• Κύκλωψ βούρτσα σκληρή Νο7
  • Κύκλωψ βούρτσα σκληρή Νο7
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ βούρτσα σκληρή Νο7

Η σκληρή βούρτσα Κύκλωψ Νο7 είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική καθαριότητα του σπιτιού σας. Με τις ακαταμάχητες ιδιότητές της, αφαιρεί τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία και γρήγορα. Μην αφήνετε τη βρωμιά να επικρατήσει, αποκτήστε τη σκληρή βούρτσα Κύκλωψ Νο7 τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι!
18225
5202707010329
1,28 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ κοντάρι αλουμινίου ριγέ 1,40cm

Το Κύκλωψ κοντάρι αλουμινίου ριγέ 1,40cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη. Με την ανθεκτική κατασκευή του και την εύκολη χρήση του, το Κύκλωψ κοντάρι είναι ο σύμμαχος που χρειάζεστε για κάθε εργασία. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εργασία σας!
Τιμή 8,98 €

Σκούπα ασφάλτου

Η σκούπα ασφάλτου της εταιρίας είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό των ασφαλτικών επιφανειών σας. Με την υψηλή της απόδοση και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, θα ανανεώσετε άμεσα τον χώρο σας και θα απολαύσετε έναν καθαρό και λαμπερό ασφαλτικό δάπεδο. Αποκτήστε τη σήμερα και αναδείξτε τον επαγγελματισμό και τη φρεσκάδα του χώρου σας!
Τιμή 1,25 €

Σκούπα super

Η σκούπα Super της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή της απόδοση και την ευκολία χρήσης, θα μπορείτε να κάνετε τον καθαρισμό σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε την σκούπα Super σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 1,01 €

Κύκλωψ σκούπα ασφάλτου Νο1009

Η σκούπα ασφάλτου Κύκλωψ Νο1009 είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό του ασφαλτοστρωμένου δρόμου σας. Με την ισχυρή της αναρρόφηση και την εύκολη χρήση, θα αφήσει το δρόμο σας καθαρό και ασφαλές. Μην αφήνετε τη βροχή και τα φύλλα να δημιουργήσουν εμπόδια, αποκτήστε τώρα τη σκούπα ασφάλτου Κύκλωψ Νο1009 και κάντε τον δρόμο σας να λάμψει ξανά!
Τιμή 1,93 €

Κύκλωψ πατρονάκι στενό

Το Κύκλωψ πατρονάκι στενό της εταιρίας Κύκλωψ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε άνδρα που θέλει να ξεχωρίσει με στυλ και κομψότητα. Με την υψηλή ποιότητα και το μοντέρνο design του, το πατρονάκι θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στην εμφάνισή σας. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε σε κάθε περίσταση!
Τιμή 1,08 €

Κορυφαία προϊόντα

CAROLIN ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ 160WIPES CITRUS

Τα CAROLIN ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ 160WIPES CITRUS είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθαριότητα σας! Με το ευχάριστο άρωμα του citrus, αφήνουν τα επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η εξαιρετική τους ποιότητα και απορροφητικότητα τα κάνει ιδανικά για κάθε χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε την αποτελεσματικότητά τους να σας εντυπωσιάσει!
Τιμή 2,07 €

Ζωγράφος ακατέργαστη ζάχαρη καστανή 500gr

Φυσική ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Χρησιμοποιείται στον καφέ, τα κέικ, τα κουλουράκια, τις μαρμελάδες, τα παγωτά, τις τάρτες και τις τούρτες. Πασπαλίζεται στις κρέπες, τα δημητριακά, το γιαούρτι, τις φρουτοσαλάτες.

Τιμή 1,66 €