• Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ
  • Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ
  • Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ
  • Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ
  • Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ
  • Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ
  • Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ
  • Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ
  • Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ
  • Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ
  • Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ
  • Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ
  • Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ
  • Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBabycare

Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ

Τα Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ είναι το τέλειο προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλότητα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κρατήσουν το μωρό σας καθαρό και φρέσκο κάθε φορά. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη φροντίδα με τα Babycare μωρομάντηλα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την ευχαρίστηση της φροντίδας του μωρού σας!
29764
5201263078132
2,33 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua (Water), Glycerin, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Lactic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, PEG-2 Phenyl Ether, Citric Acid.
Συνθήκες Διατήρησης
Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος.
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 3 μήνες.
Οδηγίες Προφύλαξης
Να μη χρησιμοποιείται σε ανοιχτές πληγές.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγονται ανέπαφα στην Ελλάδα από την 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε., Δεκελείας 148, 136 78 Αχαρνές - Τηλ: 210 2419800

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με ειδική φόρμουλα χαμομηλιού, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία, ενώ παράλληλα αφήνουν ένα ευχάριστο άρωμα. Απορροφούν γρήγορα τη βρωμιά και είναι εξαιρετικά απαλά για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Με τα Septona calm n care μωρομάντηλα, το μωρό σας θα είναι πάντα καθαρό και φρέσκο, έτοιμο να απολαύσει κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε ?
Τιμή 18,11 €
  • Πακέτο

Drop μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ

Αποκτήστε τα καλύτερα μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ από την εταιρία Drop! Με μοναδική απορροφητικότητα και ευχάριστο άρωμα λεβάντας, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία για εσάς και το μωρό σας. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και τη φρεσκάδα που προσφέρουν!
Τιμή 1,01 €

Babycare μωρομάντηλα χαμομήλι 3x72τεμ

Τα μωρομάντηλα BabyCare Chamomile Pure Water σχεδιάστηκαν για τον απαλό καθημερινό καθαρισμό του βρεφικού δέρματος. Χάρη στη μοναδική σύνθεσή τους που περιέχει αγνό νερό (πάνω από 96% της φόρμουλας) και εκχύλισμα χαμομηλιού, καθαρίζουν απαλά και περιποιούνται το βρεφικό δέρμα, συμβάλλοντας στην προστασία του από ερεθισμούς και συγκάματα.

Χωρίς παραβένες, οινόπνευμα, χρωστικές, φθαλυκούς εστέρες, προπυλενογλυκόλη και σιλικόνες.

Δερματολογικά ελεγμένα σε ευαίσθητα δέρματα.

Σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία, με 100% ανακυκλώσιμο καπάκι.

Τιμή 3,24 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι γκρέιπφρουτ και λεμόνι 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι γκρέιπφρουτ και λεμόνι 100 τεμάχια είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με φρέσκο άρωμα γκρέιπφρουτ και λεμονιού, αφήνουν το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Απορροφούν γρήγορα και προσφέρουν προστασία κατά της ερεθισμού. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας την ποιότητα που του αξίζει.
Τιμή 0,96 €

Pampers μωρομάντηλα fresh clean 4x52τεμ

Μαλακά και ανθεκτικά μωρομάντιλα για απαλό καθαρισμό με εξισορροπημένη υγρασία, που δίνει στο δερματάκι του μωρού την αίσθηση περισσότερης καθαριότητας και σύνθεση που βοηθά στη διατήρηση του φυσικού pH. Έχουν υπέροχο άρωμα φρεσκάδας και κάνουν την αλλαγή πάνας διασκέδαση.

Με σύστημα κλεισίματος που διατηρεί την υγρασία.

Δερματολογικά ελεγμένα και χωρίς οινόπνευμα.

Τιμή 3,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά λεμόνι 60τεμ

Τα αντιβακτηριακά μαντήλια χεριών SEPTONA με άρωμα λεμόνι, εξουδετερώνουν τα μικρόβια και τους ιούς της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, χάρη στη σύνθεσή τους με αιθυλική αλκοόλη.

Αποτελούν την ιδανική λύση για χέρια πάντα καθαρά στο γραφείο, το σχολείο, το αυτοκίνητο, τα ταξίδια.

Τιμή 1,95 €

Trata ρέγγα φιλέτο καπνιστή 160gr

H καπνιστή ρέγγα TRATA περιέχει τρυφερά φιλετάκια ρέγγας, σε φυτικό λάδι που έχουν καπνιστεί σε καπνιστήριο με ξύλα και υφίστανται ψυχρή κάπνιση, που γίνεται στον χώρο του εργοστασίου της TRATA, με ιδιαίτερη μελέτη στη διάρκεια του καπνίσματος ώστε να υπάρχει ισορροπία γεύσης. Η ρέγγα TRATA διατηρεί την χαρακτηριστική και πλούσια γεύση του καπνιστού ψαριού με διακριτική αλατότητα.

Τιμή 2,58 €

Θράκη παραδοσιακός γλυκός τραχανάς 500gr

Ανακαλύψτε την πλούσια γεύση της Θρακιώτικης παραδοσιακής γαστρονομίας με τον "Θράκη παραδοσιακό γλυκό τραχανάς 500γρ". Αυτό το γλυκό συνδυάζει τον παραδοσιακό τραχανά με εκλεκτά υλικά, προσφέροντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Τιμή 1,89 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες της Toshiba μεγέθους D, ιδανικές για φακούς κι άλλες οικιακές μικροσυσκευές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Τιμή 3,16 €

Roshen jelly ζελεδάκια μαλακά 1kg

Τα Roshen jelly ζελεδάκια είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείς γλυκιά ευχαρίστηση. Με τη μοναδική τους γεύση και μαλακή υφή, θα σε καταπλήξουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,04 €