• Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 82μεζ 1725ml
  • Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 82μεζ 1725ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCajoline

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 82μεζ 1725ml

49867
8720181487712
4,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα μοναδικό άρωμα στα ρούχα σας. Η απαλή ορχιδέα συνδυάζεται με το ξυλώδες άρωμα του σανδαλόξυδου, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και απαλά στην αφή, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ίνες τους. Απολαύστε την αίσθηση ενός φρεσκοπλυμένου ρούχου κάθε φορά που το φοράτε.
Τιμή 2,18 €

Lenor μαλακτικό ρούχων sensitive 190μεζ 4,75lt

Ανανεώστε την αίσθηση των ρούχων σας με το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων sensitive 190μεζ 4,75lt. Απολαύστε την απαλότητα και το άρωμα που διαρκεί, κάνοντας τα ρούχα σας να αισθάνονται φρέσκα και μαλακά. Αφήστε την Lenor να φέρει τη ζεστασιά και την άνεση στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 27,97 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μύρτιλο και μωβ ορχιδέα 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μύρτιλο και μωβ ορχιδέα 28μεζ 644ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας. Η απίστευτη σύνθεση του με μύρτιλο και μωβ ορχιδέα θα σας μαγέψει με το άρωμά του και θα κάνει τα ρούχα σας να αισθάνονται μαλακά και φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το Cajoline σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας σε κάθε πλύση.
Τιμή 2,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Luxe γατοτροφή πατέ με σολομό 100gr

Η Luxe γατοτροφή πατέ με σολομό 100gr είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο σολομό υψηλής ποιότητας, προσφέρει μια νόστιμη γεύση που θα λατρέψει η γάτα σας. Η πλούσια σύνθεση της πατέ παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται η γάτα σας για μια ισορροπημένη διατροφή. Αφήστε τη Luxe να φροντίσει την υγεία και την ευεξία της αγαπημένης σας γάτας.
Τιμή 0,45 €

K2r colour catcher χρωμοπαγίδα 30τεμ

Η χρωμοπαγίδα Colour Catcher Max Protect διασφαλίζει την προστασία των ρούχων σας κατά το πλύσιμο. Πλέον είναι δυνατή η ανάμειξη όλων των χρωμάτων στην ίδια πλύση.

Προστατεύει την ζωντάνια των χρωμάτων, αποτρέπει το γάριασμα και παγιδεύει την βαφή και τα κατάλοιπα βρωμιάς.

Είναι αποτελεσματική σε όλες τις θερμοκρασίες, όλες τις στροφές λειτουργίας του πλυντηρίου και όλα τα υφάσματα.

Επιπλέον, είναι κατασκευασμένη από ίνες 100% φυτικής προέλευσης χωρίς μικροπλαστικά ενώ η συσκευασία τους είναι ανακυκλώσιμη και κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο χαρτί.

Τιμή 2,66 €

Lacta choco heart cakes 175gr

Μοναδικά αφράτο κέικ με λαχταριστά κομματάκια σοκολάτας γάλακτος και καρδιά από ρευστή σοκολάτας γάλακτος.

Τιμή 2,60 €

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά kids on the go 4x15τεμ

Τα παιδικά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών SEPTONA kids on the go εξουδετερώνουν τα μικρόβια και τους ιούς της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, χάρη στη σύνθεσή τους με αιθυλική αλκοόλη. Αποτελούν την ιδανική λύση για παιδικά χεράκια πάντα καθαρά. Απαραίτητα στο σχολείο, στην παιδική χαρά, στην εκδρομή. Με υπέροχο φρουτένιο άρωμα.

Τιμή 1,24 €

Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 3x250gr

Μανιτάρια της εταιρίας Natura Natural's Flavors, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Μπορείτε να τα δοκιμάσετε ως γαρνιτούρα σε ψάρια και κρεατικά, σε συνταγές όπως ριζότο, σάλτσες ζυμαρικών, πίτσες αλλά και σε σαλάτες.

Τιμή 2,85 €