• Βούρτσα πλύσεως με λαβή  - 1
  • Βούρτσα πλύσεως με λαβή  - 1

Βούρτσα πλύσεως με λαβή

Η βούρτσα πλύσεως με λαβή είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να κάνει την καθημερινή της δουλειά με άνεση και αποτελεσματικότητα. Με την ειδικά σχεδιασμένη λαβή, η βούρτσα εξασφαλίζει άνετη χρήση και εύκολη πρόσβαση σε κάθε γωνία του σπιτιού σας. Αφαιρεί τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι χωρίς πολύ κόπ
18149
5202351219024
0,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ κοντάρι ξύλινο με ψιλή βίδα 120cm

Το Κύκλωψ κοντάρι ξύλινο με ψιλή βίδα 120cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε εργάτη. Με την ακρίβειά του και την αξιοπιστία του, το Κύκλωψ κοντάρι θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο ποιοτικό προϊόν για τις εργασίες σας!
Τιμή 0,95 €

Κύκλωψ κοντάρι αλουμινίου με χοντρή βίδα 130cm

Το Κύκλωψ κοντάρι αλουμινίου με χοντρή βίδα 130cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε εργασία. Με ανθεκτική κατασκευή και εύκολη χρήση, αυτό το κοντάρι θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο ποιοτικό προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 4,19 €

Κύκλωψ πινέλο λαδομπογιάς Νο2,5

Το Κύκλωψ πινέλο λαδομπογιάς Νο2,5 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη ζωγράφο. Με την υψηλή ποιότητα και ακρίβεια που προσφέρει, το πινέλο αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έργα τέχνης με εξαιρετική λεπτομέρεια και εκφραστικότητα. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και αφήστε το Κύκλωψ πινέλο να σας οδηγήσει σε νέες και μοναδικές δημιουργίες.
Τιμή 1,52 €

Κύκλωψ σκούπα sarostra Νο113

Η Κύκλωψ σκούπα Sarostra Νο113 είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την αξιοπιστία και την απόδοσή της, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για τη σκόνη και τα χνούδια που μπορεί να κρύβονται στις γωνίες του σπιτιού σας. Αποκτήστε την Κύκλωψ σκούπα Sarostra Νο113 σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού!
Τιμή 2,28 €

Σκούπα στενή ίσια

Σκούπα καθαρισμού η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 0,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Εύρηκα baby υγρό απολυμαντικό ρούχων 1lt

Με 100% πράσινο σαπούνι και εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι. Το Εύρηκα Baby είναι ένα απορρυπαντικό σχεδιασμένο για τα βρεφικά ρούχα όμως είναι κατάλληλο και για τα ρούχα όλης της οικογένειας. Δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, όμως παράλληλα καθαρίζει αποτελεσματικά τα ρούχα και απομακρύνει τους δύσκολους λεκέδες.

Τιμή 4,98 €

Bakterio αντισηπτικό spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml

Το Bakterio spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml είναι το ιδανικό προϊόν για την απολύμανση και την προστασία των επιφανειών σας. Με τη δύναμη του αλκοόλ, απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, διασφαλίζοντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Αγοράστε το τώρα και προστατεύστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από τις βλαβερές μικροοργανισμούς. Μην αφήνετε τα βακτήρια να κυριαρχήσουν - επιλέξτε το Bakterio spray για μια ασφαλή και
Τιμή 0,79 €

Jumbo βρυκόλες χωρίς γλουτένη 85gr

Νοστιμότατα σνάκς με δημητριακά ψημένα στο φούρνο. Η εταιρεία Ohonos snacks είναι μια Ελληνική εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία στην παραγωγή chips & snacks. Ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στον τομέα των τροφίμων το 1994 με την παραγωγή ειδών διατροφής (chips & snacks),αρίστης ποιότητας. Σε ελάχιστο χρόνο άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά προωθώντας προϊόντα που παρασκευάζονται με αγνά υλικά κάτω από συνθήκες αυστηρού ποιοτικού ελέγχου.

Τιμή 1,12 €

Bref μπλοκ WC power active hawaii 51ml

Νέο Power Active με ενισχύμενη φόρμουλα κατά των αλάτων για μια καθαρή και αστραφτερή τουαλέτα.

Η σύνθεση 4 λειτουργειών, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 1,48 €

Condito ketchup σε μερίδες 200x15gr

Ατομικά μεριδάκια 15g σε χαρτοκιβώτιο 200 τεμαχίων. Εξυπηρετούν άψογα τις ανάγκες του delivery και του take-away, με γνώμονα πάντα την υγιεινή και την ατομική ασφάλεια. Η ιδανική συνοδευτική επιλογή για σάντουιτς, μπέργκερ και πατάτες.

Από ελληνικές τομάτες

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλη για vegans, vegetarians και νηστεία

Συμβάλλουν στην υγιεινή και στην ατομική ασφάλεια

Τιμή 22,90 €