• Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό doux & pur 52μεζ 1196ml
  • Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό doux & pur 52μεζ 1196ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCajoline

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό doux & pur 52μεζ 1196ml

Ανανεωτικό μαλακτικό Cajoline doux & pur 52μεζ, για μια απαλή αίσθηση στα ρούχα σας. Απολαύστε τη μακρά διάρκεια του αρώματος και την αίσθηση της απαλότητας που προσφέρει. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα ζωή στα ρούχα σας!
23962
8720181241598
3,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless μαλακτικό fresh ροζ 3lt

Το Endless μαλακτικό 3lt παιωνία/ροζ είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και αρωματισμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο των ρούχων!
Τιμή 3,40 €

Cajoline μαλακτικό doux & pure professional 5lt

Δημιουργήθηκε με τις μαμάδες χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά. Δερματολογικά ελεγμένο. Μελετημένο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες Μια μικρή μόνο δόση αρκεί για απίστευτη απαλότητα και για ρούχα εξαιρετικά απαλά για το δέρμα.

Τιμή 17,47 €

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων με άρωμα φρεσκάδας 1,5lt

Το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων με άρωμα φρεσκάδας 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα άρωμα φρεσκάδας στα ρούχα σας. Η μοναδική σύνθεσή του δίνει μια μεταξένια αίσθηση στα ρούχα σας, κάνοντάς τα να αισθάνονται μαλακά και φρέσκα όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να μιλήσουν από μόνα τους!
Τιμή 3,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Royal φυτική κρέμα μαγειρικής 23% 500ml

Η Royal φυτική κρέμα μαγειρικής με 23% λίπος και συσκευασία 500ml είναι πιθανώς μια κρέμα που χρησιμοποιείται στη μαγειρική για διάφορες εφαρμογές, όπως η προσθήκη σε σάλτσες, σούπες, γαρνιτούρες, γλυκά και άλλα πιάτα.

Τιμή 1,97 €
Beto μουστάρδα 500gr και ketchup 500gr Beto μουστάρδα 500gr και ketchup 500gr
Περιορισμένη προσφορά!

Beto μουστάρδα 500gr και ketchup 500gr

Κέτσαπ της εταιρίας BETO, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Κανονική τιμή 2,88 € Τιμή 2,72 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €

Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml

Το Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml της εταιρίας Balsamico είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, το Balsamico ξύδι θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ενδιαφέροντα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στις μαγειρικές σας δημιουργίες!
Τιμή 1,17 €

Fest magic ταψί πίτσας αλουμινίου αντικολλητικό βαθύ 30cm

Το Fest magic ταψί πίτσας αλουμινίου αντικολλητικό βαθύ 30cm είναι ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες πίτσες στο σπίτι σας. Με την αντικολλητική επίστρωση, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό, ενώ το βάθος του ταψιού θα σας επιτρέψει να προσθέσετε πολλά υλικά και να δημιουργήσετε την τέλεια στρώση γεύσης. Αποκτήστε το Fest magic ταψί πίτσας σήμερα και απολαύστε τις πιο νόστιμες πίτσες στο σπίτι σας!
Τιμή 8,45 €

Lux-Plast ποτήρι αυτ/του πωλητή διαφανές 200ml 100τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 200ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 100 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 200ml

Συσκευασία: 100τμχ

Τιμή 0,90 €