• Tramontina μαχαίρι λείο ξύλινο dynamic Νο5 2τεμ Κύκλωψ - 1
  • Tramontina μαχαίρι λείο ξύλινο dynamic Νο5 2τεμ Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Tramontina μαχαίρι λείο ξύλινο dynamic Νο5 2τεμ

Ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση στο μαγείρεμα με το μαχαίρι Tramontina Dynamic Νο5 από την εταιρία Κύκλωψ. Η λεία λαβή ξύλινης υφής προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση, ενώ η ασύγκριτη ποιότητα της λεπίδας διασφαλίζει ακρίβεια και απόλυτη απόδοση. Με το Tramontina Dynamic Νο5, η κουζίνα σας θα γίνει ο αγαπημένος σας χώρος δημιουργίας γεύσεων και εμπειριών. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις καθημερινές σας μαγειρικές δραστηριότητες!
17074
7891112117266
3,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava terrestrial μαχαίρια τυριού ατσάλινα 4τεμ

Το σετ μαχαιριών της εταιρείας Nava με μήκος λεπίδας 12cm, είναι ιδανικό για κάθε κουζίνα, καθώς καλύπτει τις ανάγκες σας στην προετοιμασία φαγητού και κοπής των τροφίμων σας. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα δημοφιλές υλικό για μαχαίρια, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και δεν διαβρώνεται. Αποτελεί ένα συνδυασμό από άνθρακα και σίδηρο ως βάση και προστίθεται χρώμιο για να απωθεί τους λεκέδες και να δώσει στη λεπίδα ένα γυαλιστερό φινίρισμα.

Τιμή 3,37 €

Nava acer μαχαίρι ανοξείδωτο φιλεταρίσματος με μαύρη λαβή 32cm

Το Nava acer μαχαίρι ανοξείδωτο φιλεταρίσματος με μαύρη λαβή 32cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σεφ που αναζητά την τελειότητα στο φιλετάρισμα. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η εργονομική σχεδίαση του μαχαιριού θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε το Nava acer μαχαίρι και αναβαθμίστε την κουζίνα σας σε ένα νέο επίπεδο επαγγελματικής ποιότητας.
Τιμή 2,55 €

Yalco κουτάλι γρανίτας ανοξείδωτο

Το Yalco κουτάλι γρανίτας ανοξείδωτο είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της παγωμένης γρανίτας. Με το εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, το Yalco κουτάλι γρανίτας είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλαυση της γρανίτας με στυλ και άνεση.
Τιμή 0,78 €

Nava terrestrial μαχαίρι ανοξείδωτο ξεφλουδίσματος με ξύλινη λαβή 6,25cm 2τεμ

Το Nava terrestrial μαχαίρι ανοξείδωτο ξεφλουδίσματος με ξύλινη λαβή 6,25cm 2τεμ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην καθημερινή σας κουζίνα. Με ανθεκτική κατασκευή και εργονομική λαβή, αυτό το μαχαίρι θα γίνει ο αγαπημένος σας συνεργάτης στην μαγειρική. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 2,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 100gr

Το κόκκινο πιπέρι γλυκό, γνωστό και ως "παπρίκα" ή "κόκκινη πιπεριά," είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό που προέρχεται από την πιπεριά Capsicum annuum. Το κόκκινο πιπέρι γλυκό δεν έχει την καυτή γεύση που συνδυάζεται με τα καυτερά πιπέρια. Αντιθέτως, έχει μια γλυκιά και φρουτώδη γεύση με ελαφριά πικάντικες νότες.

Συχνά χρησιμοποιείται στη μαγειρική για να προσθέσει χρώμα και γεύση σε διάφορα πιάτα, όπως κάρυ, σούπες, ψητά, και πολλές άλλες συνταγές. Επίσης, χρησιμοποιείται συχνά στην παρασκευή πικάντικων σάλτσων και μαριναδών.

Τιμή 1,29 €

Bona Vita crunchy musli με 3 είδη σοκολάτας 375gr

Το "Bona Vita crunchy musli με 3 είδη σοκολάτας 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού, συγκεκριμένα μια ποικιλία μούσλι που περιέχει διάφορα είδη σοκολάτας για ενισχυμένη γευστική απόλαυση.

Τιμή 2,66 €

Garnier botanic therapy μάσκα μαλλιών mythic olive 300ml

Η Garnier botanic μάσκα μαλλιών 300ml mythic olive είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε τη μαγεία της ελιάς στα μαλλιά σας. Η πλούσια σύνθεσή της θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Αφήστε τη μυρωδιά της να σας μεταφέρει σε έναν κήπο γεμάτο από φρέσκα φύλλα ελιάς και απολαύστε την εμπειρία μιας πλούσιας θεραπείας για τα μαλλιά σας.
Τιμή 3,59 €

Λαμπογυαλί ανταλλακτικό για λάμπα παραφίνη

Ένα λαμπογυαλί ΟΕΜ ανταλλακτικό για λάμπα παραφίνη είναι ένα ανταλλακτικό που χρησιμοποιείται για την αντικατάσταση του γυαλιού που καλύπτει τη λάμπα παραφίνης. Το λαμπογυαλί προστατεύει τη φλόγα της λάμπας και βοηθά στην ομαλή διάχυση του φωτός.

Τιμή 0,83 €