• Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό λεβάντα 56μεζ 1,25lt
  • Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό λεβάντα 56μεζ 1,25lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFabuloso

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό λεβάντα 56μεζ 1,25lt

Το Fabuloso μαλακτικό συμπυκνωμένο 1,25lt 56 μεζ, λεβάντα μωβ είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε τον χώρο σας με ένα αναζωογονητικό άρωμα. Αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και φρέσκα, ενώ η εντυπωσιακή λεβάντα μωβ θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ηρεμίας και χαλάρωσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας κάθε φορά που αγγίζετε τα ρούχα σας.
31498
8718951586505
4,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vir μαλακτικό ρούχων romantic 930ml

Το Vir μαλακτικό ρούχων romantic 930ml θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα, προσφέροντας μια ρομαντική νότα κάθε φορά που τα φοράτε. Απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και της φρεσκάδας σε κάθε πλύση με το Vir μαλακτικό ρούχων romantic 930ml.
Τιμή 2,13 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό paradise collection 56μεζ 1,25lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό paradise collection 56μεζ 1,25lt θα σας μεταφέρει σε έναν παράδεισο απαλότητας και φρεσκάδας. Αφήστε τα ρούχα σας να αγκαλιάσουν το απαλό άρωμα και τη μακράς διαρκείας φρεσκάδα που προσφέρει το Soupline. Με το συμπυκνωμένο του μοναδικής σύνθεσης, τα ρούχα σας θα είναι μαλακά και απαλά σαν καινούργια, ενώ το άρωμα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και απόλαυση. Αποκτήστε το Σήμερα και απολαύστε την εμπειρία!
Τιμή 3,77 €

Proderm μαλακτικό ρούχων 3x2lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο.Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ «μωρουδιακό» άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 14,69 €
  • Πακέτο

Tesori μαλακτικό persian dream 500ml

Το Tesori μαλακτικό persian dream 500ml είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Η μαγευτική μυρωδιά του Persian Dream θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρικών αρωμάτων, ενώ η μοναδική του σύνθεση θα φροντίσει για την προστασία και την απαλότητα των ρούχων σας. Αφήστε το Tesori μαλακτικό persian dream να σας καταπλήξει και να μετατρέψει το καθημερινό πλύσιμο σε μια απόλαυση γεμάτη αισθήσεις.
Τιμή 2,98 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και μεταξένια μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα και τη φθορά. Αφήνει τα μαλλιά απαλά, λεία και ευκολοχτένιστα, με μια μοναδική μυρωδιά που θα σας σαγηνεύσει. Αποκτήστε το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml τώρα και απογειώστε την εμφάνισή ?
Τιμή 3,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux σφουγγάρι μπάνιου massage 07-78

Το σφουγγάρι μπάνιου Lux Massage σας προσφέρει μια χαλαρωτική εμπειρία κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Η ειδική του σχεδίαση, σε συνδυασμό με την απαλή υφή του, επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα απαλό μασάζ κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Τιμή 0,70 €

Arion food τορτελίνια με τυρί 250gr

Τρυφερά τορτελίνια γεμάτα με λαχταριστό τυρί 250gr από την Arion food. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και την πλούσια υφή που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε σε μια γαστρονομική απόλαυση χωρίς όρια. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στο τραπέζι σας με το Arion food τορτελίνια με τυρί 250gr.
Τιμή 1,87 €
Babycare μωρομάντηλα sensitive plus 3x54τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Babycare μωρομάντηλα sensitive plus 3x54τεμ

Τα Babycare μωρομαντηλα 3x54τεμ sensitive plus 2 1 δωρο είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα και ευαισθησία στο δέρμα, αυτά τα μωρομαντηλα θα κρατήσουν το μωρό σας καθαρό και φρέσκο κάθε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για μια προσιτή και ποιοτική λύση περιποίησης για το μωρό σας.
Κανονική τιμή 2,47 € Τιμή 2,27 €
  • -0,20 €
  • -0,20 €