• Tramontina μαχαίρι πριονωτό plenus 11cm Κύκλωψ - 1
  • Tramontina μαχαίρι πριονωτό plenus 11cm Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Tramontina μαχαίρι πριονωτό plenus 11cm

Το μαχαίρι πριονωτό Tramontina Plenus 11cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ, αυτό το μαχαίρι θα σας βοηθήσει να κόψετε και να συντρίψετε με άνεση κάθε είδους τροφή. Με την εργονομική λαβή του και την αιχμηρή λεπίδα του, το μαχαίρι αυτό θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
17078
7891112224681
1,15 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Colorato αναδευτήρας ανοξείδωτος 26x2cm

Ο Colorato αναδευτήρας ανοξείδωτος 26x2cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό του, σας επιτρέπει να ανακατεύετε τα υλικά σας με άνεση και ευκολία. Η ανοξείδωτη κατασκευή του εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και αντοχή στον χρόνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν Colorato αναδευτήρα για την κουζίνα σας και να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 2,29 €

Tramontina μαχαίρι πριονωτό ξύλινο dynamic 10cm Νο4 2τεμ

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά μαχαιριών Tramontina Dynamic από την εταιρία Κύκλωψ! Με μήκος 10cm και πριονωτή λεπίδα, αυτά τα μαχαίρια είναι ιδανικά για κάθε κουζίνα. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ξύλινη λαβή, θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα τα γεύματά σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 4,93 €

Athena κουτάλι λεμονάδας ανοξείδωτο 3τεμ 10-609

Το κουτάλι λεμονάδας Athena αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, προσφέρει αντοχή και αισθητική σε κάθε σας γεύμα. Με το σετ των τριών κουταλιών λεμονάδας, μπορείτε να εξυπηρετείτε με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε τώρα το κουτάλι λεμονάδας Athena και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,94 €

London κουτάλι γλυκού-παγωτού ανοξείδωτο ασημί 13cm 1τεμ

Ανακαλύψτε το απόλυτο αξεσουάρ για την κουζίνα σας με το London κουτάλι γλυκού-παγωτού ανοξείδωτο ασημί 13cm. Με το μοντέρνο design του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το κουτάλι θα φωτίσει κάθε στιγμή του γεύματος σας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε την καθημερινή σας εμπειρία μαγειρικής μοναδική!
Τιμή 0,65 €

Nava acer κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο 2,5mm 19cm 3τεμ

Το Nava acer κουτάλι φαγητού είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας γεύμα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 2,5mm, με μήκος 19cm, είναι ανθεκτικό και λειτουργικό. Με το σετ των 3 κουτάλιων, θα έχετε πάντα ό,τι χρειάζεστε για να απολαύσετε τα γεύματά σας με στυλ και άνεση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με την ποιότητα και το στυλ της Nava.
Τιμή 2,41 €

Κορυφαία προϊόντα

Royal γάλα ζαχαρούχο συμπυκνωμένο 8% λιπαρά 397gr

Γάλα εβαπορέ της εταιρείας Royal, το οποίο αλλιώς ονομάζεται συμπυκνωμένο, και προκύπτει από την μερική αφυδάτωση γάλακτος. Στο γάλα εβαπορέ έχει αφαιρεθεί αρκετή ποσότητα υγρασίας (70 με 75%) μέσω διαφόρων τεχνικών θέρμανσης. Έχει ιδιαίτερη γεύση ενώ μπορεί να διατηρηθεί αρκετό χρονικό διάστημα εκτός ψυγείου σε σύγκριση με το νωπό παστεριωμένο γάλα. Η θρεπτική αξία που έχει το γάλα εβαπορέ, διαφέρει από αυτή του νωπού γάλακτος, και αυτό οφείλεται στην επίδραση των υψηλών θερμοκρασιών. Η παστερίωση καταστρέφει τουλάχιστον το 50% των βιταμινών Β1, Β12 και C και σημαντικές ποσότητες της Β6 και του φολικού οξέος. Παράλληλα καταστρέφεται και το 10% του αμινοξέος λυσίνη που είναι απαραίτητο για την λειτουργία του οργανισμού μας. Η χρήση του γάλακτος εβαπορέ γίνεται σε πολλές παρασκευές όπως σε σπιτικό παγωτό ή στον καφέ.

Τιμή 1,86 €

Evripos αφέψημα χαμομήλι 25x1gr

Το Evripos αφέψημα χαμομήλι 25x1gr της εταιρίας Evripos είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια απόλυτα φυσική και αρωματική εμπειρία. Η ποιότητα του προϊόντος μας είναι αναμφίβολα ανώτερη, ενώ η ευκολία στη χρήση του το καθιστά ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε το Evripos αφέψημα χαμομήλι και αφεθείτε στις απολαύσεις του φυσικού κόσμου.
Τιμή 2,04 €

Septona calm n care μωρομάντηλα sensitive baby 9x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα sensitive baby είναι η ιδανική επιλογή για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα και ευαισθησία προς το δέρμα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας την απαλότητα και την προστασία που του αξίζει.
Τιμή 9,05 €
  • Πακέτο

SWIFFER DUSTER KIT ΡΟΖ + 3 ΠΑΝΑΚΙΑ LIMITED EDITION

Το Swiffer Duster Kit ΡΟΖ 3 ΠΑΝΑΚΙΑ Limited Edition είναι η τέλεια λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της Swiffer, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τη σκόνη και τα μικροσωματίδια από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε αυτήν την περιορισμένη έκδοση και κάντε την καθαριότητα του σπιτιού σας μια ευχάριστη εμπειρία!
Τιμή 4,18 €

Θράκη παραδοσιακός φιδές λαχανικών 500gr

Ανακαλύψτε τη γευστική ποικιλία της Θρακιώτικης κουζίνας με τους "Θράκη παραδοσιακούς φιδές λαχανικών 500γρ". Αυτό το παραδοσιακό φαγητό συνδυάζει την πλούσια γεύση των φιδέων με τα αρωματικά και θρεπτικά λαχανικά, προσφέροντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Τιμή 1,89 €