• Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 56μεζ 1,25lt
  • Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 56μεζ 1,25lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFabuloso

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 56μεζ 1,25lt

Το Fabuloso μαλακτικό συμπυκνωμένο 1,25lt 56μεζ, hypoallergenic είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει το σπίτι της καθαρό και φρέσκο. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και μυρωδάτα, χωρίς να ερεθίζει το δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας σε κάθε πλύσιμο!
31497
8718951621732
4,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh ανοιξιάτικη φρεσκάδα 56μεζ 1,25lt

Ανανεωτική ανοιξιάτικη φρεσκάδα σε κάθε πλύσιμο με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh! Απολαύστε τη μακρά διάρκεια της μυρωδιάς και την απαλότητα που προσφέρει, για να νιώθετε φρέσκοι και καθαροί κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να μιλούν με το άρωμά τους!
Τιμή 3,77 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό βανίλια & ορχιδέα 82μεζ 1,9lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 5,28 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό καρύδα 56μεζ 1,25lt

Το Fabuloso μαλακτικό συμπυκνωμένο 1,25lt 56μεζ, cocco είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα απίστευτο άρωμα στα ρούχα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και φρέσκα ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αποκτήστε το Fabuloso μαλακτικό συμπυκνωμένο τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας κάθε φορά που αλλάζετε τα ρούχα σας.
Τιμή 4,21 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό λεβάντα 56μεζ 1,25lt

Το Fabuloso μαλακτικό συμπυκνωμένο 1,25lt 56 μεζ, λεβάντα μωβ είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε τον χώρο σας με ένα αναζωογονητικό άρωμα. Αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και φρέσκα, ενώ η εντυπωσιακή λεβάντα μωβ θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ηρεμίας και χαλάρωσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας κάθε φορά που αγγίζετε τα ρούχα σας.
Τιμή 4,21 €

LENOR 1380ml 60μεζ. ΜΩΒ ΛΕΒΑΝΤΑ

Το LENOR 1380ml 60μεζ. ΜΩΒ ΛΕΒΑΝΤΑ είναι ένα από τα πιο αρωματικά προϊόντα στην αγορά. Η μοναδική μυρωδιά της λεβάντας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ηρεμία. Αφήστε τα ρούχα σας να αναδείξουν τον πραγματικό εσάς με το LENOR 1380ml 60μεζ. ΜΩΒ ΛΕΒΑΝΤΑ.
Τιμή 4,82 €

Κορυφαία προϊόντα

De cecco ζυμαρικά tortiglioni No23 500gr

Πάστα από σιμιγδάλι σκληρού σίτου με τη μέθοδο της De Cecco.

Το Tortiglioni είναι μια από τις πολλές παραλλαγές του maccherone, ένα από τα παλαιότερα σχήματα που γεννήθηκαν στη Νάπολη.

Τιμή 1,69 €

Fest magic τηγάνι βαθύ αλουμινίου με αντικολλητική επίστρωση 28cm

Το Fest magic τηγάνι βαθύ ηλεκτρικό 28cm της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόλυτης απόδοσης. Με την εξαιρετική του κατασκευή και την εύκολη χρήση, το τηγάνι Fest magic θα σας ενθουσιάσει με τα αποτελέσματά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία του μαγειρέματος στο σπίτι σας!

Τιμή 19,46 €

Lenor μαλακτικό ρούχων caresse spring 55μεζ 1155ml

Το μαλακτικό ρούχων Lenor Caresse Spring σε συσκευασία 55 μεζ και χωρητικότητα 1155ml είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά. Αυτό το προϊόν προσφέρει μαλακτική φροντίδα για τα ρούχα σας, ενώ παρέχει ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας με το άρωμα της άνοιξης.
Τιμή 4,82 €

Tramontina ipanema μαχαίρια ανοξείδωτα ασημί 3τεμ

Τα μαχαίρια Tramontina Ipanema είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι ανθεκτικά και πρακτικά για κάθε καθημερινή χρήση. Με το μοντέρνο σχεδιασμό τους και το ασημί χρώμα τους, θα δώσουν μια ιδιαίτερη νότα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 3,49 €