• FELCE AZZURRA ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 2lit - (AMBER & VANILLA)
  • FELCE AZZURRA ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 2lit - (AMBER & VANILLA)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFelce Azzurra

Felce azzurra μαλακτικό κεχριμπάρι & βανίλια 2lt

47450
8001280413285
3,49 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml είναι η τέλεια λύση για να φροντίσετε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο. Η μοναδική του φόρμουλα βασισμένη στην αρωματική αγιουρβεδική παράδοση θα αφήσει τα μαλλιά σας μεταξένια, λαμπερά και ενυδατωμένα. Αποκτήστε τώρα το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml και απολαύστε τα οφέλη του σε κάθε χρήση!
Τιμή 3,00 €

Spark soft μαλακτικό με λευκό κρίνο 4lt

Το μαλακτικό ρούχων της Spark εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 34 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 4,47 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 84μεζ 1764ml

Ανανεωτική φρεσκάδα που ξυπνά τις αισθήσεις σας και σας μεταφέρει στις απέραντες ακτές του ωκεανού. Αποκτήστε το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 84μεζ 1764ml για απαλά και ευωδιαστά ρούχα που διαρκούν. Αφήστε τη μαγεία της φρεσκάδας να σας συνοδεύει καθημερινά!
Τιμή 6,43 €

Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων panarea 25μεζ 575ml

Ανανεώστε την αίσθηση φρεσκάδας στα ρούχα σας με το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων Panarea 25μεζ 575ml. Αφήστε το άρωμα να σας αγκαλιάσει και να σας ανανεώσει κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα. Κάντε την εμπειρία του πλυσίματος ακόμη πιο ευχάριστη με το Lenor Panarea.
Τιμή 2,82 €

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων με άρωμα φρεσκάδας 1,5lt

Το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων με άρωμα φρεσκάδας 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα άρωμα φρεσκάδας στα ρούχα σας. Η μοναδική σύνθεσή του δίνει μια μεταξένια αίσθηση στα ρούχα σας, κάνοντάς τα να αισθάνονται μαλακά και φρέσκα όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να μιλήσουν από μόνα τους!
Τιμή 3,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Αλλατίνη cookie με κομματάκια σοκολάτας και φουντουκιού 175gr

Η Αλλατίνη cookie με κομματάκια σοκολάτας και φουντουκιού 175gr είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση της σοκολάτας και του φουντουκιού, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,98 €

Ξυλακι κομπος/φιογκος 18cm 100τεμ 01-533

Αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας με τον όμορφο Ξυλάκι Κόμπος/Φιόγκος 18cm 100τεμ 01-533. Ιδανικός για διακόσμηση σε πολλές περιστάσεις, αυτός ο κόμπος/φιόγκος θα προσθέσει μια μοναδική πινελιά στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νέα αίσθηση στον χώρο σας!
Τιμή 1,76 €

Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray για ανοξείδωτες επιφάνειες 250ml

Ανανεώστε τη λάμψη των ανοξείδωτων επιφανειών σας με το Dr. Beckmann καθαριστικό spray 250ml. Κάντε τα ανοξείδωτα επιφάνειες να λάμψουν ξανά και να δείχνουν σαν καινούργιες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 4,51 €

AIM οδοντόκρεμα white system 2x75ml

Η ΑΙΜ White System περιέχει ένα φυσικό συστατικό λεύκανσης που είναι ήπιο με το σμάλτο των δοντιών. Η σύνθεση της καθαρίζει το σμάλτο των δοντιών και αφαιρεί επιφανειακούς λεκέδες ενώ, βοηθά στην προστασία της υγείας των δοντιών και προσφέρει αίσθηση δροσιάς που διαρκεί. Μέρα με τη μέρα αναδυκνύει ένα φυσικό υγιές, λευκότερο χαμόγελο.

Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα για τη φθορά του σμάλτου, σε σύγκριση με χρήση κοινής οδοντόκρεμας που περιέχει χαλαζία. Κλινική μελέτη για την αφαίρεση οδοντικών λεκέδων που πραγματοποιήθηκε σε 76 άτομα.

Τιμή 2,58 €

Bakterio αντισηπτικό spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml

Το Bakterio spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml είναι το ιδανικό προϊόν για την απολύμανση και την προστασία των επιφανειών σας. Με τη δύναμη του αλκοόλ, απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, διασφαλίζοντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Αγοράστε το τώρα και προστατεύστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από τις βλαβερές μικροοργανισμούς. Μην αφήνετε τα βακτήρια να κυριαρχήσουν - επιλέξτε το Bakterio spray για μια ασφαλή και
Τιμή 0,79 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού