Μαλακτικά ρούχων

Ενεργά φίλτρα

Bolsom μαλακτικό πλυντηρίου ρούχων 3lt

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

Τιμή 5,50 €

Cajoline μαλακτικό doux & pure professional 5lt

Δημιουργήθηκε με τις μαμάδες χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά. Δερματολογικά ελεγμένο. Μελετημένο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες Μια μικρή μόνο δόση αρκεί για απίστευτη απαλότητα και για ρούχα εξαιρετικά απαλά για το δέρμα.

Τιμή 17,47 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό doux & pur 52μεζ 1196ml

Ανανεωμένη φόρμουλα για απαλή αίσθηση και απόλυτη καθαριότητα. Το CAJOLINE ΣΥΜΠ. ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1096ml (52 μεζ.) - (DOUX & PUR) είναι η τέλεια επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα σας με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας ρούχων που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 3,53 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό doux & pur 52μεζ 1196ml

Ανανεωτικό μαλακτικό Cajoline doux & pur 52μεζ, για μια απαλή αίσθηση στα ρούχα σας. Απολαύστε τη μακρά διάρκεια του αρώματος και την αίσθηση της απαλότητας που προσφέρει. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα ζωή στα ρούχα σας!
Τιμή 3,69 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα μοναδικό άρωμα στα ρούχα σας. Η απαλή ορχιδέα συνδυάζεται με το ξυλώδες άρωμα του σανδαλόξυδου, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και απαλά στην αφή, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ίνες τους. Απολαύστε την αίσθηση ενός φρεσκοπλυμένου ρούχου κάθε φορά που το φοράτε.
Τιμή 2,18 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 52μεζ 1196ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 52μεζ 1,196lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια φρεσκάδα και απαλότητα για τα ρούχα τους. Η μοναδική σύνθεσή του με άρωμα άγριας ορχιδέας και σανδαλόξυδου θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας!
Τιμή 3,69 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό αγριολούλουδο και περγαμόντο 52μεζ 1196ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό αγριολούλουδο και περγαμόντο 52μεζ 1,196lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας. Με τη μαγική του σύνθεση αυτό το μαλακτικό θα σας σαγηνεύσει με το αναζωογονητικό άρωμα που αφήνει πίσω του. Αφεθείτε στην απαλή αγκαλιά του Cajoline και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία πλύσης που θα κάνει τα ρούχα σας να ξεχωρίζουν. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την κα
Τιμή 3,69 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 28μεζ 644ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας. Αφήστε το άρωμα του λίλιουμ και των φρούτων του δάσους να σας συνοδεύει καθημερινά, δίνοντας μια αίσθηση άνεσης και ευεξίας. Ανακαλύψτε τη μαγεία του Cajoline σήμερα και αφήστε τα ρούχα σας να μυρίζουν υπέροχα!
Τιμή 2,18 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 52μεζ 1196ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 52μεζ 1,196lt είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε τη φρεσκάδα και την απαλότητα σε κάθε πλύση. Αφήστε τη μαγεία του αρώματος του λίλιουμ και των φρούτων του δάσους να σας συνοδεύσει καθημερινά και απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και φρέσκου ρούχου. Αποκτήστε το Cajoline τώρα και ανανεώστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο!
Τιμή 3,69 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 28μεζ 644ml της εταιρίας Cajoline είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική φρεσκάδα στα ρούχα σας. Με τη μαγική του σύνθεση, προσφέρει μακράς διαρκείας μαλακότητα και απαλότητα, ενώ παράλληλα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κερδίσει. Αποκτήστε το Cajoline τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας σε κάθε πλύση!
Τιμή 2,18 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 52μεζ 1196ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 52μεζ 1,196lt της εταιρίας Cajoline είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και μαλακίας στα ρούχα σας. Η μοναδική του σύνθεση θα σας εντυπωσιάσει και θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν απίστευτα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε τα αποτελέσματα που προσφέρει!
Τιμή 3,32 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μύρτιλο και μωβ ορχιδέα 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μύρτιλο και μωβ ορχιδέα 28μεζ 644ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας. Η απίστευτη σύνθεση του με μύρτιλο και μωβ ορχιδέα θα σας μαγέψει με το άρωμά του και θα κάνει τα ρούχα σας να αισθάνονται μαλακά και φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το Cajoline σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας σε κάθε πλύση.
Τιμή 2,18 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μύρτιλο και μωβ ορχιδέα 52μεζ 1196ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μύρτιλο και μωβ ορχιδέα 52μεζ 1,196lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας. Αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά που διαρκεί για πολλές μέρες, ενώ παράλληλα φροντίζει και προστατεύει τα υφάσματα. Αποκτήστε το Cajoline σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 3,69 €

Endless μαλακτικό aroma boost cotton clean 2lt

Το Endless μαλακτικό 2lt cotton clear θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας στα ρούχα σας!
Τιμή 3,77 €

Endless μαλακτικό aroma boost pure joy 2lt

Το Endless μαλακτικό 2lt pure joy της εταιρίας είναι η τέλεια επιλογή για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας και να τα κάνετε απαλά και μυρωδάτα. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία στα υφάσματα, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ένα αναζωογονητικό άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και της φρεσκάδας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 3,77 €

Endless μαλακτικό aroma boost secret garden 2lt

Το Endless μαλακτικό 2lt Secret Garden είναι η τέλεια επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα σας με έναν μοναδικό τρόπο. Η μυστική φόρμουλα του προϊόντος θα αφήσει ένα απαλό άρωμα κήπου στα ρούχα σας, κάνοντάς τα να αισθάνονται φρέσκα και καθαρά. Αποκτήστε το Endless μαλακτικό 2lt Secret Garden τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα.
Τιμή 3,77 €

Endless μαλακτικό fresh musk 3lt

Το Endless μαλακτικό 3lt musk / λευκό είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και μαλακότητας. Με τη μοναδική του μυρωδιά musk, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και ευχάριστων στιγμών. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία μαλακίας και φρεσκάδας στα ρούχα σας!
Τιμή 3,40 €

Endless μαλακτικό fresh λεβάντα 3lt

Τα μαλακτικά Endless περιποιούνται τα ρούχα μας, προσφέροντας φροντίδα και φρεσκάδα. Συσκευασία 3lt (20 μεζούρες) και το δημοφιλές άρωμα "Φρεσκάδα Λεβάντας". Το καπάκι χρησιμοποιείται ως δοσομετρητής μιας πλύσης.

Τιμή 3,40 €

Endless μαλακτικό fresh ροζ 3lt

Το Endless μαλακτικό 3lt παιωνία/ροζ είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και αρωματισμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο των ρούχων!
Τιμή 3,40 €

Endless μαλακτικό fresh φρεσκάδα ωκεανού 3lt

Το μαλακτικό ρούχων Fresh της Endless εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,40 €

Fabuloso μαλακτικό βανίλια & ορχιδέα 1,5lt

Απογειώστε την αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στα ρούχα σας με το Fabuloso μαλακτικό 1,5lt vanilla & orchidea κιτρινο. Η μοναδική σύνθεση του δίνει μια αίσθηση απαλότητας και ευωδιάζει με το γλυκό άρωμα της βανίλιας και των ορχιδέων. Κάντε την καθημερινή σας φροντίδα των ρούχων μια ευχάριστη εμπειρία με το Fabuloso!
Τιμή 3,37 €

Fabuloso μαλακτικό υποαλλεργικό 20μεζ 1,5lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,37 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό βανίλια & μανταρίνι 56μεζ 1,25lt

Το Fabuloso μαλακτικό συμπυκνωμένο 1,25lt 56 μεζ, με γεύση βανίλια-μανταρίνι, είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα μοναδικό άρωμα στα ρούχα σας. Η πλούσια σύνθεσή του θα αφήσει τα ρούχα σας απαλά και φρέσκα, ενώ η απίστευτη συγκέντρωση του προϊόντος εξασφαλίζει μακρά διάρκεια και οικονομία. Αποκτήστε το Fabuloso μαλακτικό συμπυκνωμένο τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας φροντίδα των ρούχων!
Τιμή 4,21 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό βανίλια & ορχιδέα 82μεζ 1,9lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 5,28 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό καρύδα 56μεζ 1,25lt

Το Fabuloso μαλακτικό συμπυκνωμένο 1,25lt 56μεζ, cocco είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα απίστευτο άρωμα στα ρούχα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και φρέσκα ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αποκτήστε το Fabuloso μαλακτικό συμπυκνωμένο τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας κάθε φορά που αλλάζετε τα ρούχα σας.
Τιμή 4,21 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό καρύδα 76μεζ 1,9lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Διαρκεί για 76 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής:

1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 5,28 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό λεβάντα 56μεζ 1,25lt

Το Fabuloso μαλακτικό συμπυκνωμένο 1,25lt 56 μεζ, λεβάντα μωβ είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε τον χώρο σας με ένα αναζωογονητικό άρωμα. Αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και φρέσκα, ενώ η εντυπωσιακή λεβάντα μωβ θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ηρεμίας και χαλάρωσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας κάθε φορά που αγγίζετε τα ρούχα σας.
Τιμή 4,21 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό μαγνόλια & λεβάντα 56μεζ 1,25lt

Το Fabuloso μαλακτικό συμπυκνωμένο 1,25lt 56 μεζ, με μαγνόλια και λεβάντα, είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο άρωμα και λάμψη στα ρούχα σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του, θα νιώσετε τη διαφορά από την πρώτη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα απαλό, φρέσκο άρωμα που θα σας συνοδεύει όλη μέρα.
Τιμή 4,21 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 76μεζ 1,9lt

Η συγκεκριμένη περιγραφή προϊόντος Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 76μεζ 1,9lt της εταιρίας Fabuloso θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι με τον αρωματικό συνδυασμό μανόλιας και λεβάντας. Με τη συγκεκριμένη φόρμουλα, τα ρούχα σας θα αποκτήσουν μια μοναδική φρεσκάδα και λάμψη, κάνοντας την καθημερινή σας φροντίδα των ρούχων μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε το Fabuloso σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της ποιό?
Τιμή 5,28 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 56μεζ 1,25lt

Το Fabuloso μαλακτικό συμπυκνωμένο 1,25lt 56μεζ, hypoallergenic είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει το σπίτι της καθαρό και φρέσκο. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και μυρωδάτα, χωρίς να ερεθίζει το δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας σε κάθε πλύσιμο!
Τιμή 4,21 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 76μεζ 1,9lt

Το Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 76μεζ 1,9lt της εταιρίας Fabuloso είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα ρούχα της απαλά και μυρωδάτα. Με τη μοναδική του σύνθεση, το Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 76μεζ 1,9lt αφήνει τα ρούχα σας απαλά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα σας από ενδεχόμενες αλλεργικές αντιδράσεις. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και της ?
Τιμή 5,28 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό φρεσκάδα ωκεανού 56μεζ 1,25lt

Το Fabuloso μαλακτικό συμπυκνωμένο 1,25lt 56μεζ, fresco mattino είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο άρωμα στα ρούχα σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματική δράση του, τα ρούχα σας θα παραμένουν μαλακά και φρέσκα για πολύ καιρό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την μοναδική εμπειρία πλυσίματος με το Fabuloso!
Τιμή 4,21 €

Felce azzurra συμπυκνωμένο μαλακτικό κλασικό 1025ml

Το μαλακτικό FELCE AZZURA με την μακρά του Ιταλική παράδοση χαρίζει αξεπέραστο ιδιαίτερο άρωμα στα ρούχα σας με εσάνς πούδρας και μια αίσθηση απαλότητας που με το ενεργό οξυγόνο διατηρεί τα ρούχα μαλακά με ένα μόνο καπάκι.

Τιμή 2,76 €

Felce azzurra συμπυκνωμένο μαλακτικό λευκός μόσχος 1025ml

Το μαλακτικό FELCE AZZURA με την μακρά του Ιταλική παράδοση χαρίζει αξεπέραστο ιδιαίτερο άρωμα στα ρούχα σας με εσάνς πούδρας και μια αίσθηση απαλότητας που με το ενεργό οξυγόνο διατηρεί τα ρούχα μαλακά με ένα μόνο καπάκι.

Τιμή 2,76 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού