• Agnotis παιδικές πάνες βρακάκι νο4 9-15kg 40τεμ Agnotis - 1
  • Agnotis παιδικές πάνες βρακάκι νο4 9-15kg 40τεμ Agnotis - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgnotis

Agnotis παιδικές πάνες βρακάκι νο4 9-15kg 40τεμ

Οι Agnotis παιδικές πάνες βρακάκι νο4 9-15kg 40τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνετη εφαρμογή, αυτές οι πάνες είναι απαραίτητες για κάθε γονιό που θέλει το καλύτερο για το παιδί του. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το καλύτερο προϊόν για το μωρό σας!
23059
5200126420613
10,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Agnotis παιδικές πάνες no4+ 9-20kg 40τεμ

Οι Agnotis παιδικές πάνες no4 40τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και άνεση, αυτές οι πάνες θα κρατήσουν το μωρό σας στεγνό και άνετο όλη την ημέρα. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τις Agnotis παιδικές πάνες τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει.

Τιμή 9,24 €

Babylino sensitive πάνες extra large no6 13-18kg 38τεμ

Οι Babylino sensitive πάνες extra large no6 13-18kg 38τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τα μωρά σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ειδικό σχεδιασμό για την προστασία του δέρματος, οι πάνες Babylino sensitive εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη προστασία και φροντίδα με τις πάνες Babylino sensitive!
Τιμή 11,68 €

Pampers active baby πάνες με αυτοκόλλητο νο3 6-10kg 152τεμ

Οι Pampers Active Baby πάνες με αυτοκόλλητο νο3 6-10kg 152τεμ είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνετη εφαρμογή, προσφέρουν μέγιστη προστασία και ασφάλεια για το μωρό σας. Αγοράστε τώρα τις Pampers Active Baby πάνες και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 35,40 €

Pampers premium care No5 11-16kg 44τεμ

Οι πάνες Pampers Premium Care είναι ειδικά σχεδιασμένες για την επιδερμίδα του μωρού σας, με μεταξένια απαλότητα και 3 απορροφητικά κανάλια, που απορροφούν την υγρασία γρήγορα, αφήνοντας την επιδερμίδα στεγνή.

Τιμή 17,29 €

Babylino sensitive πάνες midi No3 4-9kg 56τεμ

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα του μωρού σας. Διαθέτουν 3-D πυρήνα με τεχνολογία Dry Matrix με φυτικές ίνες που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας.

Οι μόνες πάνες που κατάφεραν να διακριθούν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.Είναι επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Τιμή 11,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Beauty line κρέμα σώματος φράουλα 250ml

Κρέμα σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα φράουλας, εμπλουτισμένη με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης. Ενυδατώνει και περιποιείται ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντας την λεία και απαλή, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 2,76 €

Αγγελίδης σόδα φαγητού βοσνίας 1kg

Η σόδα φαγητού Αγγελίδης από τη Βοσνία είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και κατάλληλο για χρήση στη μαγειρική και το ζαχαροπλαστείο. Η συσκευασία της σόδας φαγητού είναι 1kg και είναι ιδανική για να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συνταγές και γλυκίσματα. Αποτελεί απαραίτητο συστατικό στην μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και προσφέρει αποτελεσματικά αποτελέσματα σε κάθε χρήση.
Τιμή 1,82 €