• Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 1
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 2
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 3
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 4
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 5
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 6
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 1
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 2
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 3
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 4
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 5
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless μαλακτικό fresh ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt

Τα μαλακτικά Endless περιποιούνται τα ρούχα μας, προσφέροντας φροντίδα και φρεσκάδα. Συσκευασία 3lt (20 μεζούρες) και το δημοφιλές άρωμα "Ανοιξιάτικη Αύρα". Το καπάκι χρησιμοποιείται ως δοσομετρητής μιας πλύσης.

6538
5202995106063
3,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Το μαλακτικό ρούχων Fresh της Endless εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Συμβουλές Χρήσης:

Για χρήση στο πλυντήριο, τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά τη διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος.

Για πλύσιμο στο χέρι, διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Δε συνιστάται η χρήση του απευθείας πάνω σε ρούχα.

Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα & πετσετέ υφάσματα, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Όγκος: 3000ml

Άρωμα: Ανοιξιάτικη Αύρα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων χρυσός & βανίλια 24μεζ 504ml

Το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων χρυσός & βανίλια 24μεζ 504ml της Lenor θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα όλη μέρα. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της απαλότητας σε κάθε πλύση. Αφήστε το Lenor να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας.
Τιμή 2,43 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 28μεζ 644ml της εταιρίας Cajoline είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική φρεσκάδα στα ρούχα σας. Με τη μαγική του σύνθεση, προσφέρει μακράς διαρκείας μαλακότητα και απαλότητα, ενώ παράλληλα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κερδίσει. Αποκτήστε το Cajoline τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας σε κάθε πλύση!
Τιμή 2,18 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα με βάση την αρωματική αγιουρβεδική παράδοση θα σας χαρίσει μια αίσθηση ευεξίας και φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε τα μαλλιά σας να αποκτήσουν μια μοναδική λάμψη και απαλότητα που θα σας εντυπωσιάσει. Αποκτήστε το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθ
Τιμή 3,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food κριθαράκι χονδρό 500gr

Η κριτική μας για το προϊόν Arion food κριθαράκι χονδρό 500gr της εταιρίας Arion food είναι θετική. Το κριθαράκι αυτό προσφέρει υψηλή ποιότητα και γεύση, κάνοντας το ιδανικό για νόστιμα γεύματα. Με την εγγύηση της εταιρίας Arion food, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι αγοράζετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα καλύψει τις ανάγκες σας.
Τιμή 0,78 €

Handy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ

Οι Handy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι είναι ο ιδανικός σύντροφος για την εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων σας. Καθένα από αυτά τα πρακτικά και ανθεκτικά σακούλια διαθέτει διαστάσεις 70x95cm, προσφέροντας άφθονο χώρο για να συγκεντρώσετε τα απορρίμματα σας.

Τιμή 1,32 €

Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα sensitive 20τεμ

Τα Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα sensitive 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Με την ειδική τους τεχνολογία, εξασφαλίζουν μέγιστη προστασία και ασφάλεια, ενώ παράλληλα προσφέρουν άνεση και άψογη εφαρμογή. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της προστασίας κάθε στιγμή της ημέρας!
Τιμή 1,45 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίτου 6x140gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 8,64 €
  • Πακέτο