ14476). Ελεγμένη δράση σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476. Εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 1,09 €

Klinex χλωρίνη pro formula με λεμόνι 5lt

Η Klinex Professional Ultra Extra Power Lemon είναι παχύρρευστη χλωρίνη με άρωμα λεμόνι κατάλληλη για καθαρισμό και απολύμανση όλων των σκληρών επιφανειών, όπως μεγάλες επιφάνειες μπάνιου και κουζίνας, νεροχύτες και δάπεδα . Η σύνθεσή της σε μορφή gel προσκολλάται καλύτερα στις επιφάνειες προσφέροντας προστασία που διαρκεί περισσότερο. Εμποδίζει τον σχηματισμό αλάτων. Κατάλληλη και για λεύκανση ρούχων. Με εγκριση από τον Ε.Ο.Φ.

  • Eπαγγελματικές συνθέσεις για την σειρά Pro Formula
  • Καθαρίζει, λευκαίνει, απολυμαίνει
  • Σύνθεση σε μορφή gel για καλύτερη εφαρμογή
  • Με άρωμα λεμόνι
  • Εμποδίζει τον σχηματισμό αλάτων
  • Με έγκριση από τον Ε.Ο.Φ.
Τιμή 12,08 €