• Agnotis παιδικές πάνες No5 40τεμ Agnotis - 1
  • Agnotis παιδικές πάνες No5 40τεμ Agnotis - 2
  • Agnotis παιδικές πάνες No5 40τεμ Agnotis - 3
  • Agnotis παιδικές πάνες No5 40τεμ Agnotis - 4
  • Agnotis παιδικές πάνες No5 40τεμ Agnotis - 5
  • Agnotis παιδικές πάνες No5 40τεμ Agnotis - 1
  • Agnotis παιδικές πάνες No5 40τεμ Agnotis - 2
  • Agnotis παιδικές πάνες No5 40τεμ Agnotis - 3
  • Agnotis παιδικές πάνες No5 40τεμ Agnotis - 4
  • Agnotis παιδικές πάνες No5 40τεμ Agnotis - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgnotis

Agnotis παιδικές πάνες No5 11-25kg 40τεμ

Δερματολογικά ελεγμένες πάνες σε ευαίσθητα δέρματα.

10354
5200126420057
9,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Δερματολογικά ελεγμένες πάνες σε ευαίσθητα δέρματα. Διαθέτουν:

  • Εξωτερικό στρώμα βαμβακερής υφής που "αναπνέει"
  • Ελαστικά πλαϊνά "drywalls" για εξαιρετική εφαρμογή και αποφυγή διαρροών
  • Ισχυρό απορροφητικό πυρήνα, που κρατάει την υγρασία έως και 12 ώρες
  • Τεχνολογία δείκτη υγρασίας
  • Λωρίδα που αλλάζει χρώμα όταν η πάνα χρειάζεται αλλαγή

Ο πυρήνας τους δεν περιέχει χλωρίνη, αρώματα ή χρωστικές ουσίες. Τα ελαστικά πλαϊνά δεν περιέχουν λάτεξ. Προϊόν, το οποίο δεν έχει δοκιμαστεί επάνω σε ζώα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Babylino sensitive πάνες no2 8-13kg 20τεμ

Οι Babylino sensitive πάνες no2 8-13kg 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και μαλακότητα που προστατεύει το δέρμα, αυτές οι πάνες θα κρατήσουν το μωράκι σας ξηρό και άνετο κάθε στιγμή της ημέρας. Μην αφήσετε το μωρό σας να αισθάνεται δυσάρεστα, επιλέξτε Babylino sensitive για μέγιστη προστασία και άνεση.
Τιμή 6,93 €

Agnotis παιδικές πάνες βρακάκι νο4 9-15kg 40τεμ

Οι Agnotis παιδικές πάνες βρακάκι νο4 9-15kg 40τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνετη εφαρμογή, αυτές οι πάνες είναι απαραίτητες για κάθε γονιό που θέλει το καλύτερο για το παιδί του. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το καλύτερο προϊόν για το μωρό σας!
Τιμή 10,21 €

Babylino sensitive πάνες extra large plus no7 15+kg 36τεμ

Οι πάνες Babylino sensitive extra large plus no7 είναι η ιδανική επιλογή για τα μωρά με βάρος έως 15 κιλά. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλότητα που προσφέρουν, εξασφαλίζουν άνεση και προστασία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δώσετε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει με τις πάνες Babylino!
Τιμή 11,68 €

Babylino sensitive πάνες no3 4-9kg 22τεμ

Οι πάνες Babylino sensitive no3 είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας. Με μέγεθος 4-9kg και ποσότητα 22 τεμάχια, προσφέρουν απόλυτη προστασία και άνεση. Η υψηλή ποιότητα υλικών και η ειδική τεχνολογία που προσφέρει ελαφρύτητα και ελαστικότητα, κάνουν αυτές τις πάνες απαραίτητες για κάθε μωρό. Αποκτήστε τώρα τις πάνες Babylino sensitive no3 και δώστε στο μωρό σας την προστασία που χρειάζεται!
Τιμή 6,93 €

Babylino sensitive πάνες extra large no6 13-18kg 38τεμ

Οι Babylino sensitive πάνες extra large no6 13-18kg 38τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τα μωρά σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ειδικό σχεδιασμό για την προστασία του δέρματος, οι πάνες Babylino sensitive εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη προστασία και φροντίδα με τις πάνες Babylino sensitive!
Τιμή 11,68 €

Κορυφαία προϊόντα

WIPEST ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 120PCS HYGIENE (ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ)

Τα WIPEST Μωρομάντηλα 120 τεμάχια με καπάκι είναι το ιδανικό προϊόν για την υγιεινή του μωρού σας. Με εξαιρετικά μαλακή υφή και ειδικά σχεδιασμένα για το ευαίσθητο δέρμα των μωρών, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει την καθαριότητα και τη φρεσκάδα του μωρού σας - δοκιμάστε τα WIPEST Μωρομάντηλα σήμερα και θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέ?
Τιμή 1,09 €

Vileda microfibre colors πανιά καθαρισμού 4τεμ

Πετσέτες μικροϊνών κατάλληλες για όλα τα είδη επιφανειών όπως ο πάγκος της κουζίνας και τα πλακάκια του μπάνιου. Χάρη στην καθαριστική δύναμη των μικροϊνών καθαρίζουν επίμονους λεκέδες ενώ πλένονται στο πλυντήριο και επαναχρησιμοποιούνται.

Κάθε συσκευασία περιέχει διαφορετικά χρώματα, για να επιλέξετε ανάλογα με τη χρήση

Τιμή 2,07 €

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό aegean breeze 750ml

Το Papoutsanis natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό aegean breeze 750ml είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει στις ακτές του Αιγαίου με το φρέσκο άρωμα που αφήνει στο δέρμα σας. Η πλούσια σύνθεσή του θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η ανταλλακτική συσκευασία των 750ml θα σας προσφέρει μακράς διαρκείας χρήση. Αποκτήστε το Papoutsanis natura κρεμοσάπουνο και απολαύστε μια εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 1,77 €