Μαλακτικά ρούχων

Ενεργά φίλτρα

Bolsom μαλακτικό πλυντηρίου ρούχων 3lt

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

Τιμή 5,50 €

Cajoline μαλακτικό doux & pure professional 5lt

Δημιουργήθηκε με τις μαμάδες χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά. Δερματολογικά ελεγμένο. Μελετημένο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες Μια μικρή μόνο δόση αρκεί για απίστευτη απαλότητα και για ρούχα εξαιρετικά απαλά για το δέρμα.

Τιμή 17,47 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό doux & pur 52μεζ 1,196lt

Ανανεωτικό μαλακτικό Cajoline doux & pur 52μεζ, για μια απαλή αίσθηση στα ρούχα σας. Απολαύστε τη μακρά διάρκεια του αρώματος και την αίσθηση της απαλότητας που προσφέρει. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα ζωή στα ρούχα σας!
Τιμή 3,69 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό doux & pur 52μεζ 1196ml

Ανανεωμένη φόρμουλα για απαλή αίσθηση και απόλυτη καθαριότητα. Το CAJOLINE ΣΥΜΠ. ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1096ml (52 μεζ.) - (DOUX & PUR) είναι η τέλεια επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα σας με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας ρούχων που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 3,88 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα μοναδικό άρωμα στα ρούχα σας. Η απαλή ορχιδέα συνδυάζεται με το ξυλώδες άρωμα του σανδαλόξυδου, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και απαλά στην αφή, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ίνες τους. Απολαύστε την αίσθηση ενός φρεσκοπλυμένου ρούχου κάθε φορά που το φοράτε.
Τιμή 2,18 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 80μεζ 1840ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 80μεζ 1840ml της εταιρίας Cajoline θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία απαλότητας και φρεσκάδας για τα ρούχα σας. Αφήστε το άρωμα της άγριας ορχιδέας και του σανδαλόξυδου να σας αγκαλιάσει και να απογειώσει την αίσθηση της καθαριότητας κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απαλότητα που αξίζετε! Μην το χάσετε!
Τιμή 4,82 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό αγριολούλουδο και περγαμόντο 52μεζ 1,196lt

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό αγριολούλουδο και περγαμόντο 52μεζ 1,196lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας. Με τη μαγική του σύνθεση αυτό το μαλακτικό θα σας σαγηνεύσει με το αναζωογονητικό άρωμα που αφήνει πίσω του. Αφεθείτε στην απαλή αγκαλιά του Cajoline και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία πλύσης που θα κάνει τα ρούχα σας να ξεχωρίζουν. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την κα
Τιμή 3,69 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 28μεζ 644ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας. Αφήστε το άρωμα του λίλιουμ και των φρούτων του δάσους να σας συνοδεύει καθημερινά, δίνοντας μια αίσθηση άνεσης και ευεξίας. Ανακαλύψτε τη μαγεία του Cajoline σήμερα και αφήστε τα ρούχα σας να μυρίζουν υπέροχα!
Τιμή 2,18 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 52μεζ 1,196lt

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 52μεζ 1,196lt είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε τη φρεσκάδα και την απαλότητα σε κάθε πλύση. Αφήστε τη μαγεία του αρώματος του λίλιουμ και των φρούτων του δάσους να σας συνοδεύσει καθημερινά και απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και φρέσκου ρούχου. Αποκτήστε το Cajoline τώρα και ανανεώστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο!
Τιμή 3,32 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 80μεζ 1840ml

Ανανεωτικό και αρωματικό μαλακτικό Cajoline με άρωμα λίλιουμ και φρούτων του δάσους. Απολαύστε μία μοναδική εμπειρία περιποίησης ρούχων με το συμπυκνωμένο μαλακτικό Cajoline 80μεζ 1840ml. Αφήστε τα ρούχα σας μαλακά, απαλά και μυρωδάτα όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας φροντίδα με το Cajoline!
Τιμή 4,82 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 28μεζ 644ml της εταιρίας Cajoline είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική φρεσκάδα στα ρούχα σας. Με τη μαγική του σύνθεση, προσφέρει μακράς διαρκείας μαλακότητα και απαλότητα, ενώ παράλληλα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κερδίσει. Αποκτήστε το Cajoline τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας σε κάθε πλύση!
Τιμή 2,18 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 52μεζ 1,196lt

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 52μεζ 1,196lt της εταιρίας Cajoline είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και μαλακίας στα ρούχα σας. Η μοναδική του σύνθεση θα σας εντυπωσιάσει και θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν απίστευτα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε τα αποτελέσματα που προσφέρει!
Τιμή 3,32 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 80μεζ 1840ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία της φρεσκάδας με το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 80μεζ 1840ml. Αφήστε τα ρούχα σας να αγγίξουν τον ουρανό με τη μαλακότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρει αυτό το μοναδικό προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να μιλούν από μόνα τους!
Τιμή 5,40 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μύρτιλο και μωβ ορχιδέα 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μύρτιλο και μωβ ορχιδέα 28μεζ 644ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας. Η απίστευτη σύνθεση του με μύρτιλο και μωβ ορχιδέα θα σας μαγέψει με το άρωμά του και θα κάνει τα ρούχα σας να αισθάνονται μαλακά και φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το Cajoline σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας σε κάθε πλύση.
Τιμή 2,18 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μύρτιλο και μωβ ορχιδέα 52μεζ 1,196lt

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μύρτιλο και μωβ ορχιδέα 52μεζ 1,196lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας. Αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά που διαρκεί για πολλές μέρες, ενώ παράλληλα φροντίζει και προστατεύει τα υφάσματα. Αποκτήστε το Cajoline σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 3,32 €

Chicco μαλακτικό υποαλλεργικό delicate flowers 750ml

Το Chicco μαλακτικό υποαλλεργικό delicate flowers 750ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με το ευχάριστο άρωμα των λουλουδιών, αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και φρέσκα. Η υποαλλεργική του σύνθεση είναι φιλική προς το δέρμα και κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες. Αφήστε το Chicco μαλακτικό να φροντίσει τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τιμή 2,50 €

Endless fresh μαλακτικό αγνή φρεσκάδα 3lt

Τα μαλακτικά Endless περιποιούνται τα ρούχα μας, προσφέροντας φροντίδα και φρεσκάδα. Συσκευασία 3lt (20 μεζούρες) και το ελαφρύ άρωμα "Αγνή Φρεσκάδα". Το καπάκι χρησιμοποιείται ως δοσομετρητής μιας πλύσης.

Τιμή 3,43 €

Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt

Τα μαλακτικά Endless περιποιούνται τα ρούχα μας, προσφέροντας φροντίδα και φρεσκάδα. Συσκευασία 3lt (20 μεζούρες) και το δημοφιλές άρωμα "Ανοιξιάτικη Αύρα". Το καπάκι χρησιμοποιείται ως δοσομετρητής μιας πλύσης.

Τιμή 3,39 €

Endless fresh μαλακτικό λεβάντα 3lt

Τα μαλακτικά Endless περιποιούνται τα ρούχα μας, προσφέροντας φροντίδα και φρεσκάδα. Συσκευασία 3lt (20 μεζούρες) και το δημοφιλές άρωμα "Φρεσκάδα Λεβάντας". Το καπάκι χρησιμοποιείται ως δοσομετρητής μιας πλύσης.

Κανονική τιμή 3,40 € Τιμή 3,01 €
  • -0,39 €
  • -0,39 €

Endless fresh μαλακτικό φρεσκάδα ωκεανού 3lt

Το μαλακτικό ρούχων Fresh της Endless εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Κανονική τιμή 3,40 € Τιμή 3,01 €
  • -0,39 €
  • -0,39 €

Fabuloso μαλακτικό υποαλλεργικό 20μεζ 1,5lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,37 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό βανίλια & ορχιδέα 82μεζ 1,9lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 7,50 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό καρύδα 76μεζ 1,9lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Διαρκεί για 76 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής:

1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 7,49 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 76μεζ 1,9lt

Η συγκεκριμένη περιγραφή προϊόντος Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 76μεζ 1,9lt της εταιρίας Fabuloso θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι με τον αρωματικό συνδυασμό μανόλιας και λεβάντας. Με τη συγκεκριμένη φόρμουλα, τα ρούχα σας θα αποκτήσουν μια μοναδική φρεσκάδα και λάμψη, κάνοντας την καθημερινή σας φροντίδα των ρούχων μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε το Fabuloso σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της ποιό?
Τιμή 7,49 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 76μεζ 1,9lt

Το Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 76μεζ 1,9lt της εταιρίας Fabuloso είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα ρούχα της απαλά και μυρωδάτα. Με τη μοναδική του σύνθεση, το Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 76μεζ 1,9lt αφήνει τα ρούχα σας απαλά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα σας από ενδεχόμενες αλλεργικές αντιδράσεις. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και της ?
Τιμή 7,49 €

Felce azzurra μαλακτικό με άρωμα φρεσκάδας 3lt

Το μαλακτικό FELCE AZZURA με την μακρά του Ιταλική παράδοση χαρίζει αξεπέραστο ιδιαίτερο άρωμα στα ρούχα σας με εσάνς πούδρας και μια αίσθηση απαλότητας που με το ενεργό οξυγόνο διατηρεί τα ρούχα μαλακά με ένα μόνο καπάκι.

Τα 130 χρόνια πορείας το κάνουν ένα μοναδικό προ'ι'όν με σφραγίδα Ιταλικής προέλευσης και παράλληλα μία οικονομική λύση που συμπληρώνει το πλύσιμο των ρούχων σας.Έντονα αρωματικά μαλακτικά στοιχεία για άψογο αποτέλεσμα με το χαρακτηριστικό άρωμα,αξίζει τη δοκιμή...

Πλήρως πιστοποιημένο κατά την παραγωγή στα καλύτερα εργοστάσια της Ιταλίας σύμφωνα με όλα τα πρότυπα ασφαλείας,κατάλληλο και για μάλλινα για να προσφέρει την ίδια φροντίδα όπως χρειάζεται και το δέρμα.

Τιμή 4,24 €

Felce azzurra μαλακτικό υποαλλεργικό sweet cuddles 3lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Felce Azzurra εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 4,24 €

Felce azzurra συμπυκνωμένο μαλακτικό muschio bianco 1025ml

Το μαλακτικό FELCE AZZURA με την μακρά του Ιταλική παράδοση χαρίζει αξεπέραστο ιδιαίτερο άρωμα στα ρούχα σας με εσάνς πούδρας και μια αίσθηση απαλότητας που με το ενεργό οξυγόνο διατηρεί τα ρούχα μαλακά με ένα μόνο καπάκι.

Τιμή 2,77 €

Felce azzurra συμπυκνωμένο μαλακτικό αργανέλαιο βανίλια 1025ml

Το μαλακτικό FELCE AZZURA με την μακρά του Ιταλική παράδοση χαρίζει αξεπέραστο ιδιαίτερο άρωμα στα ρούχα σας με εσάνς πούδρας και μια αίσθηση απαλότητας που με το ενεργό οξυγόνο διατηρεί τα ρούχα μαλακά με ένα μόνο καπάκι.

Τα 130 χρόνια πορείας το κάνουν ένα μοναδικό προ'ι'όν με σφραγίδα Ιταλικής προέλευσης και παράλληλα μία οικονομική λύση που συμπληρώνει το πλύσιμο των ρούχων σας.Έντονα αρωματικά μαλακτικά στοιχεία για άψογο αποτέλεσμα με το χαρακτηριστικό άρωμα,αξίζει τη δοκιμή...

Πλήρως πιστοποιημένο κατά την παραγωγή στα καλύτερα εργοστάσια της Ιταλίας σύμφωνα με όλα τα πρότυπα ασφαλείας,κατάλληλο και για μάλλινα για να προσφέρει την ίδια φροντίδα όπως χρειάζεται και το δέρμα.

Τιμή 2,77 €

Felce azzurra συμπυκνωμένο μαλακτικό κλασικό 1025ml

Το μαλακτικό FELCE AZZURA με την μακρά του Ιταλική παράδοση χαρίζει αξεπέραστο ιδιαίτερο άρωμα στα ρούχα σας με εσάνς πούδρας και μια αίσθηση απαλότητας που με το ενεργό οξυγόνο διατηρεί τα ρούχα μαλακά με ένα μόνο καπάκι.

Τιμή 2,76 €

Felce azzurra συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό dolci coccole 1025ml

Το μαλακτικό FELCE AZZURA με την μακρά του Ιταλική παράδοση χαρίζει αξεπέραστο ιδιαίτερο άρωμα στα ρούχα σας με εσάνς πούδρας και μια αίσθηση απαλότητας που με το ενεργό οξυγόνο διατηρεί τα ρούχα μαλακά με ένα μόνο καπάκι.

Τιμή 2,76 €

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco blue melody 1,5lt

Το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco blue melody 1,5lt είναι το ιδανικό προϊόν για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας με μια ευχάριστη μυρωδιά. Η φόρμουλα του είναι φιλική προς το περιβάλλον και φροντίζει τα υφάσματα, χαρίζοντάς τους μια μεταξένια αίσθηση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε φρέσκα και μαλακά ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 3,47 €

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco pink ballet 1,5lt

Το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco pink ballet 1,5lt της εταιρίας Flos είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας με έναν απαλό και διακριτικό τρόπο. Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει μακράς διαρκείας φρεσκάδα και απαλότητα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά και την φθορά. Αποκτήστε το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco pink ballet 1,5lt σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα.
Κανονική τιμή 3,47 € Τιμή 2,72 €
  • -0,75 €
  • -0,75 €

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco κίτρινο 1,5lt

Το Flos Ploffy μαλακτικό ρούχων eco κίτρινο 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μαλακά και φρέσκα ρούχα με ένα άρωμα που ξεχωρίζει. Η φόρμουλα του είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στα ρούχα σας, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα και διατηρεί τα χρώματα φρέσκα και λαμπερά. Αποκτήστε το Flos Ploffy μαλακτικό ρούχων τώρα και απολαύστε την αίσθηση της μαλακότητας και της φρεσκάδας σε κάθε πλύσιμο.
Κανονική τιμή 3,47 € Τιμή 2,72 €
  • -0,75 €
  • -0,75 €

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt

Το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μαλακά και φρέσκα ρούχα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας απαλά και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προστατεύει το περιβάλλον χάρη στην eco φιλική του σύνθεση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της απαλότητας σε κάθε πλύση!
Κανονική τιμή 3,47 € Τιμή 2,72 €
  • -0,75 €
  • -0,75 €

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων με άρωμα θαλασσινή φρεσκάδα 1,5lt

FLOS PLOFFY με άρωμα θαλασσινής φρεσκάδας σε γαλάζιο χρώμα, πρώτο σταθερά στις προτιμήσεις.

Το πιο αγαπημένο προϊόν της Flos , τα Μαλακτικά Ρούχων Flos Ploffy, σας καλωσορίζουν σ’ ένα κόσμο απαλότητας μοναδικά αρωματισμένο.

Με την πλούσια σύνθεσή τους, περιποιούνται σαν «καλλυντικό» τις ίνες των ρούχων για να μην μπερδεύονται, και τους χαρίζουν απαλότητα και ελαστικότητα, διατηρώντας τα καινούργια για μεγαλύτερο διάστημα.

Μετά τη χρήση του Ploffy το νερό γλιστρά πιο εύκολα και γρήγορα στα ρούχα και έτσι στεγνώνουν πιο γρήγορα.

Με το Ploffy μειώνεται επίσης και ο ενοχλητικός στατικός ηλεκτρισμός, ιδιαίτερα στα συνθετικά και γίνεται πιο ευχάριστη η υφή των ρούχων.

Τιμή 3,11 €

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων με άρωμα φρεσκάδας 1,5lt

Το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων με άρωμα φρεσκάδας 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα άρωμα φρεσκάδας στα ρούχα σας. Η μοναδική σύνθεσή του δίνει μια μεταξένια αίσθηση στα ρούχα σας, κάνοντάς τα να αισθάνονται μαλακά και φρέσκα όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να μιλήσουν από μόνα τους!
Τιμή 3,11 €

Flos vero μαλακτικό ρούχων water lily 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Vero εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,80 €

LENOR 1380ml 60μεζ. ΜΩΒ ΛΕΒΑΝΤΑ

Το LENOR 1380ml 60μεζ. ΜΩΒ ΛΕΒΑΝΤΑ είναι ένα από τα πιο αρωματικά προϊόντα στην αγορά. Η μοναδική μυρωδιά της λεβάντας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ηρεμία. Αφήστε τα ρούχα σας να αναδείξουν τον πραγματικό εσάς με το LENOR 1380ml 60μεζ. ΜΩΒ ΛΕΒΑΝΤΑ.
Τιμή 4,82 €

Lenor μαλακτικό ρούχων caresse spring 55μεζ 1155ml

Το μαλακτικό ρούχων Lenor Caresse Spring σε συσκευασία 55 μεζ και χωρητικότητα 1155ml είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά. Αυτό το προϊόν προσφέρει μαλακτική φροντίδα για τα ρούχα σας, ενώ παρέχει ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας με το άρωμα της άνοιξης.
Τιμή 4,82 €

Lenor μαλακτικό ρούχων haute couture 55μεζ 1155ml

Το μαλακτικό ρούχων Lenor Haute Couture σε μέγεθος 55ml είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας στα ρούχα σας. Με την ελληνική συσκευασία των 1155ml, θα απολαύσετε την μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας που προσφέρει στα ρούχα σας.
Τιμή 4,82 €

Lenor μαλακτικό ρούχων λεβάντα 55μεζ 1155ml

Το Lenor μαλακτικό ρούχων με άρωμα λεβάντα περιέχει 55 μεζί 1155ml και είναι ιδανικό για να δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας. Απολαύστε το υπέροχο άρωμα της λεβάντας με το Lenor μαλακτικό ρούχων.
Τιμή 4,82 €

Lenor μαλακτικό ρούχων υποαλλεργικό 55μεζ 1155ml

Lenor υποαλλεργικό μαλακτικό ρούχων σε μέγεθος 55μεζ και χωρητικότητα 1155ml. Κατάλληλο για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα και αντιδράσεις στα συνηθισμένα προϊόντα. Το προϊόν είναι σχεδιασμένο να προσφέρει μαλακότητα και φρεσκάδα στα ρούχα σας, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία από αλλεργικές αντιδράσεις.
Τιμή 4,82 €

Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων caresse spring 2x45μεζ 2x1035ml

Αφράτη μαλακία και απαλότητα που διαρκεί. Αφήστε την Lenor Caresse Spring να αγκαλιάσει τα ρούχα σας με το απαλό άρωμά της και τη μακρά διάρκειά της. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία πλύσης που θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ανανεωμένοι κάθε μέρα.
Τιμή 7,93 €

Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων cotton fresh 38μεζ 874ml

Ξεχάστε τις υπόλοιπες περιγραφές προϊόντων. Το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων cotton fresh 38μεζ 874ml θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που θα κάνει τα ρούχα σας να αισθάνονται σαν καινούργια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός φρεσκοπλυμένου ρούχου κάθε φορά που το φοράτε.
Τιμή 3,49 €

Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων panarea 25μεζ 575ml

Ανανεώστε την αίσθηση φρεσκάδας στα ρούχα σας με το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων Panarea 25μεζ 575ml. Αφήστε το άρωμα να σας αγκαλιάσει και να σας ανανεώσει κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα. Κάντε την εμπειρία του πλυσίματος ακόμη πιο ευχάριστη με το Lenor Panarea.
Τιμή 2,82 €

Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων sensitive 190μεζ 4,75lt

Ανανεώστε την αίσθηση των ρούχων σας με το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων sensitive 190μεζ 4,75lt. Απολαύστε την απαλότητα και το άρωμα που διαρκεί, κάνοντας τα ρούχα σας να αισθάνονται φρέσκα και μαλακά. Αφήστε την Lenor να φέρει τη ζεστασιά και την άνεση στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 28,34 €

Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων summer breeze 200μεζ 5lt

Ανανεωτικό και αρωματικό, το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων summer breeze 200μεζ 5lt θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα και καλοκαιρινή αύρα. Απολαύστε τη μαλακότητα και την αίσθηση φρεσκάδας σε κάθε πλύση με το Lenor, το απόλυτο αξεσουάρ για το ντύσιμό σας.
Τιμή 28,34 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml της Lenor θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και να είναι μαλακά σαν καινούργια. Απολαύστε την μοναδική του αρωματική σύνθεση που θα σας κερδίσει με την πρώτη μυρωδιά. Αφήστε το Lenor συμπ να φροντίσει τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τιμή 3,85 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 84μεζ 1764ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 84μεζ 1764ml της εταιρίας Lenor θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία άνεσης και φρεσκάδας σε κάθε πλύσιμο. Αφήστε το Lenor να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια αίσθηση ευεξίας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 6,43 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος 25μεζ 575ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία της μυρωδιάς με το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος 25μεζ 575ml. Αφήστε τα ρούχα σας να αγκαλιάζουν την αίσθηση της φρεσκάδας και της απαλότητας κάθε φορά που τα φοράτε. Κάντε την καθημερινότητά σας μοναδική με το Lenor συμπ, το μυστικό για ρούχα που μοιάζουν και αισθάνονται καινούργια.
Τιμή 2,82 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων βανίλια & μιμόζα 38μεζ 798ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων βανίλια & μιμόζα 38μεζ 798ml θα σας κάνει να νιώσετε την απαλότητα στα ρούχα σας και την αίσθηση ενός αναζωογονημένου ρούχου κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε το άρωμα της βανίλιας και της μιμόζας να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και εντυπωσιασμένοι. Αποκτήστε το Lenor σήμερα και απολαύστε μοναδικές εμπειρίες πλύσης!
Τιμή 4,01 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων παιόνια & ιβίσκος 38μεζ 798ml

Ανανεωτικό, εκθαμβωτικό, απαλό. Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων παιόνια & ιβίσκος θα μεταμορφώσει την εμπειρία σας με τα ρούχα σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα που διαρκεί, προσφέρει μακράς διαρκείας φρεσκάδα και μια απαλή αίσθηση που διαρκεί. Αφήστε το Lenor να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας κάνει να αισθάνεστε κάθε μέρα σαν να είναι φρεσκοπλυμένα.
Τιμή 3,49 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 24μεζ 504ml

Αφήστε τα ρούχα σας να αγγίξουν τον παράδεισο με το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 24μεζ 504ml. Η μοναδική σύνθεσή του αγκαλιάζει τα ρούχα σας με ένα απαλό άρωμα που διαρκεί. Αφήστε το Lenor να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ονειρεμένο, όπου η φρεσκάδα και η αίσθηση της πολυτέλειας θα κάνουν την καθημερινότητά σας μοναδική. Αποκτήστε το Lenor σήμερα και αφήστε τη μαγεία του να σας συντροφεύει σε κάθε πλύσιμο.
Τιμή 2,43 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 41μεζ 861ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 41μεζ 861ml θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία απαλότητας και φρεσκάδας για τα ρούχα σας. Αφήστε το άρωμά του να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμφάνισή σας με το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 41μεζ 861ml!
Τιμή 3,85 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού