• Vileda σκούπα style Vileda - 1
  • Vileda σκούπα style Vileda - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVileda

Vileda σκούπα style

Η Vileda style σκούπα είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική της ποιότητα και λειτουργικότητα, θα μετατρέψει τον καθαρισμό σε εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Αφήστε τη Vileda style σκούπα να κάνει τη δουλειά της και αφήστε εσάς να απολαύσετε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δική σας Vileda style σκούπα σήμερα!
13384
4023103146327
4,15 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Στοιχεία Προμηθευτή

FHP ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Αχαρνών 36, 145 61, Κηφισιά, Δωρεάν Γραμμή Καταναλωτών: 800 500 2580

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ κώνος για πτυσσόμενο κοντάρι πλαστικός

Ο κώνος πτυσσόμενου κονταριού Κύκλωψ είναι ο απαραίτητος σύντροφος για κάθε εξερευνητή της φύσης. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ, αυτός ο πλαστικός κώνος θα σας βοηθήσει να καταλάβετε την τοποθεσία σας με ακρίβεια και ευκολία. Μην χάνετε καιρό, αποκτήστε τον κώνο Κύκλωψ τώρα και εξερευνήστε τον κόσμο με ασφάλεια και εμπιστοσύνη.
Τιμή 0,58 €

Κύκλωψ σκούπα μαγνητική Νο102

Η σκούπα Κύκλωψ μαγνητική Νο102 είναι η απόλυτη λύση για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού. Με την ενσωματωμένη τεχνολογία μαγνητικής έλξης, αφαιρεί τη σκόνη και τις τρίχες με απόλυτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, η εργονομική σχεδίαση και η ελαφριά κατασκευή της την καθιστούν ιδανική για κάθε χρήση. Αποκτήστε την σκούπα Κύκλωψ μαγνητική Νο102 τώρα και ανακαλύψτε την άνεση και την απόλυτη απόδοση στον καθαρισμό του σπιτιού σας!
Τιμή 1,18 €

Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική σκληρή πλαστική Νο40

Η Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική σκληρή πλαστική Νο40 είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματικό καθαρισμό. Με την ανθεκτική κατασκευή της και την υψηλή απόδοσή της, θα κάνει τον καθαρισμό σας γρήγορο και αποτελεσματικό. Αποκτήστε την τώρα και κάντε τον χώρο σας να λάμπει!
Τιμή 3,52 €

Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική σκληρή πλαστική Νο60

Η Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική σκληρή πλαστική Νο60 είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αποτελεσματική απόδοσή της, θα κάνει τον καθαρισμό των χώρων σας γρήγορο και εύκολο. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε την τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε καθαριστική διαδικασία.
Τιμή 5,19 €

Scotch-Brite σκούπα colori

Κεφαλή σκούπας με μαλακή τρίχα και αντιστατική δράση. Είναι ανθεκτική και πρακτική με εργονομικό σχήμα.

Τιμή 3,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 3kg

Μανιτάρια τεμαχισμένα που μπορούν να συνοδεύσουν κάθε πιάτο. Τα μανιτάρια έχουν υψηλή θρεπτική αξία. Είναι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη και χαμηλής περιεκτικότητας σε κορεσμένο λίπος και νάτριο. 

Τιμή 6,32 €

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced beauty finish 150ml

Γράφοντας περιγραφές για το Dove deo spray advanced 150ml beauty finish, μπορείτε να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Η απαλή του φόρμουλα προσφέρει προστασία ενάντια στην εφίδρωση και τη μυρωδιά, ενώ το απαλό άρωμά του θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και αρωματικοί. Αποκτήστε το Dove deo spray advanced 150ml beauty finish για να νιώσετε κάθε μέρα σαν να βγήκατε από το κομμωτήριο!
Τιμή 2,85 €

Φλώρινας πορτοκαλάδα 1,5lt

Η Φλώρινα πορτοκαλάδα 1,5lt είναι ένα απολαυστικό ρόφημα που σας ταξιδεύει με τη γεύση των φρεσκοστυμένων πορτοκαλιών από τη Φλώρινα. Απολαύστε τη δροσερή γεύση της πορτοκαλάδας μας και αναζωογονηθείτε με κάθε γουλιά. Αποκτήστε τη δική σας φιάλη 1,5lt και απολαύστε τη φυσική γεύση της Φλώρινας στο σπίτι σας!
Τιμή 0,94 €

Bio shout καθαριστικό ρούχων spray 500ml

Το Bio shout καθαριστικό ρούχων spray 500ml είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί να διατηρεί τα ρούχα της καθαρά και φρέσκα. Με την ισχυρή του φόρμουλα, το Bio shout απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ παράλληλα προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Αποκτήστε το Bio shout σήμερα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 4,82 €

ΒΙΑΠ παστίλιες ευκάλυπτου μέντας 20x30gr

Οι ΒΙΑΠ παστίλιες ευκάλυπτου μέντας 20x30gr της εταιρίας Βιάπ είναι η τέλεια επιλογή για να ανακουφίσετε το λαιμό σας και να αναζωογονήσετε την αναπνοή σας. Με τη φρέσκια γεύση της ευκάλυπτου και της μέντας, αυτές οι παστίλιες θα σας χαρίσουν μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την αναζωογόνηση που προσφέρουν σε κάθε τους δόση.
Τιμή 16,85 €