• Dual Power συμπυκνωμένο μαλακτικό incanto 40μεζ 600ml
  • Dual Power συμπυκνωμένο μαλακτικό incanto 40μεζ 600ml
  • Dual Power συμπυκνωμένο μαλακτικό incanto 40μεζ 600ml
  • Dual Power συμπυκνωμένο μαλακτικό incanto 40μεζ 600ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDual Power

Dual Power συμπυκνωμένο μαλακτικό incanto 40μεζ 600ml

47986
8054633839188
1,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 76μεζ 1,9lt

Το Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 76μεζ 1,9lt της εταιρίας Fabuloso είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα ρούχα της απαλά και μυρωδάτα. Με τη μοναδική του σύνθεση, το Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 76μεζ 1,9lt αφήνει τα ρούχα σας απαλά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα σας από ενδεχόμενες αλλεργικές αντιδράσεις. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και της ?
Τιμή 5,79 €

Soft μαλακτικό ρούχων gelsomino 30μεζ 750ml

Το Soft μαλακτικό ρούχων gelsomino 30μεζ 750ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με το εκλεπτυσμένο άρωμα του γιασεμιού, αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και φρέσκα. Η προηγμένη του φόρμουλα προστατεύει τα υφάσματα και δίνει μακράς διαρκείας φρεσκάδα. Αποκτήστε το Soft μαλακτικό ρούχων gelsomino 30μεζ 750ml τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και της φρεσκάδας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.

Τιμή 1,36 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 41μεζ 861ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 41μεζ 861ml της εταιρίας Lenor θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και να είναι απαλά στην αφή. Αφήστε το άρωμά του να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο με όμορφες ορχιδέες. Απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 3,85 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 84μεζ 1764ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 84μεζ 1764ml της εταιρίας Lenor θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία άνεσης και φρεσκάδας σε κάθε πλύσιμο. Αφήστε το Lenor να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια αίσθηση ευεξίας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 6,43 €

Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο. Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ "μωρουδιακό" άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 3,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Agrino ρυζογκοφρέτα κλασική 100gr

Η κλασική ρυζογκοφρέτα στα καλύτερά της, φρέσκια και τραγανή από ελληνικό καστανό ρύζι, ελαφρώς αλατισμένη με αλάτι Μεσολογγίου.

Χωρίς γλουτένη, πηγή φυτικών ινών.

Τιμή 1,58 €

Veler αντικολλητικό χαρτί σε φύλλα 38x42cm 18τεμ

Το Veler αντικολλητικό χαρτί σε φύλλα 38x42cm 18τεμ είναι η ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία σεφ ή ερασιτέχνη μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το Veler αντικολλητικό χαρτί θα κάνει τη μαγειρική σας ευκολότερη και πιο απολαυστική από ποτέ. Μην χάνετε χρόνο και χρήματα σε αλλαντικά, το Veler αντικολλητικό χαρτί είναι η τέλεια επιλογή για κάθε είδους μαγειρική. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγειρική σας χωρίς το άγχος του κο?
Τιμή 0,98 €

Natura σκουμπρί φιλέτο σε σάλτσα τομάτας 180gr

Το σκουμπρί φιλέτο σε σάλτσα τομάτας της Natura είναι ένα νόστιμο προϊόν με γεύση θαλασσινών και ντομάτας. Κάθε μερίδα περιέχει 180 γραμμάρια φιλέτο σκουμπρί σε πλούσια σάλτσα τομάτας, πλούσια σε γεύση και θρεπτικά συστατικά. Μπορείτε να το απολαύσετε μόνο του ή να το σερβίρετε πάνω από ρύζι, πάστα ή λαχανικά για ένα γρήγορο και υγιεινό γεύμα.

Τιμή 1,60 €

Ματίνα σουσάμι 150gr

Σουσάμι της εταιρείας Matina, το οποίο αποτελεί φυτικής προέλευσης τρόφιμο, που περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας φυτικές πρωτεΐνες. Είναι επίσης πλούσιο σε αμινοξέα όπως η μεθειονίνη, η αργινίνη, η λυσίνη κ.α. Έτσι, όταν συνδυαστεί με τρόφιμα που περιέχουν λυσίνη, όπως τα όσπρια και οι ξηροί καρποί, οι πρωτεΐνες που προκύπτουν είναι υψηλής βιολογικής αξίας και διαθεσιμότητας, καθώς πλησιάζουν τη βιολογική αξία ζωικών πρωτεϊνών. Περιέχει φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και λιγνάνες που έχουν σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Τιμή 1,40 €

Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες

Η Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα και την καθαριότητα των εστιών σας. Με την εξαιρετική της ποιότητα και απόδοση, θα κάνει την κουζίνα σας να λάμπει και θα δώσει νέα ζωή στις κεραμικές εστίες σας. Αποκτήστε την Estia ξύστρα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο μαγειρέματος κάθε φορά που μαγειρεύετε!
Τιμή 3,47 €