• Tramontina μαχαίρι athus microserrated 7,5cm Κύκλωψ - 1
  • Tramontina μαχαίρι athus microserrated 7,5cm Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Tramontina μαχαίρι athus microserrated 7,5cm

Το μαχαίρι Tramontina athus microserrated 7,5cm της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τη μικροδόντια λεπίδα του, μπορείτε να κόψετε εύκολα και γρήγορα οποιοδήποτε τρόφιμο, ενώ η εργονομική λαβή του προσφέρει άνετη και ασφαλή χρήση. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα διάσταση στη μαγειρική σας!
17063
7891112253612
1,28 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Creta μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ

Το Creta μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην καθημερινή προετοιμασία φαγητού. Με τη λεπίδα του από ανοξείδωτο χάλυβα, το Creta μαχαίρι προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία σε κάθε κοπή. Η άνετη λαβή του εξασφαλίζει άνετη χρήση και ευκολία στη χειρολαβή. Αποκτήστε το Creta μαχαίρι φαγητού τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.
Τιμή 5,18 €

Nava terrestrial μαχαίρι ατσάλινο λαχανικών με ξύλινη λαβή 12,5cm 1τεμ

Το Nava terrestrial μαχαίρι ατσάλινο λαχανικών με ξύλινη λαβή 12,5cm 1τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την ακρίβειά του και την εργονομική σχεδίασή του, θα μπορείτε να κόψετε τα λαχανικά σας με άνεση και ακρίβεια. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η ξύλινη λαβή του προσφέρει άνετο κράτημα κατά τη χρήση. Αποκτήστε το Nava terrestrial μαχαίρι τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα
Τιμή 1,65 €

Nava terrestrial μαχαίρι ανοξείδωτο φιλεταρίσματος με ξύλινη λαβή 17cm

Το Nava terrestrial μαχαίρι ανοξείδωτο φιλεταρίσματος με ξύλινη λαβή 17cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει το φιλετάρισμα των τροφίμων σας μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Η ανοξείδωτη λάμα του μαχαιριού είναι ανθεκτική και αιχμηρή, ενώ η ξύλινη λαβή του προσφέρει άνεση και εργονομία κατά τη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο εξαιρετικό εργαλείο για την κουζίνα σας!
Τιμή 2,91 €

Ibiza κουτάλι γλυκού ανοξείδωτο 1τεμ

Το Ibiza κουτάλι γλυκού 1τεμ της εταιρίας Ibiza είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο κομψοί και στυλάτοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το κουτάλι γλυκού θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ!
Τιμή 0,73 €

Κορυφαία προϊόντα

LIPOSAN 4,8GR REPAIR AND BEAUTY

Η LIPOSAN 4,8GR REPAIR AND BEAUTY είναι το ιδανικό προϊόν για να φροντίσετε τα χείλη σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που επιδιορθώνει και αναζωογονεί τα χείλη σας, θα αισθανθείτε την διαφορά αμέσως. Μην αφήνετε τα ξηρά και σκασμένα χείλη να σας εμποδίζουν από το να έχετε την απόλυτη εμφάνιση. Αποκτήστε τα LIPOSAN 4,8GR REPAIR AND BEAUTY σήμερα και αναδείξτε την φυσική ομορφιά σας.
Τιμή 3,37 €

Sidirela αντικουνουπικό βραχιόλι σπιράλ με citronella

Εντομοαπωθητικό pvc βραχιόλι εμποτισμένο με δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης,για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

  • Διάρκεια δράσης έως 7 ημέρες.
  • Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά.
  • Φορέστε το στον καρπό ή στον αστράγαλο.
Τιμή 0,58 €

Κύκλωψ ταπέτο νεροχύτη διπλής χρήσης

Το Κύκλωψ ταπέτο νεροχύτη διπλής χρήσης είναι ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ. Με το μοναδικό σχεδιασμό του, προσφέρει ευελιξία και πρακτικότητα στην κουζίνα σας. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και αισθητική σε ένα προϊόν. Αποκτήστε το Κύκλωψ ταπέτο νεροχύτη διπλής χρήσης και αναβαθμίστε την κουζίνα σας σήμερα!
Τιμή 1,87 €
Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με κακάο 350gr Χαΐτογλου - 1 Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με κακάο 350gr Χαΐτογλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με κακάο 350gr

Το Μακεδονικό ταχίνι με κακάο συνδυάζεται με ψωμί ή φρυγανία στο πρωινό ή στο κολατσιό και αποτελεί μια ιδιαίτερα γευστική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και δεν περιέχει αλάτι.

Κανονική τιμή 4,63 € Τιμή 3,42 €
  • -1,21 €
  • -1,21 €

Κοντάρι ξύλου οξυά με βίδα 1,20m

Ανανεωμένο κοντάρι ξύλου οξυάς με βίδα 1,20m για όλους τους λάτρεις της φύσης και του εξωτερικού. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτό το κοντάρι θα σας συντροφεύει σε κάθε εξόρμηση σας στη φύση. Αποκτήστε το τώρα και ετοιμαστείτε για ατελείωτες περιπέτειες!
Τιμή 1,35 €