• Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 76μεζ 1,9lt Fabuloso - 1
  • Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 76μεζ 1,9lt Fabuloso - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFabuloso

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 76μεζ 1,9lt

Το Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 76μεζ 1,9lt της εταιρίας Fabuloso είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα ρούχα της απαλά και μυρωδάτα. Με τη μοναδική του σύνθεση, το Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 76μεζ 1,9lt αφήνει τα ρούχα σας απαλά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα σας από ενδεχόμενες αλλεργικές αντιδράσεις. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και της ?
28695
8718951255791
5,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος 25μεζ 575ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία της μυρωδιάς με το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος 25μεζ 575ml. Αφήστε τα ρούχα σας να αγκαλιάζουν την αίσθηση της φρεσκάδας και της απαλότητας κάθε φορά που τα φοράτε. Κάντε την καθημερινότητά σας μοναδική με το Lenor συμπ, το μυστικό για ρούχα που μοιάζουν και αισθάνονται καινούργια.
Τιμή 2,82 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και μεταξένια μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα και τη φθορά. Αφήνει τα μαλλιά απαλά, λεία και ευκολοχτένιστα, με μια μοναδική μυρωδιά που θα σας σαγηνεύσει. Αποκτήστε το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml τώρα και απογειώστε την εμφάνισή ?
Τιμή 3,00 €

Soupline μαλακτικό υποαλλεργικό 39μεζ 4lt

Το μαλακτικό Soupline υποαλλεργικό είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σέβεται την φυσική ισορροπία, ακόμα και της ευαίσθητης επιδερμίδας. Η σύνθεσή του, με απαλό γάλα αμυγδάλου, θα χαρίσει στα ρούχα σας μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας και ένα διακριτικό και φίνο άρωμα. Επιπλέον, με το Soupline το σιδέρωμα γίνεται πιο εύκολο.

Τιμή 5,24 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα μοναδικό άρωμα στα ρούχα σας. Η απαλή ορχιδέα συνδυάζεται με το ξυλώδες άρωμα του σανδαλόξυδου, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και απαλά στην αφή, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ίνες τους. Απολαύστε την αίσθηση ενός φρεσκοπλυμένου ρούχου κάθε φορά που το φοράτε.
Τιμή 2,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Veet αποτριχωτική κρέμα σε spray για ευαίσθητα δέρματα 150ml

Η Veet αποτριχωτική κρέμα σε spray για ευαίσθητα δέρματα 150ml είναι η ιδανική λύση για την αποτρίχωση σας. Με την ειδική της φόρμουλα, αφαιρεί απαλά την τριχοφυΐα ενώ παράλληλα περιποιείται το ευαίσθητο δέρμα σας. Αποκτήστε λείο δέρμα με μια απλή κίνηση. Αφήστε τη Veet να φροντίσει την εμφάνισή σας και αισθανθείτε αυτοπεποίθηση κάθε μέρα.
Τιμή 5,75 €

Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 400gr

Μανιτάρια τεμαχισμένα που μπορούν να συνοδεύσουν κάθε πιάτο. Τα μανιτάρια έχουν υψηλή θρεπτική αξία. Είναι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη και χαμηλής περιεκτικότητας σε κορεσμένο λίπος και νάτριο. 

Τιμή 1,35 €