• Tramontina μαχαίρι λείο ξύλινο 11cm Κύκλωψ - 1
  • Tramontina μαχαίρι λείο ξύλινο 11cm Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Tramontina μαχαίρι λείο ξύλινο 11cm

Το μαχαίρι Tramontina με λείο ξύλινο λαβή 11cm της εταιρίας Κύκλωψ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή του σας επιτρέπει να κόβετε με ακρίβεια και ευκολία κάθε είδους τροφή, ενώ η άνετη λαβή του προσφέρει άνεση και ασφάλεια κατά τη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα αξεσουάρ που θα σας διευκολύνει καθημερινά!
17065
7891112271395
2,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Athena πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-600

Το Athena πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-600 της εταιρίας Athena είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Η λεπτομερής σχεδίαση του πιρούνιου προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στο τραπέζι σας. Αποκτήστε το Athena πιρούνι φαγητού τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 3,22 €

Nava acer κουτάλι παγωτού ανοξείδωτο 1,8mm 19,5cm 1τεμ

Το κουτάλι παγωτού Nava acer είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε λάτρη του παγωτού. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 1,8mm, με μήκος 19,5cm, προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Με το κομψό του design και την άνετη λαβή, θα κάνει την στιγμή του γλυκού ακόμα πιο απολαυστική. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το παγωτό!
Τιμή 0,60 €

Nava acer κουταλάκι γλυκού ανοξείδωτο 2mm 13,5cm 3τεμ 10-127-053

Ανανεωμένο και λειτουργικό, το Nava acer κουταλάκι γλυκού ανοξείδωτο 2mm 13,5cm 3τεμ 10-127-053 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας γεύμα. Κομψός σχεδιασμός και ανθεκτική κατασκευή που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε τραπέζι. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 1,75 €

Nava acer μαχαίρι ανοξείδωτο φιλεταρίσματος με μαύρη λαβή 32cm

Το Nava acer μαχαίρι ανοξείδωτο φιλεταρίσματος με μαύρη λαβή 32cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σεφ που αναζητά την τελειότητα στο φιλετάρισμα. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η εργονομική σχεδίαση του μαχαιριού θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε το Nava acer μαχαίρι και αναβαθμίστε την κουζίνα σας σε ένα νέο επίπεδο επαγγελματικής ποιότητας.
Τιμή 2,55 €

Nava μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 5mm 20,5cm 3τεμ

Το Nava μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 5mm 20,5cm 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ανθεκτικότητά του, αυτά τα μαχαίρια θα σας χαρίσουν μια απολαυστική εμπειρία κοπής και σερβιρίσματος. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό σετ μαχαιριών για την κουζίνα σας!
Τιμή 3,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό κόκκινα φρούτα & γιασεμί 56μεζ 1,25lt

Ανανεωτικό άρωμα και μεταξένια απαλότητα σε κάθε πλύσιμο με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό κόκκινα φρούτα & γιασεμί! Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την μακρά διάρκεια της φρεσκάδας στα ρούχα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία για μια αίσθηση απαλότητας που διαρκεί.
Τιμή 3,77 €

Agrino καλαμπογκοφρέτα 120gr

Οι Καλαμπογκοφρέτες Agrino περιέχουν 92.5% καλαμπόκι, 7% ρύζι και αλάτι Μεσολογγίου. Έχουν χαμηλά λιπαρά, αποτελούν πηγή φυτικών ινών και ψευδαργύρου και διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο, μαγνήσιο και μαγγάνιο. Δεν περιέχουν γλουτένη και είναι κατάλληλες για vegans.

Τιμή 1,58 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο καρύδα σακούλα 1lt

Το Farcom arlem κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό σακούλα καρύδα 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης. Με την αναζωογονητική μυρωδιά της καρύδας και την ενυδατική του σύνθεση, θα αισθάνεστε αμέσως ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης που θα σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο όμορφοι και λαμπεροί.
Τιμή 2,25 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 2x1250ml

Προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή της. Η απολυμαντική δράση της, διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων.

Τιμή 4,67 €