• Agnotis μωρομάντηλα υποαλλεργικά χωρίς parabens & οινόπνευμα 3x70τεμ  - 1
  • Agnotis μωρομάντηλα υποαλλεργικά χωρίς parabens & οινόπνευμα 3x70τεμ  - 2
  • Agnotis μωρομάντηλα υποαλλεργικά χωρίς parabens & οινόπνευμα 3x70τεμ  - 1
  • Agnotis μωρομάντηλα υποαλλεργικά χωρίς parabens & οινόπνευμα 3x70τεμ  - 2

Agnotis μωρομάντηλα υποαλλεργικά χωρίς parabens & οινόπνευμα 3x70τεμ

Μωρομάντηλα δερματολογικά ελεγμένα σε ευαίσθητα δέρματα, κατασκευασμένα με υποαλλεργικά υλικά.

38443
5200126420804
2,60 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά

Aqua, Glycerin, Polysorbate-20, Allantoin, Chamomilla Recutita (matricaria) Flower Extract, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid

Δεν περιέχουν: Parabens, Alcohol

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι ζωολογικός κήπος 72τεμ

Ζωηρά Renkli μωρομάντηλα με ζωάκια στον κήπο! Απαλά, πρακτικά και με υπέροχα σχέδια που θα τραβήξουν τα βλέμματα σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωράκι σας την πιο απαλή φροντίδα που αξίζει. Απολαύστε την άνεση και την ποιότητα των Renkli μωρομαντηλων με καπάκι ζωολογικός κήπος 72τεμ - το απόλυτο must-have για κάθε μωρό!
Τιμή 0,76 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 9x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 9x60τεμ είναι το τέλειο προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με την απαλή αίσθηση της αλόης, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν τον καθαρισμό του μωρού σας εύκολο και αποτελεσματικό. Μην αφήνετε το μωρό σας να νιώθει άβολα, επιλέξτε τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby για μια αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας που διαρκεί.
Τιμή 7,81 €
  • Πακέτο

Agnotis μωρομάντηλα υποαλλεργικά χωρίς parabens & οινόπνευμα 24x70τεμ

Τα Agnotis μωρομάντηλα είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Χωρίς parabens και οινόπνευμα, είναι υποαλλεργικά και φροντίζουν το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας με ασφάλεια. Με το μέγεθος 24x70τεμ, προσφέρουν μακράς διαρκείας απορροφητικότητα και απαλότητα. Αποκτήστε τα τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που του αξίζει.
Τιμή 22,05 €
  • Πακέτο

Κορυφαία προϊόντα

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T40

Το κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T40 είναι ένα όμορφο και συμβολικό κερί που χρησιμοποιείται σε τελετές μνημόσυνων για να τιμήσει τη μνήμη των αγαπημένων που έχουν φύγει. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει την αγάπη, τη θερμότητα και τη ζωή, ενώ το αρωματικό κερί προσθέτει μια αίσθηση ηρεμίας και ηρεμίας στον χώρο.

Τιμή 0,95 €

Royal sugar ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1kg

Η Royal ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1kg είναι η τέλεια επιλογή για να γλυκάνετε την καθημερινότητά σας. Με την υψηλή ποιότητα και την απαράμιλλη γεύση της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την απολαυστική ζάχαρη. Προσθέστε τη στον καφέ σας, στα γλυκά σας ή στις αγαπημένες σας συνταγές και απολαύστε τη γλυκιά εμπειρία της Royal ζάχαρης. Αποκτήστε τώρα την Royal ζάχαρη και ανανεώστε τη γκουρμέ ζαχαρωδών απολαύσεων σας!
Τιμή 1,10 €
Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 40μεζ 2,8lt Proderm - 1 Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 40μεζ 2,8lt Proderm - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 40μεζ 2,8lt

Το υγρό απορρυπαντικό Proderm είναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά ρούχα. Είναι ιδανικό για χρήση τόσο στο πλυντήριο όσο και στο χέρι. Χαρίζει καθαριότητα στα ρουχαλάκια του μωρού και το απαλό άρωμα της Proderm.

Κανονική τιμή 16,20 € Τιμή 12,88 €
  • -3,32 €
  • -3,32 €

Schweppes σόδα με ανθρακικό 330ml

Αναζωογονητική γεύση Schweppes σόδας 330ml! Απολαύστε τη δροσιά και το ανθρακικό της υποσχόμενης απόλαυσης. Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με την αγαπημένη σας Schweppes σόδα!
Τιμή 0,56 €