• Felce azzurra συμπυκνωμένο μαλακτικό καθαρή φρεσκάδα 900ml
  • Felce azzurra συμπυκνωμένο μαλακτικό καθαρή φρεσκάδα 900ml

Felce azzurra συμπυκνωμένο μαλακτικό καθαρή φρεσκάδα 900ml

50054
8001280413339
2,61 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 76μεζ 1,9lt

Η συγκεκριμένη περιγραφή προϊόντος Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 76μεζ 1,9lt της εταιρίας Fabuloso θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι με τον αρωματικό συνδυασμό μανόλιας και λεβάντας. Με τη συγκεκριμένη φόρμουλα, τα ρούχα σας θα αποκτήσουν μια μοναδική φρεσκάδα και λάμψη, κάνοντας την καθημερινή σας φροντίδα των ρούχων μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε το Fabuloso σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της ποιό?
Τιμή 5,28 €

Lenor μαλακτικό ρούχων υποαλλεργικό 55μεζ 1155ml

Lenor υποαλλεργικό μαλακτικό ρούχων σε μέγεθος 55μεζ και χωρητικότητα 1155ml. Κατάλληλο για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα και αντιδράσεις στα συνηθισμένα προϊόντα. Το προϊόν είναι σχεδιασμένο να προσφέρει μαλακότητα και φρεσκάδα στα ρούχα σας, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία από αλλεργικές αντιδράσεις.
Τιμή 4,82 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 41μεζ 861ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδας ωκεανού 41μεζ 861ml της εταιρίας Lenor θα σας χαρίσει μια αναζωογονητική αίσθηση φρεσκάδας που θα κρατήσει για πολλές μέρες. Αφήστε τα ρούχα σας να αγκαλιάσουν τον αέρα του ωκεανού και να αποπνέουν ένα μοναδικό άρωμα που θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι κάθε φορά που τα φοράτε. Με το Lenor συμπ, η φρεσκάδα γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας.
Τιμή 3,85 €

Nuvoletta μαλακτικό alla rosa 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 2,85 €

Endless μαλακτικό fresh musk 3lt

Το Endless μαλακτικό 3lt musk / λευκό είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και μαλακότητας. Με τη μοναδική του μυρωδιά musk, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και ευχάριστων στιγμών. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία μαλακίας και φρεσκάδας στα ρούχα σας!
Τιμή 3,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Bounty ρόφημα σοκολάτας 350ml

Το απόλυτο απόλαυσης ρόφημα σοκολάτας Bounty 350ml! Απολαύστε την πλούσια γεύση της σοκολάτας Bounty σε κάθε γουλιά. Ένα απαραίτητο καλοκαιρινό απόλαυσης που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της γλυκιάς απόλαυσης. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της Bounty!
Τιμή 2,13 €

Oreo μπισκότα με βανίλια 3x154gr

Μπισκότα κακάο με γέμιση (29%) κρέμα με άρωμα βανίλια. Το πρώτο μπισκοτάκι κατασκευάστηκε από την εταιρεία NABISCO (έναν μεγάλο φούρνο αρτοποιίας) που εδραζόταν στη Νέα Υόρκη στην τότε Δυτική 15η οδό, που σήμερα ονομάζεται οδός OREO (Oreo Way).

Τιμή 4,10 €

AIM οδοντόκρεμα herbal 75ml

Η ΑΙΜ Family Protection Herbal περιέχει φθόριο, ασβέστιο και φυσικό εκχύλισμα μέντας, για δυνατά δόντια και φρεσκάδα που διαρκεί. Η σύνθεση της ΑΙΜ με Active Fluoride και ασβέστιο βοηθάει στην ενδυνάμωση των δοντιών επανορθώνοντας ακόμα και τις μικρές αόρατες ενδείξεις της τερηδόνας που προκαλούνται από τα κρυμμένα οξέα σακχάρων*, πριν μετατραπούν σε τερηδόνα.

*Οι φθοριούχες οδοντόκρεμες βοηθούν στην προστασία των δοντιών από τα οξέα που σχηματίζονται από σάκχαρα.

Τιμή 1,40 €

Ήλιος bake αντικολλητικό χαρτί 8m

Ηλιος bake αντικολλητικό χαρτί 8m - Το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια στην κουζίνα! Με το Ηλιος bake αντικολλητικό χαρτί 8m, μπορείτε να ψήσετε ό,τι θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό στο ταψί σας. Είναι απλό στη χρήση, εύκολο να κόψετε στο μέγεθος που επιθυμείτε και βοηθά στη διατήρηση της καθαριότητας της κουζίνας σας. Αποκτήστε το Ηλιος bake αντικολλητικό χαρτί 8m τώρα και απολαύστε αποτελέσματα επαγγελμα
Τιμή 0,85 €

Μάκβελ κριθαράκι μέτριο 675gr

Το Μάκβελ κριθαράκι μέτριο 675gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γευστικό και θρεπτικό προϊόν. Με τη μοναδική του γεύση και την πλούσια θρεπτική του αξία, το κριθαράκι Μάκβελ θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το ως πρωινό ή σνακ και ανακαλύψτε την απόλαυση της υγιεινής διατροφής με το Μάκβελ κριθαράκι μέτριο 675gr.
Τιμή 1,04 €