• Κύκλωψ κοντάρι αλουμινίου με χοντρή βίδα 130cm Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ κοντάρι αλουμινίου με χοντρή βίδα 130cm Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ κοντάρι αλουμινίου με χοντρή βίδα 130cm

Το Κύκλωψ κοντάρι αλουμινίου με χοντρή βίδα 130cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε εργασία. Με ανθεκτική κατασκευή και εύκολη χρήση, αυτό το κοντάρι θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο ποιοτικό προϊόν να σας ξεφύγει!
18246
5202707991567
4,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σκούπα ευρώπα

Η Σκούπα ευρώπα είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή της ποιότητα και την αποτελεσματικότητά της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει. Αποκτήστε τη Σκούπα ευρώπα τώρα και κάντε τον καθαρισμό του σπιτιού σας μια ευχάριστη και γρήγορη διαδικασία.
Τιμή 1,00 €

Σκούπα χόρτου μεγάλει χειρός

Η σκούπα χόρτου μεγάλει χειρός είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε κήπο και αυλή. Με την εξαιρετική της απόδοση και ευκολία χρήσης, κάνει το καθάρισμα του χόρτου ένα παιχνίδι παιδιών. Μην αφήνετε κανένα χόρτο να ξεφύγει με τη σκούπα χόρτου μεγάλει χειρός!
Τιμή 5,78 €

Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 44cm

Ο καθαριστής δαπέδου 44cm της εταιρίας Spiangiacqua είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική του απόδοση και την εύκολη χρήση, θα κάνει τον καθαρισμό των δαπέδων σας γρήγορο και αποτελεσματικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν από τους καλύτερους καθαριστές δαπέδου στην αγορά!
Τιμή 2,03 €

Κύκλωψ βούρτσα καλοριφέρ και παντζουριών

Η Κύκλωψ βούρτσα καλοριφέρ και παντζουριών είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία της εταιρίας Κύκλωψ, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Κύκλωψ βούρτσα καλοριφέρ και παντζουριών και να βελτιώσετε τον χώρο σας με ένα απλό και αποτελεσματικό τρόπο.
Τιμή 1,71 €

Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική σκληρή πλαστική Νο60

Η Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική σκληρή πλαστική Νο60 είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αποτελεσματική απόδοσή της, θα κάνει τον καθαρισμό των χώρων σας γρήγορο και εύκολο. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε την τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε καθαριστική διαδικασία.
Τιμή 5,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28

Το Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28 της εταιρίας Fest είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αντικολλητική επίστρωση του, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η στρόγγυλη μορφή του επιτρέπει ομοιόμορφη μαγειρέματα και την εύκολη σερβιρίσματος. Με το Fest flow ταψί αντικολλητικό, η μαγειρική γίνεται πιο εύκολη και διασκεδαστική.
Τιμή 9,45 €

Όλυμπος χαλβάς με βανίλια 400gr

Ο χαλβάς “Όλυμπος” είναι ένα υπέροχο ελληνικό γλυκό που παράγεται από ταχίνι (αλεσμένο σουσάμι) και λευκή καραμέλα, συχνά και με προσθήκη ξηρών καρπών ή μελιού. Είναι ένα γλυκό με καθαρά φυτικά συστατικά και υψηλή θρεπτική αξία, ιδιαίτερα δημοφιλές στις παραδοσιακές νηστείες. Είναι όμως και το ιδανικό γλυκό μετά το γεύμα ή το δείπνο και με τον καφέ. Ο χαλβάς “Όλυμπος” είναι γευστικός, θρεπτικός, πλούσιος σε πρωτεΐνες και ασβέστιο που τον κάνουν άριστη, φυσική τροφή για όλους.

Τιμή 3,66 €
Carioca jumbo μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής χονδροί 12τεμ Carioca - 1 Carioca jumbo μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής χονδροί 12τεμ Carioca - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Carioca jumbo μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής χονδροί 12τεμ

Οι Carioca jumbo μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής χονδροί 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της ζωγραφικής. Με έντονα χρώματα και εύκολο πλύσιμο, θα σας ενθουσιάσουν με την ποιότητά τους. Αποκτήστε τους τώρα και αναβαθμίστε την δημιουργικότητά σας!
Κανονική τιμή 3,46 € Τιμή 3,30 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €

Παπουτσάνης aromatics σαπούνι λεβάντα 4x100gr

Ζωηρό και φρέσκο άρωμα λεβάντας που ξυπνά τις αισθήσεις σας. Το Παπουτσάνης aromatics σαπούνι λεβάντα 4x100gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια χαλαρωτική και αρωματική εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη λεβάντα να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και αίσθηση ευεξίας.
Τιμή 2,11 €