• Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 2x40μεζ 2x1000ml
  • Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 2x40μεζ 2x1000ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCajoline

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 2x40μεζ 2x1000ml

47983
8710522594971
5,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων βανίλια & μιμόζα 38μεζ 798ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων βανίλια & μιμόζα 38μεζ 798ml θα σας κάνει να νιώσετε την απαλότητα στα ρούχα σας και την αίσθηση ενός αναζωογονημένου ρούχου κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε το άρωμα της βανίλιας και της μιμόζας να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και εντυπωσιασμένοι. Αποκτήστε το Lenor σήμερα και απολαύστε μοναδικές εμπειρίες πλύσης!
Τιμή 4,01 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 84μεζ 1764ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 84μεζ 1764ml της εταιρίας Lenor θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία άνεσης και φρεσκάδας σε κάθε πλύσιμο. Αφήστε το Lenor να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια αίσθηση ευεξίας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 6,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-plast σωσάκι με καπάκι 80ml 100τεμ ft209-80

Το Lux-plast σωσάκι με καπάκι 80ml 100τεμ ft209-80 είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τη μεταφορά των προϊόντων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με χωρητικότητα 80ml και 100 τεμάχια ανά κιβώτιο, αυτό το σωσάκι είναι ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος σας στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Αποκτήστε το τώρα και διασφαλίστε την ασφάλεια και την άνεση των προϊόντων σας! Lux-plast: η επιλογή των επαγγελματιών!
Τιμή 1,60 €

Ματίνα τροφή πουλιών παπαγαλίνη 200gr

Η Ματίνα τροφή πουλιών παπαγαλίνη 200gr είναι μια τροφή που σχεδιάστηκε ειδικά για τις διατροφικές ανάγκες των παπαγαλιών. Περιλαμβάνει συστατικά που είναι σημαντικά για την υγεία και την ευεξία των παπαγαλιών, όπως σπόρους, δημητριακά, φυτικά συστατικά και βιταμίνες. 

Τιμή 0,53 €

Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml

Κρητικός Μπουτάρη, το πρώτο κρασί που βγήκε από τα σύνορα του νησιού και ανέδειξε το δυναμικό των ντόπιων λευκών ποικιλιών καθώς και τις δυνατότητες του κρητικού αμπελώνα στο ευρύ κοινό. Είναι ένα φρουτώδες κρασί, ιδανική λύση για το καθημερινό τραπέζι.

Λαμπερό λευκοκίτρινο χρώμα και έντονο άρωμα λευκών λουλουδιών και φρούτων (ροδάκινο, βερίκοκο, ανανάς, μάνγκο). Πολύ καλή ισορροπία, μαλακή γεύση, ευχάριστη οξύτητα και μεγάλης διάρκειας επίγευση.

Σερβίρεται ιδανικά στους 8-10 °C.

Τιμή 6,60 €

Πιατοθήκη νεροχύτη λευκή

"Η λευκή πιατοθήκη νεροχύτη είναι ο απαραίτητος σύντροφος στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο της σχεδιασμό και την ανθεκτική της κατασκευή, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με στιλ και λειτουργικότητα. Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με αυτήν την πιατοθήκη νεροχύτη και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και εύκολη στη χρήση κουζίνα."
Τιμή 3,72 €

Fissan κρέμα συγκάματος με χαμομήλι 100ml

Η Fissan κρέμα συγκάματος με χαμομήλι 100ml είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε και να φροντίσετε το δέρμα σας. Η μοναδική σύνθεσή της με χαμομήλι προσφέρει ενυδάτωση και ανακούφιση στο ερεθισμένο δέρμα, ενώ παράλληλα το προστατεύει από ερεθισμούς και κνησμό. Αφήνει το δέρμα σας απαλό, λείο και ενυδατωμένο, για να αισθάνεστε κάθε μέρα φρέσκοι και φροντισμένοι. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της!
Τιμή 5,39 €