• Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό doux & pur 52μεζ 1196ml
  • Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό doux & pur 52μεζ 1196ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCajoline

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό doux & pur 52μεζ 1196ml

Ανανεωμένη φόρμουλα για απαλή αίσθηση και απόλυτη καθαριότητα. Το CAJOLINE ΣΥΜΠ. ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1096ml (52 μεζ.) - (DOUX & PUR) είναι η τέλεια επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα σας με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας ρούχων που θα σας ενθουσιάσει!
41091
8720181487613
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml της Lenor θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και να είναι μαλακά σαν καινούργια. Απολαύστε την μοναδική του αρωματική σύνθεση που θα σας κερδίσει με την πρώτη μυρωδιά. Αφήστε το Lenor συμπ να φροντίσει τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τιμή 3,85 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 56μεζ 1,25lt

Το Fabuloso μαλακτικό συμπυκνωμένο 1,25lt 56μεζ, hypoallergenic είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει το σπίτι της καθαρό και φρέσκο. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και μυρωδάτα, χωρίς να ερεθίζει το δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας σε κάθε πλύσιμο!
Τιμή 4,21 €

Εύρηκα baby συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων 700ml

Το Εύρηκα baby συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων 700ml είναι η ιδανική επιλογή για τα μωρά σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, τα ρούχα των μωρών σας θα παραμείνουν μαλακά και απαλά, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά θα σας συναρπάσει. Αποκτήστε το Εύρηκα baby συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων τώρα και αφήστε την ποιότητα να μιλάει από μόνη της.
Τιμή 4,87 €

Lenor μαλακτικό ρούχων caresse spring 55μεζ 1155ml

Το μαλακτικό ρούχων Lenor Caresse Spring σε συσκευασία 55 μεζ και χωρητικότητα 1155ml είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά. Αυτό το προϊόν προσφέρει μαλακτική φροντίδα για τα ρούχα σας, ενώ παρέχει ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας με το άρωμα της άνοιξης.
Τιμή 4,82 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 84μεζ 1764ml

Ανανεωτική φρεσκάδα που ξυπνά τις αισθήσεις σας και σας μεταφέρει στις απέραντες ακτές του ωκεανού. Αποκτήστε το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 84μεζ 1764ml για απαλά και ευωδιαστά ρούχα που διαρκούν. Αφήστε τη μαγεία της φρεσκάδας να σας συνοδεύει καθημερινά!
Τιμή 6,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό με λουλούδια άνοιξης 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 93% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Αμπέλου φως αγιωργίτικο ροζέ οίνος 750ml

Ο Αμπέλου Φως Αγιωργίτικο ροζέ οίνος σε συσκευασία 750ml είναι μια εκλεκτή επιλογή για όσους αναζητούν έναν απολαυστικό ροζέ οίνο. Κατασκευάζεται από την ποικιλία Αγιωργίτικο, μια ελληνική ποικιλία που προσφέρει εξαιρετικό ροζέ κρασί με φρουτώδη χαρακτήρα.

Τιμή 4,87 €

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh spray θαλασσινή φρεσκάδα 500ml

Ισχυρός καθαρισμός και απολύμανση, χωρίς σκληρά χημικά κατάλοιπα. Το Dettol Σπρέι Μπάνιου Power & Pure είναι ιδανικό για τον δύσκολο καθαρισμό του μπάνιου. Είναι καλύτερο από το λευκαντικό στην αφαίρεση των καταλοίπων του σαπουνιού αλλά σε αντίθεση με το λευκαντικό δεν αφήνει κανένα αψύ χημικό κατάλοιπο. Το Ενεργό Οξυγόνο του ενεργοποιείται μέσω των λεκέδων και διαλύεται σε νερό και οξυγόνο ώστε να μην απαιτείται ξέβγαλμα. Ενώ είναι σκληρό με τη βρωμιά, εξουδετερώνει και το 99,9% των βακτηριδίων και ιών, όπως το E. coli και ο ιός της γρίπης (H1N1).

Τιμή 2,12 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού