• Nava μαχαίρια ατσάλινα σε ακρυλική βάση σετ 8τεμ
  • Nava μαχαίρια ατσάλινα σε ακρυλική βάση σετ 8τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNava

Nava μαχαίρια ατσάλινα σε ακρυλική βάση σετ 8τεμ

Τα μαχαίρια Nava αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Κατασκευασμένα από ανθεκτικό ατσάλι, προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση και αντοχή στον χρόνο. Η ακρυλική τους βάση όχι μόνο προστατεύει τα μαχαίρια αλλά τα κάνει και εύκολα προσβάσιμα κάθε φορά που τα χρειάζεστε. Αποκτήστε τώρα το σετ 8 τεμαχίων Nava και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα!
16510
5205746120301
28,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το σετ περιλαμβάνει

1 Μπαλτά 30cm

1 Μαχαίρι Chef 32cm

1 Μαχαίρι ψωμιού 32cm

1 Μαχαίρι γενικής χρήσης 23cm

1 Μαχαίρι ξεφλουδίσματος 20cm

1 Μασάτι 30cm

1 Ψαλίδι κουζίνας 18.5cm

1 Ακρυλική βάση

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Creta μαχαίρι κρέατος-φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ

Το Creta μαχαίρι κρέατος-φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή του και την ανθεκτικότητά του, αυτό το μαχαίρι θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τα πιο νόστιμα γεύματα με άνεση και ακρίβεια. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Creta μαχαίρι κρέατος-φαγητού τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,18 €

Creta πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τραπέζι με το πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο 3 τεμάχια της εταιρίας Creta. Κομψό, λειτουργικό και ανθεκτικό, αυτό το σετ πιρούνια θα προσθέσει στυλ στην κουζίνα σας και θα κάνει τα γεύματα σας ακόμα πιο ευχάριστα. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ Creta πιρούνι φαγητού και ξεχωρίστε σε κάθε γεύμα!
Τιμή 4,03 €

Nava terrestrial μαχαίρι επάλειψης με ξύλινη λαβή 8,7cm

Το Nava terrestrial μαχαίρι επάλειψης με ξύλινη λαβή 8,7cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της φύσης και των εξορμήσεων. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του, σε συνδυασμό με την άνετη λαβή του, το καθιστούν ιδανικό για κάθε είδους εργασία στον εξωτερικό χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Nava terrestrial μαχαίρι επάλειψης για τις επόμενες περιπέτειές σας!
Τιμή 1,58 €

Nava μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 5mm 20,5cm 3τεμ

Το Nava μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 5mm 20,5cm 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ανθεκτικότητά του, αυτά τα μαχαίρια θα σας χαρίσουν μια απολαυστική εμπειρία κοπής και σερβιρίσματος. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό σετ μαχαιριών για την κουζίνα σας!
Τιμή 3,14 €

Nava terrestrial μαχαίρι ανοξείδωτο φιλεταρίσματος με ξύλινη λαβή 17cm

Το Nava terrestrial μαχαίρι ανοξείδωτο φιλεταρίσματος με ξύλινη λαβή 17cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει το φιλετάρισμα των τροφίμων σας μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Η ανοξείδωτη λάμα του μαχαιριού είναι ανθεκτική και αιχμηρή, ενώ η ξύλινη λαβή του προσφέρει άνεση και εργονομία κατά τη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο εξαιρετικό εργαλείο για την κουζίνα σας!
Τιμή 2,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Nivea κρέμα σώματος smooth sensation 250ml

Η ελαφριά σύνθεση πλούσιας κρέμας με πολύτιμο βούτυρο καριτέ ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντας αίσθηση απαλής βρεφικής επιδερμίδας και τυλίγει όλο το σώμα σε ένα κύμα ενυδάτωσης, για αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Για ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες.

Τιμή 4,45 €

Vileda extra sensation γάντια καθαριότητας πλαστικά medium

Τα Vileda extra sensation γάντια καθαριότητας πλαστικά medium είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να κάνει τον καθαρισμό του σπιτιού πιο εύκολο και αποτελεσματικό. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, αυτά τα γάντια θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε ακόμα και τις πιο αντίξοες επιφάνειες με ευκολία και ακρίβεια. Μην αφήνετε τη βρωμιά να σας εμποδίσει - αποκτήστε τα Vileda extra sensation γάντια και απολαύστε ένα καθαρό σπίτι χωρίς
Τιμή 1,50 €

Nissa παρθένο ελαιόλαδο 4lt

Το Nissa παρθένο ελαιόλαδο 4lt αναφέρεται σε μια συσκευασία παρθένου ελαιολάδου τεσσάρων λίτρων που προσφέρει ένα ποιοτικό εξαιρετικό ελαιόλαδο. Το παρθένο ελαιόλαδο προέρχεται από τον πρώτο ψυχρής έκθλιψης των ελαιοκάρπων και διακρίνεται για την αγνή γεύση του και τα υγιεινά οφέλη που παρέχει.

Τιμή 47,23 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 3 καστανό σκούρο 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

Τιμή 2,96 €

Malizia αφρόλουτρο talco 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,25 €