• Baby kiss μωρομάντηλα aloe vera με καπάκι 100τεμ
  • Baby kiss μωρομάντηλα aloe vera με καπάκι 100τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBaby kiss

Baby kiss μωρομάντηλα aloe vera με καπάκι 100τεμ

48203
8683161671313
0,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με το απαλό άρωμα του χαμομηλιού, προσφέρουν αίσθηση ηρεμίας και φρεσκάδας. Είναι ιδανικά για την καθημερινή χρήση και εξασφαλίζουν την απαραίτητη προστασία και φροντίδα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας για το μωρό σας.
Τιμή 1,23 €

Septona calm n care μωρομάντηλα sensitive baby 9x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα sensitive baby είναι η ιδανική επιλογή για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα και ευαισθησία προς το δέρμα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας την απαλότητα και την προστασία που του αξίζει.
Τιμή 9,05 €
  • Πακέτο

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 24x100τεμ

Τα Septona dermasoft μωρομάντηλα είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε οικογένεια. Με μέγεθος 24x100 τεμάχια, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Εξαιρετική ποιότητα και απορροφητικότητα, για να αισθάνεστε σίγουροι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα Septona dermasoft μωρομάντηλα.
Τιμή 24,80 €
  • Πακέτο

Renkli υγρά μαντηλάκια τουαλέτας 40τεμ

Τα Renkli υγρά μαντηλάκια τουαλέτας 40τεμ θα σας προσφέρουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Με ποικίλα χρώματα και ευχάριστα αρώματα, τα Renkli υγρά μαντηλάκια θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή σας για την καθημερινή σας περιποίηση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 6τεμ

Οι αλκαλικές μπαταρίες AAA της Toshiba είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τις συσκευές σας λειτουργικές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με μεγάλη αξιοπιστία και αντοχή, αυτές οι μπαταρίες θα σας εξασφαλίσουν αδιάλειπτη λειτουργία σε κάθε σας χρήση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αγοράσετε το προϊόν αυτό που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη.
Τιμή 2,22 €

Croco crackers με τυρί 100gr

Αλμυρά σνακ με γεύση τυρί της εταιρείας Croco που αποτελούν ιδανικά συνοδευτικά για την μπύρα ή το κρασί σας.

Τιμή 0,50 €

Καπάκι πιπίλα ελληνική μαύρη 14-16oz 100τεμ

Η μαύρη ελληνική πιπίλα με το καπάκι 14-16oz είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τον καφέ σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και το μοντέρνο design της, δεν θα μπορείτε πια να αντισταθείτε στην απόλαυση του αγαπημένου σας ροφήματος. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 100 τεμαχίων και απολαύστε κάθε στιγμή του καφέ σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 1,69 €

Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 80ml

Το Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 80ml είναι το απόλυτο απολυμαντικό για τα χέρια σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, προσφέροντας προστασία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κάνει να το χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το Farcom activel plus gel τώρα και αισθανθείτε ασφαλείς κάθε στιγμή.
Τιμή 0,81 €

Alufix αντικολλητικό χαρτί 8m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης

και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Τιμή 1,11 €