• Κύκλωψ σκούπα βεντάλια Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ σκούπα βεντάλια Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ σκούπα βεντάλια

Η σκούπα βεντάλια Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί τον απόλυτο καθαρισμό στο σπίτι της. Με την υψηλή τεχνολογία της Κύκλωψ, η σκούπα αυτή εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα δάπεδα και χαλιά, αφήνοντας πίσω της μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Αποκτήστε την σήμερα και απολαύστε τον καθαρισμό χωρίς προβλήματα και κόπο!
18229
5202707001778
2,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ σκούπα σκληρή χαλιών

Σκούπα καθαρισμού της εταιρείας Cyclops, η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,71 €

Κύκλωψ σκούπα ασφάλτου Νο1009

Η σκούπα ασφάλτου Κύκλωψ Νο1009 είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό του ασφαλτοστρωμένου δρόμου σας. Με την ισχυρή της αναρρόφηση και την εύκολη χρήση, θα αφήσει το δρόμο σας καθαρό και ασφαλές. Μην αφήνετε τη βροχή και τα φύλλα να δημιουργήσουν εμπόδια, αποκτήστε τώρα τη σκούπα ασφάλτου Κύκλωψ Νο1009 και κάντε τον δρόμο σας να λάμψει ξανά!
Τιμή 1,93 €

Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο80

Η Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο80 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, η βούρτσα αυτή εξασφαλίζει αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες κάθε χρήστη. Αποκτήστε την Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο80 τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού!
Τιμή 2,43 €

Σκούπα μαρκησία μαγνητική

Η σκούπα μαρκήσια μαγνητική είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με την ισχυρή της αντιμαγνητική τεχνολογία, αφαιρεί εύκολα και αποτελεσματικά όλες τις ακαθαρσίες από τα πατώματα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τις επιφάνειες από τυχόν φθορές. Με τη σκούπα μαρκήσια μαγνητική, το σπίτι σας θα λάμψει και θα μυρίζει φρεσκάδα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις κάθε επισκέπτη. Αποκτήστ?
Τιμή 1,14 €

Σκούπα super

Η σκούπα Super της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή της απόδοση και την ευκολία χρήσης, θα μπορείτε να κάνετε τον καθαρισμό σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε την σκούπα Super σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 1,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Nature valley μπάρες πρωτεϊνης με σοκολάτα 4x40gr

Οι μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley με σοκολάτα 4x40gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό, γευστικό και θρεπτικό σνακ. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και την αγαπημένη γεύση της σοκολάτας, αυτές οι μπάρες θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινή σας ζωή. Απολαύστε τις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και ανανεώστε τις δυνάμεις σας με τις μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley.
Τιμή 4,70 €

Συμεωνίδης μαύρα σπόρια ανάλατα 120gr

Οι μαύροι σπόροι πιθανώς αναφέρονται σε διάφορους είδους σπόρους, όπως μαύρα κολοκύθια, μαύρη καστανιά, μαύροι ηλιόσποροι κ.ά. Η αναφορά "Συμεωνίδης μαύρα σπόρια ανάλατα 120gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία μαύρων σπόρων βάρους 120 γραμμαρίων από την εταιρεία Συμεωνίδης.

Τιμή 0,74 €

Endless χαρτοπετσέτες premium μπλε 33x33cm 50 φύλλα

Οι χαρτοπετσέτες Endless premium μπλε διαστάσεων 33x33cm είναι ιδανικές για κάθε περίσταση. Με 50 φύλλα σε κάθε πακέτο, θα έχετε αρκετές πετσέτες για να χρησιμοποιήσετε σε πάρτι, γεύματα ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Οι πετσέτες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας χαρτί, ανθεκτικό και απορροφητικό. Απολαύστε την άνεση και την ποιότητα των χαρτοπετσετών Endless premium μπλε σε κάθε σας χρήση.
Τιμή 1,30 €