• Babylino sensitive πάνες maxi plus No4+ 10-15kg 46τεμ  - 1
  • Babylino sensitive πάνες maxi plus No4+ 10-15kg 46τεμ  - 2
  • Babylino sensitive πάνες maxi plus No4+ 10-15kg 46τεμ  - 3
  • Babylino sensitive πάνες maxi plus No4+ 10-15kg 46τεμ  - 4
  • Babylino sensitive πάνες maxi plus No4+ 10-15kg 46τεμ  - 5
  • Babylino sensitive πάνες maxi plus No4+ 10-15kg 46τεμ  - 6
  • Babylino sensitive πάνες maxi plus No4+ 10-15kg 46τεμ  - 1
  • Babylino sensitive πάνες maxi plus No4+ 10-15kg 46τεμ  - 2
  • Babylino sensitive πάνες maxi plus No4+ 10-15kg 46τεμ  - 3
  • Babylino sensitive πάνες maxi plus No4+ 10-15kg 46τεμ  - 4
  • Babylino sensitive πάνες maxi plus No4+ 10-15kg 46τεμ  - 5
  • Babylino sensitive πάνες maxi plus No4+ 10-15kg 46τεμ  - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBabylino

Babylino sensitive πάνες maxi plus No4+ 10-15kg 46τεμ

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα του μωρού σας. Διαθέτουν 3-D πυρήνα με τεχνολογία Dry Matrix με φυτικές ίνες που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας.

Οι μόνες πάνες που κατάφεραν να διακριθούν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.Είναι επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

2639
5201263082597
11,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Βραβείο Ασφαλείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Οι μόνες βρεφικές πάνες με Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι 1ες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για την απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών. Οι Babylino Sensitive Cotton Soft έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

https://youtu.be/4xq62d3gIG4

Δερματολογικά Ελεγμένες

Κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα, μετά από έλεγχο 4 εβδομάδων σε βρέφη υπό την επίβλεψη δερματολόγων και παιδιάτρων στο Δερματολογικό εργαστήριο Dermatest (Γερμανία). Με ειδική τεχνολογία Comfi-Fit, που προσφέρει άνεση σε κάθε κίνηση του μωρού και άριστη εφαρμογή στο σώμα.

Τεχνολογία Dry Matrix

H απορροφητικότητα εξασφαλίζεται από τη νέα τεχνολογία Dry Matrix που έχει ενσωματωθεί στον πυρήνα των Babylino Sensitive. Πρόκειται για ένα πλέγμα φυτικών ινών, που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό.

Δεν περιέχουν λάτεξ, λοσιόν, παραβένες, ΕU 26 αλλεργιογόνα.

Συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pampers active baby No3 6-10kg 66τεμ

Οι μόνες πάνες με extra απορροφητικό στρώμα SLEEP.Γνωρίζατε ότι το μωρό σας κινείται δύο φορές περισσότερο, όταν κοιμάται, σε σύγκριση με έναν ενήλικο; Οι εξαιρετικά δραστήριες νύχτες του μπορούν να οδηγήσουν σε διαρροές και ογκώδεις βρεγμένες πάνες, που διαταράσσουν τον ήσυχο ύπνο του. Γι’ αυτό, οι πάνες Pampers Active Baby διαθέτουν το μοναδικό extra απορροφητικό στρώμα SLEEP, που συμβάλλει στη στεγνότητα που εμπιστεύεστε για το δερματάκι του μωρού σας. Έτσι, όσο κι αν κινείται το μωρό σας και σε όποια θέση κι αν κοιμάται, το δερματάκι του παραμένει στεγνό, χάρη στις πάνες Pampers Active Baby. Τώρα σε ανανεωμένη συσκευασία.

Τιμή 13,19 €

Babylino sensitive πάνες extra large no6 13-18kg 38τεμ

Οι Babylino sensitive πάνες extra large no6 13-18kg 38τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τα μωρά σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ειδικό σχεδιασμό για την προστασία του δέρματος, οι πάνες Babylino sensitive εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη προστασία και φροντίδα με τις πάνες Babylino sensitive!
Τιμή 11,68 €

Agnotis παιδικές πάνες No6 16-30kg 20τεμ

Οι Agnotis παιδικές πάνες No6 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και άνεση, αυτές οι πάνες θα κρατήσουν το μωρό σας στεγνό και άνετο όλη μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει το μικρό σας από το να απολαμβάνει κάθε στιγμή της μέρας. Αποκτήστε τώρα τις Agnotis παιδικές πάνες No6 20τεμ και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει.

Τιμή 5,71 €

Babylino sensitive πάνες no5 11-16kg 18τεμ

Οι πάνες Babylino sensitive no5 είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας. Με μέγεθος 11-16kg και 18 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, προσφέρουν απόλυτη προστασία και άνεση. Η υψηλή ποιότητα των υλικών και η ειδική τεχνολογία που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή τους, εξασφαλίζουν ότι το μωρό σας θα παραμείνει στεγνό και άνετο όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τις πάνες Babylino sensitive no5 για να προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη περίθαλψη που μπορεί να λάβε
Τιμή 6,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 550gr

Τα Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 550gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικής αξίας. Με την εκπληκτική τους γεύση σοκολάτας, αυτά τα δημητριακά θα σας κάνουν να ξυπνήσετε με χαμόγελο κάθε πρωί. Απολαύστε τα με γάλα για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν και να ανακαλύψετε τη μαγεία των Kellogg's!
Τιμή 4,28 €

Nestle δημητριακά fitness ολικής άλεσης 375gr

Τα δημητριακά FITNESS προσφέρουν ενέργεια στον οργανισμό καθώς παρασκευάζονται με σιτάρι, Βρόμη ολικής άλεσης και βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

Είναι ιδανικά για πρωινό αλλά και ως σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.

Τιμή 3,07 €

Αλλατίνη cookie με κομματάκια σοκολάτας και φουντουκιού 175gr

Η Αλλατίνη cookie με κομματάκια σοκολάτας και φουντουκιού 175gr είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση της σοκολάτας και του φουντουκιού, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,98 €

Soft υγρό απορρυπαντικό ρούχων για μαύρα ρούχα 16μεζ 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soft μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 16 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 1,71 €

Sidirela θήκη ρούχων decor 40x50x15cm

Η Sidirela θήκη ρούχων decor 40x50x15cm είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα ρούχα σας με στυλ. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και τις λειτουργικές λεπτομέρειες, αυτή η θήκη ρούχων θα προσθέσει ένα αίσθημα πολυτέλειας στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομψό και πρακτικό προϊόν για το σπίτι σας. Αγοράστε τώρα τη Sidirela θήκη ρούχων decor 40x50x15cm και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ!
Τιμή 1,79 €