• Agnotis παιδικές πάνες no4+ 40τεμ Agnotis - 1
  • Agnotis παιδικές πάνες no4+ 40τεμ Agnotis - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgnotis

Agnotis παιδικές πάνες no4+ 9-20kg 40τεμ

Οι Agnotis παιδικές πάνες no4 40τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και άνεση, αυτές οι πάνες θα κρατήσουν το μωρό σας στεγνό και άνετο όλη την ημέρα. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τις Agnotis παιδικές πάνες τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει.

24222
5200126420040
9,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Babylino sensitive πάνες junior plus No5+ 13-27kg 42τεμ

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα του μωρού σας. Διαθέτουν 3-D πυρήνα με τεχνολογία Dry Matrix με φυτικές ίνες που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας.

Οι μόνες πάνες που κατάφεραν να διακριθούν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.Είναι επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Τιμή 11,68 €

Babylino sensitive πάνες extra large No6 15-30kg 40τεμ

Οι Babylino Sensitive, διαθέτουν έναν υπερ-απορροφητικό πυρήνα που φυλακίζει αποτελεσματικά την υγρασία στο εσωτερικό, extra κυψέλες απαλότητας στο κάλυμμα και είναι εμπλουτισμένες με εκχύλισμα χαμομηλιού. 

Τιμή 8,99 €

Babylino sensitive πάνες no2 3-6kg 23τεμ

Οι Babylino sensitive πάνες no2 3-6kg 23τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλότητα, οι πάνες αυτές προσφέρουν άνεση και προστασία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, η εταιρία Babylino είναι γνωστή για την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων της. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη περιποίηση με τις Babylino sensitive πάνες!
Τιμή 4,62 €

Agnotis παιδικές πάνες No3 4-9kg 24τεμ

Οι Agnotis παιδικές πάνες No3 24τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και άνεση, αυτές οι πάνες θα διατηρήσουν το μωρό σας στεγνό και άνετο όλη μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει το μωρό σας από το να απολαμβάνει κάθε στιγμή. Αποκτήστε τώρα τις Agnotis παιδικές πάνες και αφήστε το μωρό σας να αισθανθεί ελεύθερο και προστατευμένο όλη την ημέρα.

Τιμή 3,82 €

Babylino sensitive πάνες no2 8-13kg 20τεμ

Οι Babylino sensitive πάνες no2 8-13kg 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και μαλακότητα που προστατεύει το δέρμα, αυτές οι πάνες θα κρατήσουν το μωράκι σας ξηρό και άνετο κάθε στιγμή της ημέρας. Μην αφήσετε το μωρό σας να αισθάνεται δυσάρεστα, επιλέξτε Babylino sensitive για μέγιστη προστασία και άνεση.
Τιμή 6,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Aim οδοντόβουρτσα vertical expert μαλακή

Η ΑΙΜ Vertical Expert είναι η πρώτη οδοντόβουρτσα με θυσάνους σε σχήμα βεντάλιας που διευκολύνουν το βούρτσισμα των δοντιών με κάθετες κινήσεις. Επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι απομακρύνει την οδοντική πλάκα πιο αποτελεσματικά* από μια απλή οδοντόβουρτσα. Προσφέρει ακριβή καθαρισμό στα μεσοδόντια διαστήματα, χάρη στις μακριές και πολύ λεπτές ίνες.

Για αποτελεσματική προστασία των δοντιών βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα, όπως συνιστούν οι οδοντίατροι.

*Επιστημονικές μελέτες, σε σύγκριση με μια απλή οδοντόβουρτσα με επίπεδο προφίλ θυσάνων.

Τιμή 2,29 €

London πιρούνι γλυκού ανοξείδωτο ασημί 1τεμ

Ανακαλύψτε την κομψότητα και τη λειτουργικότητα του London πιρούνι γλυκού από ανοξείδωτο ατσάλι. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το πιρούνι είναι ιδανικό για κάθε τραπέζι. Απογειώστε την σερβιριστική εμπειρία σας με το London πιρούνι γλυκού από την εταιρία London.
Τιμή 0,67 €

Agros χυμός μπανάνα & βύσσινο 1lt

Χυμός της εταιρείας Agros από μπανάνα / βύσσινο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. 

Τιμή 1,24 €