• Tramontina μαχαίρι πριονωτό ξύλινο dynamic 10cm Νο4 2τεμ Κύκλωψ - 1
  • Tramontina μαχαίρι πριονωτό ξύλινο dynamic 10cm Νο4 2τεμ Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Tramontina μαχαίρι πριονωτό ξύλινο dynamic 10cm Νο4 2τεμ

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά μαχαιριών Tramontina Dynamic από την εταιρία Κύκλωψ! Με μήκος 10cm και πριονωτή λεπίδα, αυτά τα μαχαίρια είναι ιδανικά για κάθε κουζίνα. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ξύλινη λαβή, θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα τα γεύματά σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
17075
7891112116627
4,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Yalco κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο

Το Yalco κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γεύμα. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό που θα εντυπωσιάσει κάθε χρήστη. Η υψηλή ποιότητα και η αντοχή του κουταλιού Yalco το καθιστούν αξιόπιστο εργαλείο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 0,70 €

Nava terrestrial μαχαίρι ανοξείδωτο φιλεταρίσματος με ξύλινη λαβή 17cm

Το Nava terrestrial μαχαίρι ανοξείδωτο φιλεταρίσματος με ξύλινη λαβή 17cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει το φιλετάρισμα των τροφίμων σας μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Η ανοξείδωτη λάμα του μαχαιριού είναι ανθεκτική και αιχμηρή, ενώ η ξύλινη λαβή του προσφέρει άνεση και εργονομία κατά τη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο εξαιρετικό εργαλείο για την κουζίνα σας!
Τιμή 2,91 €

Yalco dafni-upc κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο

Το Yalco dafni-upc κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τα γεύματά σας με άνεση και στυλ. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, το κουτάλι είναι ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του, θα προσθέσει μια πινελιά πολυτέλειας στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε το Yalco dafni-upc κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 0,87 €

Nava acer κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο 2,5mm 19cm 3τεμ

Το Nava acer κουτάλι φαγητού είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας γεύμα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 2,5mm, με μήκος 19cm, είναι ανθεκτικό και λειτουργικό. Με το σετ των 3 κουτάλιων, θα έχετε πάντα ό,τι χρειάζεστε για να απολαύσετε τα γεύματά σας με στυλ και άνεση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με την ποιότητα και το στυλ της Nava.
Τιμή 2,41 €

Nava terrestrial μαχαίρι ατσάλινο κρέατος με ξύλινη λαβή 17cm 1τεμ

Το Nava terrestrial μαχαίρι ατσάλινο κρέατος με ξύλινη λαβή 17cm 1τεμ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αισθητικής που θα κάνει την κουζίνα σας να ξεχωρίζει. Η εργονομική σχεδίαση του μαχαιριού εξασφαλίζει άνετη χρήση και ακρίβεια κοπής. Με αυτό το μαχαίρι, η προετοιμασία των φαγητών θα γίνει πιο εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 3,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Uniglass 91600/d01 ποτηρι γυαλινο coffee time on ice 29cl 3τεμ

Ζήσε την απόλαυση του καφέ σου στον πιο στιλάτο τρόπο με τα γυάλινα ποτήρια Uniglass Coffee Time on Ice! Με χωρητικότητα 29cl και μοναδικό design, θα κάνουν την κάθε σου ποτηριά απόλαυση. Απόκτησέ τα τώρα σε σετ των 3 τεμαχίων και απόλαυσε τον καφέ σου με στυλ και κομψότητα!
Τιμή 4,88 €

Crich μπισκότα costarica & cacao 1kg

Απολαύστε την απόλυτη λιχουδιά με τα Crich μπισκότα costarica & cacao 1kg! Με την πλούσια γεύση του κακάο και την προσθήκη του αγνού κακάο από την Costa Rica, αυτά τα μπισκότα θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε τα Crich μπισκότα costarica & cacao 1kg τώρα!
Τιμή 2,84 €

Fini ζελεδάκια vegan rainbow 80gr

Το Fini ζαχαρωτά vegan rainbow 80gr της εταιρίας Fini είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη γεύση του και τα ζωηρά χρώματά του. Απολαύστε τον χρωματισμό του ουράνιου τόξου σε κάθε δαγκωνιά και απολαύστε τη γλυκιά γεύση των ζαχαρωτών χωρίς να ανησυχείτε για την προέλευση των υλικών του, καθώς είναι 100% vegan. Ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση σε κάθε μπουκιά και αφήστε το Fini vegan rainbow να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και χρώματα.
Τιμή 0,94 €

Agrifreda μαρμελάδα πορτοκάλι 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα πορτοκάλι 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας πορτοκαλιού με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα πορτοκαλιού παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των πορτοκαλιών μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του πορτοκαλιού.

Τιμή 1,40 €

Knorr σάλτσα ζυμαρικών 4 τυριά 44gr

Οι Knorr αφυδατωμένες σάλτσες αποτελούν την ιδανική βάση για τη δημιουργία εύκολων και νόστιμων σαλτσών που συνοδεύουν τέλεια τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας. Με πολύ λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, έχετε έτοιμη μια δεμένη σάλτσα για τα μακαρόνια σας

Τιμή 2,19 €