• Tramontina κουτάλι γλυκού ξύλινο Κύκλωψ - 1
  • Tramontina κουτάλι γλυκού ξύλινο Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Tramontina κουτάλι γλυκού ξύλινο

Το ξύλινο κουτάλι γλυκού Tramontina από την εταιρία Κύκλωψ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τα γλυκά σας με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτό το κουτάλι θα προσθέσει μια αίσθηση φυσικής ομορφιάς στο τραπέζι σας. Η λεία επιφάνεια και η άνετη λαβή του κάνουν τη χρήση του απολαυστική και ευχάριστη. Αποκτήστε το Tramontina κουτάλι γλυκού της Κύκλωψ σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
17061
7891112023550
2,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

London κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο ασημί 20cm 1τεμ

Το κουτάλι φαγητού London από ανοξείδωτο ατσάλι 20cm είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο και κομψό του design, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Είναι ανθεκτικό, εύκολο στον καθαρισμό και ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 0,73 €

Novatex κουτάλι φαγητού lux ανοξείδωτο 6τεμ

Ανακαλύψτε την απόλυτη πολυτέλεια στην καθημερινή σας διατροφή με το Novatex κουτάλι φαγητού lux από ανοξείδωτο ατσάλι. Με τη λεία επιφάνεια και το κομψό design του, αυτό το σετ 6 τεμαχίων θα προσθέσει λάμψη και στυλ στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το Novatex κουτάλι φαγητού lux είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γεύμα. Απογειώστε την εμπειρία των γεύσεων σας και κάντε κάθε γεύμα ένα απόλαυση!
Τιμή 6,56 €

Creta μαχαίρι dessert ανοξείδωτο 3τεμ

Το μαχαίρι dessert ανοξείδωτο 3τεμ της εταιρίας Creta είναι ο απόλυτος σύμμαχος στο τραπέζι σας. Με την κομψή του σχεδίαση και την ανθεκτικότητά του, θα σας συντροφεύει σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 4,69 €

Nava terrestrial μαχαίρια τυριού ατσάλινα 4τεμ

Το σετ μαχαιριών της εταιρείας Nava με μήκος λεπίδας 12cm, είναι ιδανικό για κάθε κουζίνα, καθώς καλύπτει τις ανάγκες σας στην προετοιμασία φαγητού και κοπής των τροφίμων σας. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα δημοφιλές υλικό για μαχαίρια, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και δεν διαβρώνεται. Αποτελεί ένα συνδυασμό από άνθρακα και σίδηρο ως βάση και προστίθεται χρώμιο για να απωθεί τους λεκέδες και να δώσει στη λεπίδα ένα γυαλιστερό φινίρισμα.

Τιμή 3,37 €

Nava terrestrial μαχαίρι επάλειψης με ξύλινη λαβή 8,7cm

Το Nava terrestrial μαχαίρι επάλειψης με ξύλινη λαβή 8,7cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της φύσης και των εξορμήσεων. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του, σε συνδυασμό με την άνετη λαβή του, το καθιστούν ιδανικό για κάθε είδους εργασία στον εξωτερικό χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Nava terrestrial μαχαίρι επάλειψης για τις επόμενες περιπέτειές σας!
Τιμή 1,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Whiskas γατοτροφή duo κρεατικά 4x85gr

Η Whiskas γατοτροφή duo κρεατικά 4x85gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκα κρεατικά συστατικά και μια μοναδική συνταγή, η γατοτροφή Whiskas θα κάνει τη γάτα σας να νιώθει ευχαριστημένη και ευτυχισμένη. Αφήστε τη γάτα σας να απολαύσει κάθε μπουκιά και να απολαύσει την υψηλή ποιότητα της Whiskas γατοτροφής duo κρεατικά 4x85gr.
Τιμή 2,50 €

Dove αποσμητικό σώματος deo spray men extra fresh 150ml

Το Dove deo spray men extra fresh 150ml είναι η ιδανική επιλογή για τους άνδρες που θέλουν να αισθάνονται φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει ένα αναζωογονητικό άρωμα που διαρκεί, ενώ παράλληλα προστατεύει από την εφίδρωση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 2,51 €

Haribo MAOAM ζαχαρωτά με γεύση λεμόνι 22gr

Τα MAOAM ζαχαρωτά με γεύση λεμόνι 22gr της εταιρίας Maoam είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για γλυκό! Με την απίστευτα φρέσκια γεύση του λεμονιού, αυτά τα ζαχαρωτά θα σας κατακτήσουν αμέσως. Η μοναδική συνταγή της Maoam σας εγγυάται υψηλή ποιότητα και απόλαυση σε κάθε δάγκωμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,18 €

VANISH CARPET CLEAN 1L

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Vanish, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Τιμή 3,14 €