• Babylino sensitive πάνες no3 4-9kg 22τεμ
  • Babylino sensitive πάνες no3 4-9kg 22τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBabylino

Babylino sensitive πάνες no3 4-9kg 22τεμ

Οι πάνες Babylino sensitive no3 είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας. Με μέγεθος 4-9kg και ποσότητα 22 τεμάχια, προσφέρουν απόλυτη προστασία και άνεση. Η υψηλή ποιότητα υλικών και η ειδική τεχνολογία που προσφέρει ελαφρύτητα και ελαστικότητα, κάνουν αυτές τις πάνες απαραίτητες για κάθε μωρό. Αποκτήστε τώρα τις πάνες Babylino sensitive no3 και δώστε στο μωρό σας την προστασία που χρειάζεται!
25877
5201263082528
6,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Agnotis παιδικές πάνες No4 7-18kg 44τεμ

  • Υψηλής ποιότητας υποαλλεργικά υλικά
  • Δερματολογικά ελεγμένες σε ευαίσθητα δέρματα
  • Εξωτερικό στρώμα βαμβακερής υφής που αναπνέει
  • Ελαστικά πλαϊνά drywalls για εξαιρετική εφαρμογή και αποφυγή διαρροών
  • Ισχυρός απορροφητικός πυρήνας που κρατάει την υγρασία έως και 12 ώρες
  • Τεχνολογία Δείκτη Υγρασίας: Λωρίδα που αλλάζει χρώμα όταν η πάνα χρειάζεται αλλαγή
Τιμή 7,34 €

Pampers pants πάνες βρακάκι νο6 14-19kg 19τεμ

Οι Pampers pants πάνες βρακάκι νο6 14-19kg 19τεμ της εταιρίας Pampers είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, το μωρό σας θα νιώθει προστατευμένο και άνετο όλη μέρα. Μην αφήνετε το μωρό σας να αισθάνεται δυσάρεστα με άλλες πάνες, επιλέξτε τώρα τις Pampers pants και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρουν.
Τιμή 8,99 €

Pampers active baby πάνες με αυτοκόλλητο νο3 6-10kg 152τεμ

Οι Pampers Active Baby πάνες με αυτοκόλλητο νο3 6-10kg 152τεμ είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνετη εφαρμογή, προσφέρουν μέγιστη προστασία και ασφάλεια για το μωρό σας. Αγοράστε τώρα τις Pampers Active Baby πάνες και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 35,40 €

Pampers active baby βρεφικές πάνες no7 15+kg 40τεμ

Οι Pampers active baby βρεφικές πάνες no7 15 kg 40τεμ είναι η ιδανική επιλογή για το μωράκι σας. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, το μωρό σας θα νιώθει πάντα ξεκούραστο και προστατευμένο. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει το μικρό σας από το να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα τις Pampers active baby πάνες και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει.
Τιμή 14,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Γιώτης άνθος αραβοσίτου λεμονιού 43gr

Το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων, φτιάχνεται από φρέσκα και αγνά υλικά, που εμπιστεύονται οι γονείς και αγαπούν τα παιδιά. Είναι μια κρέμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, που συμβάλλουν στην σωστή και ομαλή ανάπτυξη του οργανισμού.

Τιμή 0,51 €

Fa αφρόλουτρο bali kiss 250ml

Το FA SHOWER GEL 250ML WOMEN BALI KISS είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί αναζωογονημένη και φρέσκια κάθε φορά που ντουζάρεται. Η μοναδική σύνθεσή του με το αναζωογονητικό άρωμα της Βαλί θα σας ταξιδέψει σε έναν εξωτικό κόσμο ευεξίας και χαλάρωσης. Απολαύστε την πολυτέλεια του FA SHOWER GEL και αφήστε το να αγκαλιάσει την επιδερμίδα σας, αφήνοντας πίσω του ένα αίσθημα δροσιάς και ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 1,64 €

Vileda ανταλλακτικό συστήματος σφουγγαρίσματος 1-2 spray max

Το ανταλλακτικό Επίπεδης Σφουγγαρίστρας 1-2 Spray Max είναι μια σφουγγαρίστρα διπλής όψεως και είναι πάντα έτοιμη για χρήση. Αφαιρέστε γρήγορα και εύκολα σκόνη, βρωμιές, επίμονους λεκέδες, ακόμη και το 99% των βακτηρίων και ιών μόνο με το νερό*. Το πανί πλένεται στους 60oC και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά. Αγοράστε το δικό σας ανταλλακτικό Vileda 1-2 SprayMax τώρα! * Αφαιρεί E. coli & S. aureus και Bovine Coronavirus από ξύλινα πατώματα και κεραμικά πλακάκια μετά από δοκιμές σε εργαστήριο.

Τιμή 4,50 €

Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του ούζου. Με τη μοναδική τους γεύση και την απαλή υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας ταξιδέψουν στην παραδοσιακή γεύση της Ελλάδας. Απολαύστε τις μόνες τους ή μοιραστείτε τις με φίλους και οικογένεια για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τις Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg και απολαύστε τη γεύση της Ελλάδας στο σπίτι σας!
Τιμή 10,91 €