Μαχαιροπίρουνα

Ενεργά φίλτρα

Athena κουταλάκι γλυκού ανοξείδωτο 6τεμ 10-604

Το κουταλάκι γλυκού Athena ανοξείδωτο 6τεμ 10-604 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή του γεύματος. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, το κουταλάκι δεν μόνο χαρίζει λάμψη και κομψότητα στο τραπέζι, αλλά είναι επίσης ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην αφήσετε να λείπει από τη συλλογή σας!
Τιμή 3,98 €

Athena κουτάλι λεμονάδας ανοξείδωτο 3τεμ 10-609

Το κουτάλι λεμονάδας Athena αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, προσφέρει αντοχή και αισθητική σε κάθε σας γεύμα. Με το σετ των τριών κουταλιών λεμονάδας, μπορείτε να εξυπηρετείτε με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε τώρα το κουτάλι λεμονάδας Athena και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,94 €

Athena κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-601

Αποκτήστε την τέλεια συλλογή κουταλιών φαγητού από ανοξείδωτο χάλυβα της εταιρίας Athena. Με το σετ 3 τεμαχίων κουταλιών φαγητού, θα αναβαθμίσετε την τραπεζαρία σας με μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας. Κάθε κουτάλι έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το σήμερα και κάντε τη διακόσμηση της τραπεζαρίας σας μοναδική!
Τιμή 3,22 €

Athena μαχαίρι dessert ανοξείδωτο 3τεμ 10-607

Το Athena μαχαίρι dessert ανοξείδωτο 3τεμ 10-607 είναι ένα κομψό και λειτουργικό εργαλείο για το σερβίρισμα των γλυκών σας. Με ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το μαχαίρι θα σας χαρίσει μια αίσθηση πολυτέλειας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το Athena μαχαίρι dessert τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο σέρβιρισμα γλυκών!
Τιμή 4,39 €

Athena μαχαίρι steak φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-603

Το Athena μαχαίρι steak φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-603 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το σετ 3 τεμαχίων θα κάνει το κόψιμο του κρέατος παιχνίδι για εσάς. Με μια κομψή και λειτουργική σχεδίαση, το Athena μαχαίρι steak φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-603 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
Τιμή 4,70 €

Athena μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-602

Το Athena μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-602 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην καθημερινή σας κουζίνα. Με τη λεπτή και αιχμηρή λεπίδα του, μπορείτε εύκολα να κόψετε και να σερβίρετε φαγητό με άνεση και στυλ. Η ανοξείδωτη κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα, ενώ το μοντέρνο σχεδιασμό του θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε το Athena μαχαίρι φαγητού τώρα και αναβαθμί
Τιμή 4,70 €

Athena πιρούνι dessert ανοξείδωτο 3τεμ 10-606

Το Athena πιρούνι dessert ανοξείδωτο 3τεμ 10-606 είναι ένα κομψό και λειτουργικό πιρούνι που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τα γλυκά σας με στυλ. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και διατηρεί τη λάμψη του με το πέρασμα του χρόνου. Με το κομψό του design και την άριστη ποιότητα κατασκευής, το Athena πιρούνι dessert ανοξείδωτο 3τεμ 10-606 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γλυκό σας στιγμή.
Τιμή 2,86 €

Athena πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-600

Το Athena πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-600 της εταιρίας Athena είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Η λεπτομερής σχεδίαση του πιρούνιου προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στο τραπέζι σας. Αποκτήστε το Athena πιρούνι φαγητού τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 3,22 €

Colorato αναδευτήρας ανοξείδωτος 26x2cm

Ο Colorato αναδευτήρας ανοξείδωτος 26x2cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό του, σας επιτρέπει να ανακατεύετε τα υλικά σας με άνεση και ευκολία. Η ανοξείδωτη κατασκευή του εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και αντοχή στον χρόνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν Colorato αναδευτήρα για την κουζίνα σας και να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 2,29 €

Creta μαχαίρι dessert ανοξείδωτο 3τεμ

Το μαχαίρι dessert ανοξείδωτο 3τεμ της εταιρίας Creta είναι ο απόλυτος σύμμαχος στο τραπέζι σας. Με την κομψή του σχεδίαση και την ανθεκτικότητά του, θα σας συντροφεύει σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 4,69 €

Creta μαχαίρι κρέατος-φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ

Το Creta μαχαίρι κρέατος-φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή του και την ανθεκτικότητά του, αυτό το μαχαίρι θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τα πιο νόστιμα γεύματα με άνεση και ακρίβεια. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Creta μαχαίρι κρέατος-φαγητού τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,18 €

Creta μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ

Το Creta μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην καθημερινή προετοιμασία φαγητού. Με τη λεπίδα του από ανοξείδωτο χάλυβα, το Creta μαχαίρι προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία σε κάθε κοπή. Η άνετη λαβή του εξασφαλίζει άνετη χρήση και ευκολία στη χειρολαβή. Αποκτήστε το Creta μαχαίρι φαγητού τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.
Τιμή 5,18 €

Creta πιρουνάκι γλυκού ανοξείδωτο 6τεμ

Ανακαλύψτε τη γεύση της παράδοσης με το Creta πιρουνάκι γλυκού ανοξείδωτο 6τεμ. Απολαύστε τη γευστική απόλαυση σε κάθε δάγκωμα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τραπέζι με αυτό το ποιοτικό προϊόν από την εταιρία Creta.
Τιμή 5,43 €

Creta πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τραπέζι με το πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο 3 τεμάχια της εταιρίας Creta. Κομψό, λειτουργικό και ανθεκτικό, αυτό το σετ πιρούνια θα προσθέσει στυλ στην κουζίνα σας και θα κάνει τα γεύματα σας ακόμα πιο ευχάριστα. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ Creta πιρούνι φαγητού και ξεχωρίστε σε κάθε γεύμα!
Τιμή 4,03 €

Estia copper μαχαίρι ξεφλουδίσματος κεραμικό 8,5cm

Το Estia copper μαχαίρι ξεφλουδίσματος κεραμικό 8,5cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει την κουζίνα σας να λάμπει. Με την ακρίβεια και την αντοχή του, αυτό το μαχαίρι θα γίνει ο απόλυτος βοηθός σας στην καθημερινή μαγειρική. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 2,06 €

Estia stone μαχαίρι γενικής χρήσης ανοξείδωτο 12,5cm

Το μαχαίρι γενικής χρήσης της εταιρείας Estia με μήκος λεπίδας 12.5cm, είναι για όλες τις χρήσεις μέσα σε μία κουζίνα και είναι εύκολο στη χρήση του. Είναι ένα μαχαίρι που μπορείτε να κάνετε όλες τις μικρές εργασίες κοπής, όπως η κοπή κρεμμυδιών, αρωματικών και ο καθαρισμός και η κοπή των λαχανικών σας. Είναι ιδανικό για παρασκευές όπου χρειάζεται λεπτομέρεια και ακρίβεια. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα δημοφιλές υλικό για μαχαίρια, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και δεν διαβρώνεται. Αποτελεί ένα συνδυασμό από άνθρακα και σίδηρο ως βάση και προστίθεται χρώμιο για να απωθεί τους λεκέδες και να δώσει στη λεπίδα ένα γυαλιστερό φινίρισμα.

Διαστάσεις: 2x3x23cm

Γενικής χρήσης Ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 

Λαβή: Εργονομική / Αντιολισθητική

Τιμή 2,71 €

Estia stone μαχαίρι κρέατος ανοξείδωτο 20cm

Το Estia stone μαχαίρι κρέατος ανοξείδωτο 20cm της εταιρίας Estia είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την ακρίβεια και την αντοχή του ανοξείδωτου χάλυβα, θα μπορείτε να κόβετε το κρέας σας με άνεση και ακρίβεια. Η εργονομική λαβή θα σας επιτρέψει να το χρησιμοποιείτε για μεγάλες περιόδους χωρίς να κουράζεστε. Αποκτήστε το Estia stone μαχαίρι κρέατος τύπου 20cm και αναβαθμίστε την κουζίνα σας σήμερα!
Τιμή 4,43 €

Ibiza κουτάλι γλυκού ανοξείδωτο 1τεμ

Το Ibiza κουτάλι γλυκού 1τεμ της εταιρίας Ibiza είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο κομψοί και στυλάτοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το κουτάλι γλυκού θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ!
Τιμή 0,73 €

Ibiza κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο 20cm 1τεμ

Η Ibiza κουτάλι φαγητού inox 20cm 65-823 είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει για την ποιότητά του και το μοντέρνο του design. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το κουτάλι θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία φαγητού. Με το Ibiza κουτάλι φαγητού, κάθε γεύμα γίνεται μια απόλαυση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 0,79 €

Ibiza πιρούνι γλυκού 1τεμ

Το Ibiza πιρούνι γλυκού 1τεμ της εταιρίας Ibiza είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είστε σε διακοπές στο πιο διάσημο νησί της Μεσογείου. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το πιρούνι θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας και στυλ σε κάθε σας γεύμα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να διακοσμήσετε το τραπέζι σας με αυτό το μοναδικό κομμάτι να πάει χαμένη. Αποκτήστε το Ibiza πιρούνι γλυκού τώρα και ξεχωρίστε!
Τιμή 0,73 €

Ibiza πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο 20cm 1τεμ

Το Ibiza πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο 20cm 1τεμ είναι ένα ποιοτικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τα γεύματά σας με στυλ και άνεση. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για κάθε σπίτι. Αποκτήστε το Ibiza πιρούνι φαγητού τώρα και ανανεώστε την τραπεζαρία σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 0,78 €

London κουτάλι γλυκού-παγωτού ανοξείδωτο ασημί 13cm 1τεμ

Ανακαλύψτε το απόλυτο αξεσουάρ για την κουζίνα σας με το London κουτάλι γλυκού-παγωτού ανοξείδωτο ασημί 13cm. Με το μοντέρνο design του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το κουτάλι θα φωτίσει κάθε στιγμή του γεύματος σας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε την καθημερινή σας εμπειρία μαγειρικής μοναδική!
Τιμή 0,65 €

London κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο ασημί 20cm 1τεμ

Το κουτάλι φαγητού London από ανοξείδωτο ατσάλι 20cm είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο και κομψό του design, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Είναι ανθεκτικό, εύκολο στον καθαρισμό και ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 0,73 €

London μαχαίρι ανοξείδωτο ασημί 22cm 1τεμ

Το London μαχαίρι ανοξείδωτο ασημί 22cm 1τεμ της εταιρίας London είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην κουζίνα σας. Με την αιχμηρή λεπίδα του και την άνετη λαβή, θα μπορείτε να κόψετε και να ψιλοκόψετε τα τρόφιμα με μεγάλη ευκολία. Αποκτήστε το London μαχαίρι τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 1,43 €

London πιρούνι γλυκού ανοξείδωτο ασημί 1τεμ

Ανακαλύψτε την κομψότητα και τη λειτουργικότητα του London πιρούνι γλυκού από ανοξείδωτο ατσάλι. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το πιρούνι είναι ιδανικό για κάθε τραπέζι. Απογειώστε την σερβιριστική εμπειρία σας με το London πιρούνι γλυκού από την εταιρία London.
Τιμή 0,67 €

London πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο ασημί 20cm 1τεμ

Το ανοξείδωτο πιρούνι φαγητού London 20cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το πιρούνι θα κάνει κάθε γεύμα σας μια απόλαυση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 0,73 €

Marietti marob μαχαίρι ντομάτας λευκό 10cm 1τεμ

Το μαχαίρι ντομάτας Marietti Marob σε λευκό χρώμα και μήκος 10cm είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με την ακρίβεια και την αξιοπιστία που προσφέρει, θα μπορείτε να κόψετε τις ντομάτες σας με ευκολία και τέλειο αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 0,81 €

Nava acer κουταλάκι γλυκού ανοξείδωτο 2mm 13,5cm 1τεμ

Η Nava acer κουταλάκι γλυκού ανοξείδωτο 2mm 13,5cm 1τεμ είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη της γλυκιάς απόλαυσης. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 2mm, αυτό το κουταλάκι είναι ανθεκτικό και λειτουργικό. Με μήκος 13,5cm, είναι ιδανικό για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας γλυκά με στυλ και κομψότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία σας στο τραπέζι με αυτό το υπέροχο κουταλάκι από τη Nava!
Τιμή 0,46 €

Nava acer κουταλάκι γλυκού ανοξείδωτο 2mm 13,5cm 3τεμ 10-127-053

Ανανεωμένο και λειτουργικό, το Nava acer κουταλάκι γλυκού ανοξείδωτο 2mm 13,5cm 3τεμ 10-127-053 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας γεύμα. Κομψός σχεδιασμός και ανθεκτική κατασκευή που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε τραπέζι. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 1,75 €

Nava acer κουτάλι παγωτού ανοξείδωτο 1,8mm 19,5cm 1τεμ

Το κουτάλι παγωτού Nava acer είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε λάτρη του παγωτού. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 1,8mm, με μήκος 19,5cm, προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Με το κομψό του design και την άνετη λαβή, θα κάνει την στιγμή του γλυκού ακόμα πιο απολαυστική. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το παγωτό!
Τιμή 0,60 €

Nava acer κουτάλι του καφέ ανοξείδωτο 1,2mm 10,5cm 1τεμ

Ανανεωτικό, λεπτό και λαμπερό, το Nava acer κουτάλι του καφέ αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για την απόλαυση του πρωινού σας καφέ. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 1,2mm, με μήκος 10,5cm, αυτό το κουτάλι είναι η επιλογή που θα κάνει τον καφέ σας ακόμη πιο απολαυστικό. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 0,33 €

Nava acer κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο 2,5mm 18,8cm 3τεμ

Το Nava acer κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο 2,5mm 18,8cm 3τεμ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην καθημερινή σας διατροφή. Με τη λεία επιφάνεια και την ανθεκτικότητά του, το κουτάλι αυτό είναι ιδανικό για κάθε χρήση. Αποκτήστε τώρα το Nava acer κουτάλι φαγητού και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 2,67 €

Nava acer κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο 2,5mm 19cm 3τεμ

Το Nava acer κουτάλι φαγητού είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας γεύμα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 2,5mm, με μήκος 19cm, είναι ανθεκτικό και λειτουργικό. Με το σετ των 3 κουτάλιων, θα έχετε πάντα ό,τι χρειάζεστε για να απολαύσετε τα γεύματά σας με στυλ και άνεση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με την ποιότητα και το στυλ της Nava.
Τιμή 2,41 €

Nava acer μαχαίρι ανοξείδωτο chef με μαύρη λαβή 32cm

Το Nava acer μαχαίρι ανοξείδωτο chef με μαύρη λαβή 32cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα κάθε επαγγελματία σεφ ή ερασιτέχνη μάγειρα. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή του, σε συνδυασμό με την εργονομική σχεδίαση και τη μαύρη λαβή του, το καθιστούν ιδανικό για κάθε είδους κοπή, ψιλοκομμένα λαχανικά και κρέας. Αποκτήστε το Nava acer μαχαίρι τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,45 €

Nava acer μαχαίρι ανοξείδωτο ξεφλουδίσματος με μαύρη λαβή 8,75cm

Το Nava acer μαχαίρι ανοξείδωτο ξεφλουδίσματος με μαύρη λαβή 8,75cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην κουζίνα σας. Η ανοξείδωτη λεπίδα του είναι ανθεκτική και αιχμηρή, ενώ η μαύρη λαβή του προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα αξιόπιστο εργαλείο!
Τιμή 1,82 €

Nava acer μαχαίρι ανοξείδωτο φιλεταρίσματος με μαύρη λαβή 32cm

Το Nava acer μαχαίρι ανοξείδωτο φιλεταρίσματος με μαύρη λαβή 32cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σεφ που αναζητά την τελειότητα στο φιλετάρισμα. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η εργονομική σχεδίαση του μαχαιριού θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε το Nava acer μαχαίρι και αναβαθμίστε την κουζίνα σας σε ένα νέο επίπεδο επαγγελματικής ποιότητας.
Τιμή 2,55 €

Nava acer πιρουνάκι γλυκού ανοξείδωτο 2mm 14cm 3τεμ 10-127-054

Το Nava acer πιρουνάκι γλυκού είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό πιρουνάκι που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Με ανοξείδωτο υλικό 2mm και μήκος 14cm, είναι ιδανικό για κάθε χρήση. Αποκτήστε το τώρα σε συσκευασία 3 τεμαχίων και απολαύστε την ευκολία και την ποιότητα που σας προσφέρει η Nava.
Τιμή 1,76 €

Nava acer πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο 2,5mm 19,5cm 1τεμ

Iδανική πρόταση για το καθημερινό ή επίσημο δείπνο με τους καλεσμένους σας το πιρούνι φαγητού. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και με κλασσικό, λιτό σχεδιασμό από την εταιρεία Nava.

Τιμή 0,72 €

Nava circles μαχαίρι φαγειτού ανοξείδωτο 5mm 20,7cm 1τεμ

Το Nava circles μαχαίρι φαγειτού ανοξείδωτο 5mm 20,7cm 1τεμ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην καθημερινή σας κουζίνα. Με το μοντέρνο και κομψό του design, αλλά και την αντοχή του λόγω του ανοξείδωτου υλικού, αυτό το μαχαίρι είναι ιδανικό για κάθε χρήση. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να διευκολύνετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες στην κουζίνα!
Τιμή 0,94 €

Nava terrestrial μαχαίρι ανοξείδωτο ξεφλουδίσματος με ξύλινη λαβή 6,25cm 2τεμ

Το Nava terrestrial μαχαίρι ανοξείδωτο ξεφλουδίσματος με ξύλινη λαβή 6,25cm 2τεμ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην καθημερινή σας κουζίνα. Με ανθεκτική κατασκευή και εργονομική λαβή, αυτό το μαχαίρι θα γίνει ο αγαπημένος σας συνεργάτης στην μαγειρική. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 2,32 €

Nava terrestrial μαχαίρι ανοξείδωτο φιλεταρίσματος με ξύλινη λαβή 17cm

Το Nava terrestrial μαχαίρι ανοξείδωτο φιλεταρίσματος με ξύλινη λαβή 17cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει το φιλετάρισμα των τροφίμων σας μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Η ανοξείδωτη λάμα του μαχαιριού είναι ανθεκτική και αιχμηρή, ενώ η ξύλινη λαβή του προσφέρει άνεση και εργονομία κατά τη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο εξαιρετικό εργαλείο για την κουζίνα σας!
Τιμή 2,91 €

Nava terrestrial μαχαίρι ατσάλινο κρέατος με ξύλινη λαβή 17cm 1τεμ

Το Nava terrestrial μαχαίρι ατσάλινο κρέατος με ξύλινη λαβή 17cm 1τεμ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αισθητικής που θα κάνει την κουζίνα σας να ξεχωρίζει. Η εργονομική σχεδίαση του μαχαιριού εξασφαλίζει άνετη χρήση και ακρίβεια κοπής. Με αυτό το μαχαίρι, η προετοιμασία των φαγητών θα γίνει πιο εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 3,01 €

Nava terrestrial μαχαίρι ατσάλινο λαχανικών με ξύλινη λαβή 12,5cm 1τεμ

Το Nava terrestrial μαχαίρι ατσάλινο λαχανικών με ξύλινη λαβή 12,5cm 1τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την ακρίβειά του και την εργονομική σχεδίασή του, θα μπορείτε να κόψετε τα λαχανικά σας με άνεση και ακρίβεια. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η ξύλινη λαβή του προσφέρει άνετο κράτημα κατά τη χρήση. Αποκτήστε το Nava terrestrial μαχαίρι τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα
Τιμή 1,65 €

Nava terrestrial μαχαίρι επάλειψης με ξύλινη λαβή 8,7cm

Το Nava terrestrial μαχαίρι επάλειψης με ξύλινη λαβή 8,7cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της φύσης και των εξορμήσεων. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του, σε συνδυασμό με την άνετη λαβή του, το καθιστούν ιδανικό για κάθε είδους εργασία στον εξωτερικό χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Nava terrestrial μαχαίρι επάλειψης για τις επόμενες περιπέτειές σας!
Τιμή 1,58 €

Nava terrestrial μαχαίρια τυριού ατσάλινα 4τεμ

Το σετ μαχαιριών της εταιρείας Nava με μήκος λεπίδας 12cm, είναι ιδανικό για κάθε κουζίνα, καθώς καλύπτει τις ανάγκες σας στην προετοιμασία φαγητού και κοπής των τροφίμων σας. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα δημοφιλές υλικό για μαχαίρια, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και δεν διαβρώνεται. Αποτελεί ένα συνδυασμό από άνθρακα και σίδηρο ως βάση και προστίθεται χρώμιο για να απωθεί τους λεκέδες και να δώσει στη λεπίδα ένα γυαλιστερό φινίρισμα.

Τιμή 3,37 €

Nava μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 5mm 20,5cm 3τεμ

Το Nava μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 5mm 20,5cm 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ανθεκτικότητά του, αυτά τα μαχαίρια θα σας χαρίσουν μια απολαυστική εμπειρία κοπής και σερβιρίσματος. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό σετ μαχαιριών για την κουζίνα σας!
Τιμή 3,14 €

Nava μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 5mm 20,7cm 3τεμ

Το Nava μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 5mm 20,7cm 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ανθεκτικότητά του, αυτά τα μαχαίρια θα σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία μαγειρικής. Αναδείξτε τις ικανότητές σας στην κουζίνα με το Nava μαχαίρι φαγητού και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με εκπληκτικά πιάτα. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ?
Τιμή 3,50 €

Novatex κουτάλι φαγητού lux ανοξείδωτο 6τεμ

Ανακαλύψτε την απόλυτη πολυτέλεια στην καθημερινή σας διατροφή με το Novatex κουτάλι φαγητού lux από ανοξείδωτο ατσάλι. Με τη λεία επιφάνεια και το κομψό design του, αυτό το σετ 6 τεμαχίων θα προσθέσει λάμψη και στυλ στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το Novatex κουτάλι φαγητού lux είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γεύμα. Απογειώστε την εμπειρία των γεύσεων σας και κάντε κάθε γεύμα ένα απόλαυση!
Τιμή 6,56 €

Novatex σετ μαχαίρια φαγητού lux 3τεμ

Το σετ μαχαιριών φαγητού Novatex Lux 3τμχ είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την αιχμηρή λεπίδα τους και την άνετη λαβή, θα απολαύσετε κομψότητα και λειτουργικότητα κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με αυτό το εκλεπτυσμένο σετ μαχαιριών και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας σε κάθε γεύμα.
Τιμή 3,59 €

Tramontina κουτάλι γλυκού ξύλινο

Το ξύλινο κουτάλι γλυκού Tramontina από την εταιρία Κύκλωψ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τα γλυκά σας με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτό το κουτάλι θα προσθέσει μια αίσθηση φυσικής ομορφιάς στο τραπέζι σας. Η λεία επιφάνεια και η άνετη λαβή του κάνουν τη χρήση του απολαυστική και ευχάριστη. Αποκτήστε το Tramontina κουτάλι γλυκού της Κύκλωψ σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
Τιμή 2,18 €

Tramontina κουτάλι φαγητού ξύλινο

Αποκτήστε την απόλυτη εμπειρία φαγητού με το ξύλινο κουτάλι φαγητού Tramontina από την εταιρία Κύκλωψ. Η υψηλή ποιότητα και η κομψή σχεδίαση του κουταλιού θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε ένα παραδοσιακό ελληνικό ταβερνάκι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας διατροφή με στυλ!
Τιμή 2,85 €

Tramontina μαχαίρι athus microserrated 7,5cm

Το μαχαίρι Tramontina athus microserrated 7,5cm της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τη μικροδόντια λεπίδα του, μπορείτε να κόψετε εύκολα και γρήγορα οποιοδήποτε τρόφιμο, ενώ η εργονομική λαβή του προσφέρει άνετη και ασφαλή χρήση. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα διάσταση στη μαγειρική σας!
Τιμή 1,28 €

Tramontina μαχαίρι κόκκινο με λευκή ρίγα 2τεμ

Το Tramontina μαχαίρι κόκκινο με λευκή ρίγα 2τεμ της εταιρίας Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική πρόκληση. Με την αιχμηρή λεπίδα του και την άνετη λαβή, θα κόψετε και θα ψιλοκόψετε με άνεση κάθε τροφή. Η κομψή εμφάνισή του με την κόκκινη λεπτομέρεια θα δώσει στην κουζίνα σας ένα μοντέρνο αίσθημα. Αποκτήστε τώρα το Tramontina μαχαίρι και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 3,83 €

Tramontina μαχαίρι λείο ξύλινο 11cm

Το μαχαίρι Tramontina με λείο ξύλινο λαβή 11cm της εταιρίας Κύκλωψ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή του σας επιτρέπει να κόβετε με ακρίβεια και ευκολία κάθε είδους τροφή, ενώ η άνετη λαβή του προσφέρει άνεση και ασφάλεια κατά τη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα αξεσουάρ που θα σας διευκολύνει καθημερινά!
Τιμή 2,58 €

Tramontina μαχαίρι λείο ξύλινο dynamic Νο5 2τεμ

Ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση στο μαγείρεμα με το μαχαίρι Tramontina Dynamic Νο5 από την εταιρία Κύκλωψ. Η λεία λαβή ξύλινης υφής προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση, ενώ η ασύγκριτη ποιότητα της λεπίδας διασφαλίζει ακρίβεια και απόλυτη απόδοση. Με το Tramontina Dynamic Νο5, η κουζίνα σας θα γίνει ο αγαπημένος σας χώρος δημιουργίας γεύσεων και εμπειριών. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις καθημερινές σας μαγειρικές δραστηριότητες!
Τιμή 3,24 €

Tramontina μαχαίρι ντομάτας μπλε 2τεμ

Το Tramontina μαχαίρι ντομάτας μπλε 2τεμ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αιχμηρή λεπίδα του, μπορείτε να κόψετε τις ντομάτες σας με άνεση και ακρίβεια. Η μπλε απόχρωση του προσθέτει μια διακριτική πινελιά χρώματος στην κουζίνα σας, ενώ η ποιότητα και αντοχή του Tramontina εξασφαλίζει ότι θα το χρησιμοποιείτε για πολλά χρόνια. Αποκτήστε το Tramontina μαχαίρι ντομάτας μπλε 2τεμ της Κύκλωψ σήμερα και αναβαθμίσ
Τιμή 3,86 €

Tramontina μαχαίρι πριονωτό plenus 11cm

Το μαχαίρι πριονωτό Tramontina Plenus 11cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ, αυτό το μαχαίρι θα σας βοηθήσει να κόψετε και να συντρίψετε με άνεση κάθε είδους τροφή. Με την εργονομική λαβή του και την αιχμηρή λεπίδα του, το μαχαίρι αυτό θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 1,15 €

Tramontina μαχαίρι πριονωτό ντομάτας 12cm

Το μαχαίρι πριονωτό ντομάτας 12cm από την εταιρία Κύκλωψ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ακρίβεια κοπής που προσφέρει, θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός κάθε μάγειρα. Αφαιρεί εύκολα το κέλυφος των ντομάτων και άλλων λαχανικών, ενώ το εργονομικό λαβί του εξασφαλίζει άνετη χρήση. Μην αφήνετε καμία κουζίνα να είναι ολοκληρωμένη χωρίς αυτό το εκπληκτικό μαχαίρι Tramontina!
Τιμή 1,40 €

Tramontina μαχαίρι πριονωτό ξύλινο dynamic 10cm Νο4 2τεμ

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά μαχαιριών Tramontina Dynamic από την εταιρία Κύκλωψ! Με μήκος 10cm και πριονωτή λεπίδα, αυτά τα μαχαίρια είναι ιδανικά για κάθε κουζίνα. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ξύλινη λαβή, θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα τα γεύματά σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 4,93 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού