• Baby kiss μωρομάντηλα χαμομήλι με καπάκι 100τεμ
  • Baby kiss μωρομάντηλα χαμομήλι με καπάκι 100τεμ
  • Baby kiss μωρομάντηλα χαμομήλι με καπάκι 100τεμ
  • Baby kiss μωρομάντηλα χαμομήλι με καπάκι 100τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBaby kiss

Baby kiss μωρομάντηλα χαμομήλι με καπάκι 100τεμ

48208
8683161670149
1,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με ειδική φόρμουλα χαμομηλιού, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία, ενώ παράλληλα αφήνουν ένα ευχάριστο άρωμα. Απορροφούν γρήγορα τη βρωμιά και είναι εξαιρετικά απαλά για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Με τα Septona calm n care μωρομάντηλα, το μωρό σας θα είναι πάντα καθαρό και φρέσκο, έτοιμο να απολαύσει κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε ?
Τιμή 18,11 €
  • Πακέτο

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 9x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 9x60τεμ είναι το τέλειο προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με την απαλή αίσθηση της αλόης, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν τον καθαρισμό του μωρού σας εύκολο και αποτελεσματικό. Μην αφήνετε το μωρό σας να νιώθει άβολα, επιλέξτε τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby για μια αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας που διαρκεί.
Τιμή 7,81 €
  • Πακέτο

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 12x100τεμ

Τα Septona dermasoft μωρομάντηλα family 12x100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με εξαιρετικά μαλακή υφή και ειδική σύνθεση που προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού, τα μωρομάντηλα Septona είναι απαραίτητα για κάθε γονιό που θέλει το καλύτερο για το μωράκι του. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 11,99 €
  • Πακέτο

Endless μωρομάντηλα με καπάκι χωρίς οινόπνευμα με αλόη 72τεμ

Η αγνή σύνθεσή τους χωρίς οινόπνευμα και βασισμένη στη βιταμίνη Ε, καθαρίζει και φροντίζει το δερματάκι του μωρού σας προσφέροντας ταυτόχρονα αίσθηση απαλότητας. 

Με ήπιο άρωμα πούδρας και καπάκι ασφαλείας που διατηρεί την υγρασία τους.

Τιμή 1,25 €

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 24x100τεμ

Τα Septona dermasoft μωρομάντηλα είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε οικογένεια. Με μέγεθος 24x100 τεμάχια, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Εξαιρετική ποιότητα και απορροφητικότητα, για να αισθάνεστε σίγουροι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα Septona dermasoft μωρομάντηλα.
Τιμή 24,80 €
  • Πακέτο

Κορυφαία προϊόντα

Mentos τσιχλοκαραμέλες fanta 37,5gr

Ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης με τις Mentos τσιχλοκαραμέλες Fanta 37,5gr. Ένα αναζωογονητικό μείγμα γεύσεων που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και φρεσκάδα. Απολαύστε τις μοναδικές γεύσεις των Mentos τσιχλοκαραμέλων Fanta και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 0,63 €

Oral-B οδοντικό νήμα essential floss 50 m

Καθαρίζει όπου η οδοντόβουρτσα δε φτάνει. Η καθημερινή χρήση του οδοντικού νήματος Essential Floss, βοηθά τα ούλα και τα δόντια σας να παραμείνουν υγιή.

Τιμή 1,72 €

Condito μουστάρδα απαλή american style 250gr

Συνοδεύει ιδανικά hot dogs, burgers, πατάτες τηγανητές ή wedges και όλα μα όλα τα είδη κρεατικών. Η λαχταριστή της γεύση αναδεικνύει μοναδικά κάθε σας επιλογή!

American Style

Xωρίς γλουτένη

Τιμή 1,18 €

Nava acer θερμός ανοξείδωτος με βαλβίδα και καπάκι 1lt

Ο θερμός ανοξείδωτος Nava Acer με βαλβίδα και καπάκι 1lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας εξόρμηση. Κρατάει τα ροφήματά σας ζεστά για ώρες, ενώ η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και ασφάλεια. Αποκτήστε τον Nava Acer σήμερα και απολαύστε κάθε στιγμή του ταξιδιού σας με άνεση και στυλ.
Τιμή 10,64 €