• Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120 Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120 Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120

Η Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120 είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή της απόδοση και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτή η σκούπα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και το σπίτι σας πιο όμορφο. Αγοράστε τώρα την Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120 και απολαύστε άψογα αποτελέσματα καθαρισμού!
18195
5202707988000
1,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ σκούπα χαλιών με ξύστρα Νο107

Η σκούπα χαλιών Κύκλωψ Νο107 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και περιποιημένο. Με την ενσωματωμένη ξύστρα, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε και τις πιο επίμονες λεκέδες από τα χαλιά σας, ενώ η ισχυρή ηλεκτρική σκούπα θα αφήσει τα χαλιά σας ανανεωμένα και λαμπερά. Μην αφήνετε την βρωμιά να κυριαρχεί στον χώρο σας, επενδύστε στην σκούπα Κύκλωψ Νο107 και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χ?
Τιμή 1,76 €

Κύκλωψ βούρτσα ενδυμάτων νάυλον Νο28

Η Κύκλωψ βούρτσα ενδυμάτων νάυλον Νο28 είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αποτελεσματική λειτουργία της, θα ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με ευκολία και γρήγορα. Αφαιρεί αποτελεσματικά τις κηλίδες και τη βρωμιά από τα ρούχα σας, κρατώντας τα πάντα καθαρά και φρέσκα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την αγορά αυτής της εκπληκτικής βούρτσας ενδυμάτων!
Τιμή 1,63 €

Σκούπα μαρκησία μαγνητική

Η σκούπα μαρκήσια μαγνητική είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με την ισχυρή της αντιμαγνητική τεχνολογία, αφαιρεί εύκολα και αποτελεσματικά όλες τις ακαθαρσίες από τα πατώματα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τις επιφάνειες από τυχόν φθορές. Με τη σκούπα μαρκήσια μαγνητική, το σπίτι σας θα λάμψει και θα μυρίζει φρεσκάδα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις κάθε επισκέπτη. Αποκτήστ?
Τιμή 1,14 €

Κύκλωψ σκούπα πολυτελείας ίσια Νο115

Η Κύκλωψ σκούπα πολυτελείας ίσια Νο115 είναι ένα προϊόν που θα αλλάξει τον τρόπο που καθαρίζετε το σπίτι σας. Με την εκπληκτική της δύναμη αναρρόφησης και την ευελιξία της, δεν θα μπορείτε πια να αντισταθείτε στην αγορά αυτής της σκούπας. Αποκτήστε την τώρα και αφήστε τον χώρο σας καθαρό και φρέσκο με το πάτημα ενός κουμπιού.
Τιμή 2,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Schwarzkopf palette intensive color creme 2 μαύρο 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €

Kraft χάρτινα ποτήρια double wall 8oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης διπλότοιχο (DW) κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 235ml ή 8oz. Διαθέτει διπλή επένδυση χαρτιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το ρόφημα ζεστό χωρίς να μεταφέρεται η υψηλή θερμοκρασία στα χέρια. Διατίθενται σε καφέ χρώμα ατύπωτο και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 235ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,38 €
Αρκάδι baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων 26μεζ 1,575lt Αρκάδι - 1 Αρκάδι baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων 26μεζ 1,575lt Αρκάδι - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Αρκάδι baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων 26μεζ 1,575lt

Με την δύναμη του πράσινου σαπουνιού και με φυσικό εκχύλισμα ελιάς δημιουργήσαμε την συμπυκνωμένη φυσική σύνθεση του με άριστους καθαριστικούς παράγοντες. Τα ενεργά συστατικά του το κάνουν αποτελεσματικό και στους πιο επίμονους λεκέδες. Με φυσικό διακριτικό άρωμα πιστοποιημένο δερματολογικά και υποαλλεργικά είναι κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Πιστοποιημένο προιόν VEGAN. Η συσκευασία περιέχει 26 πλύσεις. Είναι βιοαποικοδομήσιμο και η φιάλη του είναι ανακυκλώσιμη.

Κανονική τιμή 6,38 € Τιμή 6,21 €
  • -0,17 €
  • -0,17 €