• Babylino sensitive πάνες extra large No6 15-30kg 40τεμ Babylino - 1
  • Babylino sensitive πάνες extra large No6 15-30kg 40τεμ Babylino - 2
  • Babylino sensitive πάνες extra large No6 15-30kg 40τεμ Babylino - 3
  • Babylino sensitive πάνες extra large No6 15-30kg 40τεμ Babylino - 4
  • Babylino sensitive πάνες extra large No6 15-30kg 40τεμ Babylino - 5
  • Babylino sensitive πάνες extra large No6 15-30kg 40τεμ Babylino - 6
  • Babylino sensitive πάνες extra large No6 15-30kg 40τεμ Babylino - 1
  • Babylino sensitive πάνες extra large No6 15-30kg 40τεμ Babylino - 2
  • Babylino sensitive πάνες extra large No6 15-30kg 40τεμ Babylino - 3
  • Babylino sensitive πάνες extra large No6 15-30kg 40τεμ Babylino - 4
  • Babylino sensitive πάνες extra large No6 15-30kg 40τεμ Babylino - 5
  • Babylino sensitive πάνες extra large No6 15-30kg 40τεμ Babylino - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBabylino

Babylino sensitive πάνες extra large No6 15-30kg 40τεμ

Οι Babylino Sensitive, διαθέτουν έναν υπερ-απορροφητικό πυρήνα που φυλακίζει αποτελεσματικά την υγρασία στο εσωτερικό, extra κυψέλες απαλότητας στο κάλυμμα και είναι εμπλουτισμένες με εκχύλισμα χαμομηλιού. 

37362
5201263082610
8,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Οι Babylino Sensitive, διαθέτουν έναν υπερ-απορροφητικό πυρήνα που φυλακίζει αποτελεσματικά την υγρασία στο εσωτερικό, extra κυψέλες απαλότητας στο κάλυμμα και είναι εμπλουτισμένες με εκχύλισμα χαμομηλιού. Έτσι, φροντίζουν απαλά το δέρμα του, ενώ κρατούν το μωράκι σας στεγνό και προστατευμένο.

Βραβείο Ασφαλείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ένα από τα πιο ασφαλή βρεφικά προϊόντα της Ευρώπης, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ και οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, για να είστε σίγουροι ότι αγγίζουν το δερματάκι του μωρού σας με αποδεδειγμένα φιλικό τρόπο.

Δερματολογικά Ελεγμένες

Κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα, μετά από έλεγχο 4 εβδομάδων σε βρέφη υπό την επίβλεψη δερματολόγων και παιδιάτρων στο Δερματολογικό εργαστήριο Dermatest (Γερμανία). Με ειδική τεχνολογία Comfi-Fit, που προσφέρει άνεση σε κάθε κίνηση του μωρού και άριστη εφαρμογή στο σώμα.

Τεχνολογία Dry Matrix

H απορροφητικότητα εξασφαλίζεται από τη νέα τεχνολογία Dry Matrix που έχει ενσωματωθεί στον πυρήνα των Babylino Sensitive. Πρόκειται για ένα πλέγμα φυτικών ινών, που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό.

  • Συνιστώνται από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών και Μαιευτών Αθήνας
  • Συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Babylino sensitive πάνες junior plus No5+ 13-27kg 42τεμ

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα του μωρού σας. Διαθέτουν 3-D πυρήνα με τεχνολογία Dry Matrix με φυτικές ίνες που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας.

Οι μόνες πάνες που κατάφεραν να διακριθούν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.Είναι επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Τιμή 11,68 €

Pampers premium care No5 11-16kg 44τεμ

Οι πάνες Pampers Premium Care είναι ειδικά σχεδιασμένες για την επιδερμίδα του μωρού σας, με μεταξένια απαλότητα και 3 απορροφητικά κανάλια, που απορροφούν την υγρασία γρήγορα, αφήνοντας την επιδερμίδα στεγνή.

Τιμή 17,29 €

Pampers active baby πάνες με αυτοκόλλητο νο5 11-16kg 42τεμ

Οι Pampers Active Baby πάνες με αυτοκόλλητο νο5 11-16kg 42τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και άνεση, αυτές οι πάνες θα κρατήσουν το μωρό σας στεγνό και άνετο όλη μέρα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και δοκιμάστε τις σήμερα!
Τιμή 12,75 €

Babylino sensitive πάνες no5 11-16kg 18τεμ

Οι πάνες Babylino sensitive no5 είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας. Με μέγεθος 11-16kg και 18 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, προσφέρουν απόλυτη προστασία και άνεση. Η υψηλή ποιότητα των υλικών και η ειδική τεχνολογία που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή τους, εξασφαλίζουν ότι το μωρό σας θα παραμείνει στεγνό και άνετο όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τις πάνες Babylino sensitive no5 για να προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη περίθαλψη που μπορεί να λάβε
Τιμή 6,93 €

Agnotis παιδικές πάνες No3 4-9kg 24τεμ

Οι Agnotis παιδικές πάνες No3 24τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και άνεση, αυτές οι πάνες θα διατηρήσουν το μωρό σας στεγνό και άνετο όλη μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει το μωρό σας από το να απολαμβάνει κάθε στιγμή. Αποκτήστε τώρα τις Agnotis παιδικές πάνες και αφήστε το μωρό σας να αισθανθεί ελεύθερο και προστατευμένο όλη την ημέρα.

Τιμή 3,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Τσατσάκης παξιμάδια σίκαλης 400gr

Διπλοφουρνιστά με ολικής άλεσης άλευρα και χαμηλά κορεσμένα λιπαρά.

Απολαύστε τα με όλα σας τα γεύματα ή θρυμματισμένα στις σαλάτες και τις σούπες ή συνδυάστε τα ιδανικά σαν ένα ελαφρύ βραδινό με τυριά ή λαχανικά…

Τιμή 2,39 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 6τεμ

Οι αλκαλικές μπαταρίες AAA της Toshiba είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τις συσκευές σας λειτουργικές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με μεγάλη αξιοπιστία και αντοχή, αυτές οι μπαταρίες θα σας εξασφαλίσουν αδιάλειπτη λειτουργία σε κάθε σας χρήση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αγοράσετε το προϊόν αυτό που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη.
Τιμή 2,22 €

Χαΐτογλου maestro μέλι ανθέων 5kg

Η μέλι ανθέων 5kg της εταιρίας Χαΐτογλου είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φυσική του γεύση και τις θρεπτικές του ιδιότητες. Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μελιού ανθέων και αποκτήστε ένα προϊόν που θα σας φέρει χαρά και ευεξία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Χαΐτογλου maestro μέλι ανθέων 5kg και ανακαλύψτε τη γεύση της φύσης στο πιάτο σας.
Τιμή 31,77 €