• Agnotis nappy baby κρέμα αλλαγής πάνας 150ml
  • Agnotis nappy baby κρέμα αλλαγής πάνας 150ml
  • Agnotis nappy baby κρέμα αλλαγής πάνας 150ml
  • Agnotis nappy baby κρέμα αλλαγής πάνας 150ml
  • Agnotis nappy baby κρέμα αλλαγής πάνας 150ml
  • Agnotis nappy baby κρέμα αλλαγής πάνας 150ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgnotis

Agnotis nappy baby κρέμα αλλαγής πάνας 150ml

Η Agnotis nappy baby κρέμα αλλαγής πάνας 150ml είναι η ιδανική λύση για την αλλαγή της πάνας του μωρού σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού, ενώ παράλληλα το αφήνει με απαλή αίσθηση. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
28424
5200126420156
7,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Septona κρέμα συγκάματος βάλσαμο & πανθενόλη 100ml

Η Septona κρέμα συγκάματος βάλσαμο & πανθενόλη 100ml είναι η ιδανική λύση για την περιποίηση της επιδερμίδας σας. Με αναζωογονητικό άρωμα βάλσαμου και ενυδατική δράση της πανθενόλης, αφήνει το δέρμα σας απαλό και λαμπερό. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την επιδερμίδα σας με τον καλύτερο τρόπο.
Τιμή 3,21 €

Fissan κρέμα συγκάματος με χαμομήλι 100ml

Η Fissan κρέμα συγκάματος με χαμομήλι 100ml είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε και να φροντίσετε το δέρμα σας. Η μοναδική σύνθεσή της με χαμομήλι προσφέρει ενυδάτωση και ανακούφιση στο ερεθισμένο δέρμα, ενώ παράλληλα το προστατεύει από ερεθισμούς και κνησμό. Αφήνει το δέρμα σας απαλό, λείο και ενυδατωμένο, για να αισθάνεστε κάθε μέρα φρέσκοι και φροντισμένοι. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της!
Τιμή 5,39 €

Fissan κρέμα συγκάματος 100ml

Κρέμα για συγκάματα 5 σε 1 πολλαπλής δράσης Η Κρέμα για Συγκάματα 5 σε 1 έχει προστατευτική, καταπραϋντική, αναπλαστική, αντιενζυματική και αντιβακτηριδιακή δράση. Περιέχει πανθενόλη, καλεντούλα και οξείδιο του ψευδαργύρου. Προσφέρει άμεση ανακούφιση και χάρη στις δευτερεύουσες έμμεσες αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του οξειδίου του ψευδαργύρου, κρατά τους μικροοργανισμούς μακριά από το δέρμα, προστατεύοντάς το.

Τιμή 5,39 €

Septona ενυδατική κρέμα βάλσαμο & λεβάντα 150ml

Η ενυδατική κρέμα SEPTONA calm n’ care με βάλσαμο και λεβάντα, είναι ιδανική για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η σύνθεσή της με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες προστατεύει, θρέφει και διατηρεί την επιδερμίδα του μωρού σας απαλή, αφήνοντας χαλαρωτικό άρωμα που το βοηθάει να κοιμάται καλύτερα! Μη λιπαρή υφή. Απορροφάται γρήγορα.

Τιμή 3,55 €

Sudocrem ενυδατική υποαλλεργική κρέμα 250gr

Ήπια κρέμα που καταπραΰνει και αντιμετωπίζει τους ερεθισμούς του βρεφικού δέρματος από την πάνα (σύγκαμα), αλλά και κοψίματα, εκδορές, ήπια εγκαύματα, ήπια εγκαύματα από τον ήλιο και χιονίστρες. Μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης και έχει επουλωτικές ιδιότητες.

Τιμή 14,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων original 5lt

Κάθε σταγόνα του Fairy χαρίζει καθαριστική δύναμη που διαρκεί στο πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του διαλύει τα λίπη στη στιγμή προσφέροντας εκθαμβωτική καθαριότητα. Τώρα και σε επετειακή συσκευασία 30 χρόνια Fairy!

Τιμή 14,49 €

Endless χαρτί ρολό χειροπετσέτα natural συσκευών 6x800gr

Το Endless natural χαρτί ρολό χειροπετσέτα συσκευών 6x800gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την καθαριότητα και τη φρεσκάδα σε κάθε χώρο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 14,48 €

Το εκλεκτό φαρίνα 3x500gr

Η φαρίνα "Εκλεκτό" σε συσκευασία 3x500γρ είναι μια πολυχρηστική επιλογή για την κουζίνα σας. Αυτή η συσκευασία σας παρέχει ευελιξία και αποθηκευτική χωρητικότητα για να καλύψετε τις ανάγκες σας σε αλεύρι.

Τιμή 1,84 €

Royal φυτική κρέμα για σαντιγύ 26% 500ml

Κρέμα σαντιγί της εταιρείας Royal, η πρωταγωνίστρια σε κάθε τούρτα, τάρτα και άλλες γλυκές δημιουργίες. Είναι ιδανική για να γαρνίρετε και να διακοσμήσετε κάθε γλυκό. Αρωματίστε με το αγαπημένο σας λικέρ ή προσθέστε το χρώμα ζαχαροπλαστικής που σας αρέσει και "απογειώστε" το αποτέλεσμα!

Τιμή 1,97 €