• Tramontina μαχαίρι πριονωτό ντομάτας 12cm Κύκλωψ - 1
  • Tramontina μαχαίρι πριονωτό ντομάτας 12cm Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Tramontina μαχαίρι πριονωτό ντομάτας 12cm

Το μαχαίρι πριονωτό ντομάτας 12cm από την εταιρία Κύκλωψ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ακρίβεια κοπής που προσφέρει, θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός κάθε μάγειρα. Αφαιρεί εύκολα το κέλυφος των ντομάτων και άλλων λαχανικών, ενώ το εργονομικό λαβί του εξασφαλίζει άνετη χρήση. Μην αφήνετε καμία κουζίνα να είναι ολοκληρωμένη χωρίς αυτό το εκπληκτικό μαχαίρι Tramontina!
17080
7891112225343
1,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava terrestrial μαχαίρι επάλειψης με ξύλινη λαβή 8,7cm

Το Nava terrestrial μαχαίρι επάλειψης με ξύλινη λαβή 8,7cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της φύσης και των εξορμήσεων. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του, σε συνδυασμό με την άνετη λαβή του, το καθιστούν ιδανικό για κάθε είδους εργασία στον εξωτερικό χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Nava terrestrial μαχαίρι επάλειψης για τις επόμενες περιπέτειές σας!
Τιμή 1,58 €

Nava μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 5mm 20,5cm 3τεμ

Το Nava μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 5mm 20,5cm 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ανθεκτικότητά του, αυτά τα μαχαίρια θα σας χαρίσουν μια απολαυστική εμπειρία κοπής και σερβιρίσματος. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό σετ μαχαιριών για την κουζίνα σας!
Τιμή 3,14 €

Athena πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-600

Το Athena πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-600 της εταιρίας Athena είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Η λεπτομερής σχεδίαση του πιρούνιου προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στο τραπέζι σας. Αποκτήστε το Athena πιρούνι φαγητού τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 3,22 €

Nava μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 5mm 20,7cm 3τεμ

Το Nava μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 5mm 20,7cm 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ανθεκτικότητά του, αυτά τα μαχαίρια θα σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία μαγειρικής. Αναδείξτε τις ικανότητές σας στην κουζίνα με το Nava μαχαίρι φαγητού και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με εκπληκτικά πιάτα. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ?
Τιμή 3,50 €

Athena κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-601

Αποκτήστε την τέλεια συλλογή κουταλιών φαγητού από ανοξείδωτο χάλυβα της εταιρίας Athena. Με το σετ 3 τεμαχίων κουταλιών φαγητού, θα αναβαθμίσετε την τραπεζαρία σας με μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας. Κάθε κουτάλι έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το σήμερα και κάντε τη διακόσμηση της τραπεζαρίας σας μοναδική!
Τιμή 3,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Chupa chups γλειφιτζούρια σακούλα 120x12gr

Αυτό το προϊόν περιέχει 120 γλειφιτζούρια των 12 γραμμαρίων το καθένα. Είναι ιδανικό για πάρτι, εκδηλώσεις και γενικά για όσους αγαπούν τα γλειφιτζούρια. Η εταιρία Chupa Chups είναι γνωστή για τα νόστιμα και ποιοτικά γλειφιτζούρια της, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε κάθε διαφορετική γεύση που περιλαμβάνει αυτή η σακούλα.

Τιμή 18,35 €

Μάννα καλαμποκάλευρο 500gr

Το καλαμποκάλευρο Μάννα είναι φτιαγμένο με μεράκι, γούστο και οικογενειακή φροντίδα από εκλεκτά δημητριακά της ευλογημένης Μακεδονικής γης. Δεν περιέχει συντηρητικά και βελτιωτικά είναι ιδανικό για χωριάτικο ψωμί και καλαμποκόπιτα.

Τιμή 0,95 €

Sterk smart κάδος αιωρούμενος πλαστικός 51x32x25cm 22lt

Ο κάδος αιωρούμενος της εταιρίας Sterk είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και τη μεγάλη χωρητικότητά του, θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε έναν πιο οργανωμένο και καθαρό χώρο!
Τιμή 6,97 €