0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

UHU κόλλα super glue 2x3gr

2,92 €
Διαθεσιμότητα: 34 Σε απόθεμα
  • Κατάλληλη για: κεραμικά, πορσελάνη, σίδηρο, πλαστικό και ξύλινες επιφάνειες
  • Συσκευασία: 2 τεμάχια των 3 γραμμαρίων

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί κολλάει αποτελεσματικά και είναι εύχρηστη.

UHU κόλλα γενικής χρήσης 20gr

1,29 €
Διαθεσιμότητα: 149 Σε απόθεμα
  • Διάφανη
  • Κατάλληλη για ξύλο, υλικά με βάση το ξύλο, πλαστικά (ABS, σκληρό και μαλακό PVC, Plexiglas, πολυστυρένιο, Resopal), μέταλλο, γυαλί, πορσελάνη, κεραμικό, δέρμα, καουτσούκ, τσόχα, φελλό, υφάσματα, χαρτόνι, χαρτί

Uhu patafix αυτοκόλλητα 80τεμ

2,11 €
Διαθεσιμότητα: 148 Σε απόθεμα

Τα αυτοκόλλητα Uhu patafix είναι μικρά κομμάτια μαλακής μάζας που χρησιμοποιούνται για το κρέμασμα αντικειμένων στον τοίχο χωρίς τη χρήση καρφιών ή κόλλας. Το πακέτο περιλαμβάνει 80 τεμάχια αυτοκόλλητων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Είναι ιδανικά για την τοποθέτηση αφίσων, καρτελών, φωτογραφιών και άλλων αντικειμένων στον τοίχο με ευκολία και χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα.

Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr

3,17 €
Διαθεσιμότητα: 1342 Σε απόθεμα
Η Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη επιδιόρθωσης και συγκόλλησης. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Logo, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν αυτό θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μην αφήνετε κανένα πρόβλημα να μείνει ανεπίλυτο, αποκτήστε τώρα τη Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr και λύστε τα πάντα με ένα απλό και γρήγορο τρόπο.

Logo foam tape αφρώδης ταινία διπλής όψεως 19x5m

1,25 €
Διαθεσιμότητα: 567 Σε απόθεμα
Η αφρώδης ταινία διπλής όψεως 19x5m της εταιρίας Logo είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, δεν θα υπάρχει πια ανάγκη για αντικατάσταση ή επισκευή. Το εύκαμπτο υλικό της ταινίας εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια, ενώ η διπλή όψη της εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Αποκτήστε τώρα την ταινία Logo foam tape και αναβαθμίστε τον επαγγελματικό σας χώρο!

Logo tape διαφανής ταινία ζελοτέιπ 12mm x 33m

0,53 €
Διαθεσιμότητα: 2002 Σε απόθεμα
Η διαφανής ταινία ζελοτέιπ Logo tape 12mm x 33m είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη συσκευασίας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν ασφαλή και καλά προστατευμένα. Αποκτήστε τη Logo tape τώρα και δώστε στη συσκευασία σας το επαγγελματικό και προσεγμένο αποτέλεσμα που αξίζει.

Logo tape eco μονωτική ταινία γκρι 19mm x 18,3m

0,79 €
Διαθεσιμότητα: 455 Σε απόθεμα
Η Logo tape eco μονωτική ταινία γκρι 19mm x 18,3m είναι η ιδανική επιλογή για τις ανάγκες σας. Με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τη Logo tape eco μονωτική ταινία σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά!

Logo tape eco μονωτική ταινία κίτρινη 19mm x 18,3m

0,79 €
Διαθεσιμότητα: 843 Σε απόθεμα

Η Logo tape eco μονωτική ταινία κίτρινη 19mm x 18,3m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία που ψάχνει για υψηλής ποιότητας προϊόντα. Η αξιοπιστία και η αντοχή της είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ η εύκολη χρήση της την καθιστά τον ιδανικό σύντροφο σε κάθε εργασία. Μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τη Logo tape eco τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο χώρο του εμπορίου.

Logo tape eco μονωτική ταινία κόκκινη 19mm x 18,3m

0,79 €
Διαθεσιμότητα: 121 Σε απόθεμα
Η Logo tape eco μονωτική ταινία κόκκινη 19mm x 18,3m είναι η ιδανική λύση για όλες τις μονωτικές ανάγκες σας. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Logo, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αδιαβροχοποιημένες και ανθεκτικές επιφάνειες με ευκολία και γρήγορα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και αποτελεσματική.

Logo tape eco μονωτική ταινία λευκή 19mm x 18,3m

0,79 €
Διαθεσιμότητα: 2023 Σε απόθεμα
Η Logo tape eco μονωτική ταινία λευκή 19mm x 18,3m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία μόνωσης. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αξιόπιστη απόδοση, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε το έργο σας με επιτυχία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τη Logo tape eco τώρα και απολαύστε μια ασφαλή και αποτελεσματική μόνωση!

Logo tape eco μονωτική ταινία μαύρη 19mm x 18,3m

0,79 €
Διαθεσιμότητα: 821 Σε απόθεμα
Η μονωτική ταινία Logo tape eco είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία! Η μαύρη απόχρωση της δίνει μια στυλάτη εμφάνιση, ενώ οι διαστάσεις της την καθιστούν πρακτική για κάθε χρήση. Αποκτήστε την τώρα και δώστε λύση σε κάθε κατάσταση!

Logo tape eco μονωτική ταινία μπλε 19mm x 18,3m

0,79 €
Διαθεσιμότητα: 234 Σε απόθεμα
Η Logo tape eco μονωτική ταινία μπλε 19mm x 18,3m είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επισκευή ή εργασία που χρειάζεται μόνωση. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Logo, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα κάνει τη δουλειά της με απόλυτη ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην αφήνετε καμία επιφάνεια απροστάτευτη - επιλέξτε τη Logo tape eco μονωτική ταινία για εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά.

Logo tape ταινία σημάνσεως χωρίς κόλλα...

4,11 €
Διαθεσιμότητα: 152 Σε απόθεμα
Η Logo tape ταινία σημάνσεως χωρίς κόλλα κόκκινη-λευκή 50x200m της εταιρίας Logo είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για τις ανάγκες τους. Με τις διαστάσεις 50x200m και το χρώμα κόκκινο-λευκό, αυτή η ταινία σημάνσεως θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο πρακτικό και λειτουργικό προϊόν από τη Logo - αγοράστε το τώρα!

Logo tape ταινία συσκευασίας διαφανής 48x100m

2,04 €
Διαθεσιμότητα: 1419 Σε απόθεμα
Η διαφανής ταινία συσκευασίας Logo tape διασφαλίζει ότι τα προϊόντα σας παραμένουν ασφαλή και προστατευμένα κατά τη μεταφορά τους. Με διαστάσεις 48x100m, αυτή η υψηλής ποιότητας ταινία είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε συσκευασία. Αποκτήστε την τώρα και εξασφαλίστε την ασφάλεια των προϊόντων σας με τη Logo tape!

Logo alu tape ταινία συσκευασίας silver 50x5m 6τεμ

7,71 €
Διαθεσιμότητα: 55 Σε απόθεμα
Η Logo alu tape ταινία συσκευασίας silver 50x5m 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας συσκευασία. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της και την αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες, εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Μη διστάσετε να την αποκτήσετε σήμερα και να απολαύσετε την ασφάλεια και την πρακτικότητα που προσφέρει η Logo alu tape ταινία συσκευασίας.

Logo χαρτοταινία λεκή 30x40cm

1,00 €
Διαθεσιμότητα: 113 Σε απόθεμα
Η Logo χαρτοταινία λεκή 30x40cm είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη λεκή υφή της και τις διαστάσεις 30x40cm, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να κάνετε τις συσκευασίες σας πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τη διαφορά στον τρόπο που παρουσιάζετε τα προϊόντα σας.

UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm με βάση

3,06 €
Διαθεσιμότητα: 124 Σε απόθεμα
Η UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργασία DIY ή επισκευή στο σπίτι. Με τη δύναμη της UHU τίποτα δεν μένει ανέγγιχτο. Απλά απλώστε μια λεπτή στρώση κόλλας και δείτε τα αποτελέσματα να είναι ανθεκτικά και μακράς διάρκειας. Μην σας απασχολεί η διαφάνεια της κόλλας, αφού θα γίνει αόρατη μετά την στέγνωση. Αποκτήστε τη UHU κόλλα rollafix τώρα και αναβαθμίστε τις εργασίες σας!

UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm...

2,29 €
Διαθεσιμότητα: 56 Σε απόθεμα
Η UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm είναι το ιδανικό ανταλλακτικό που θα σας βοηθήσει σε κάθε καθημερινή εργασία. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας UHU, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν θα σας προσφέρει την απόλυτη ευκολία και αποτελεσματικότητα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε το UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο εργαστήριο ή στο σπίτι!

Stretch film διαφανές 50cm 1,7kg

4,36 €
Διαθεσιμότητα: 1409 Σε απόθεμα
Το Stretch film διαφανές 50cm 1,7kg της εταιρίας Stretch Film είναι η ιδανική επιλογή για τη συσκευασία των προϊόντων σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, εξασφαλίζετε την ασφάλεια και την προστασία των εμπορευμάτων σας κατά τη μεταφορά και αποθήκευση τους. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη - επενδύστε στην ποιότητα και την αξιοπιστία του Stretch film της εταιρίας Stretch Film σήμερα!

Stretch film διαφανές 50cm 3kg

8,53 €
Διαθεσιμότητα: 1243 Σε απόθεμα
Το διαφανές Stretch film 50cm 3kg της εταιρίας Stretch Film είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε τα προϊόντα σας κατά τη μεταφορά και την αποθήκευσή τους. Με την υψηλή του αντοχή και την ευκολία χρήσης, το Stretch film σας εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν ασφαλή και ακέραια. Αποκτήστε το τώρα και δείτε τη διαφορά στην ποιότητα και την προστασία των προϊόντων σας.

UHU twist & glue κόλλα 35ml

2,15 €
Διαθεσιμότητα: 145 Σε απόθεμα
Η UHU twist & glue κόλλα 35ml είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργασία! Με τη δύναμη της UHU, αυτή η κόλλα είναι η τέλεια λύση για κάθε είδους χειροτεχνία και επισκευή. Εύκολη στη χρήση και με μεγάλη αντοχή, η UHU twist & glue κόλλα 35ml θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τα έργα σας με ακρίβεια και αξιοπιστία. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την διαφορά που μπορεί να κάνει!

Primo ταινία υφασμάτινη λευκή 48mm x 10mt

1,05 €
Διαθεσιμότητα: 99 Σε απόθεμα
Η λευκή ταινία υφασμάτινη Primo διαστάσεων 48mm x 10μέτρων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αντοχή στη χρήση, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε εύκολα και γρήγορα κάθε εργασία. Αποκτήστε την Primo ταινία υφασμάτινη τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!

Loctite super attack κόλλα power flex 2x3gr

3,12 €
Διαθεσιμότητα: 80 Σε απόθεμα
Η Loctite super attack κόλλα power flex 2x3gr της εταιρίας Loctite είναι η κορυφαία επιλογή για κάθε εργασία επισκευής και κόλλησης. Με την ανθεκτικότητα και τη δύναμη της Loctite, αυτή η κόλλα θα σας βοηθήσει να επιδιορθώσετε οτιδήποτε με απόλυτη ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην αφήσετε καμία εργασία ανεκμετάλλευτη - αποκτήστε τώρα το Loctite super attack κόλλα power flex και αναβαθμίστε τις επισκευές σας!

Cover βενζινόκολλα 30gr

1,60 €
Διαθεσιμότητα: 323 Σε απόθεμα
Η Cover βενζινόκολλα 30gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη που ψάχνει για αξιόπιστη και αποτελεσματική βενζινόκολλα. Με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, η Cover βενζινόκολλα 30gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία. Αποκτήστε την τώρα και κάντε τη ζωή σας ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.

Cover κόλλα στιγμής 2x3gr

2,17 €
Διαθεσιμότητα: 194 Σε απόθεμα
Η Cover κόλλα στιγμής 2x3gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επισκευή και κατασκευή. Με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει, δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά άλλο κόλλα. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.

Primo ταινία υφασμάτινη μαύρη 48mm x 10mt

1,05 €
Διαθεσιμότητα: 11 Σε απόθεμα
Η Primo ταινία υφασμάτινη μαύρη 48mm x 10mt είναι το απόλυτο απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Με την απίστευτη αντοχή και ποιότητα της, δεν θα βρείτε καλύτερη λύση για τις καθημερινές σας ανάγκες. Αποκτήστε την τώρα και δείτε τη διαφορά στην ποιότητα της εργασίας σας!

Ταινία σήμανσης pvc κίτρινη-μαύρη 50x60

6,32 €
Διαθεσιμότητα: 99 Σε απόθεμα
Η ταινία σήμανσης pvc κίτρινη-μαύρη 50x60 είναι η ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία που αναζητά υψηλής ποιότητας υλικά για τις εργασίες του. Με ανθεκτικότητα στη θερμοκρασία και την υγρασία, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε την τώρα για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα.

Primo ταινία υφασμάτινη γκρι 48mm x 10mt

1,05 €
Διαθεσιμότητα: 146 Σε απόθεμα
Η Primo ταινία υφασμάτινη γκρι 48mm x 10mt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αξιοπιστία της εταιρίας Primo, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ακρίβεια και ασφάλεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν για την καθημερινή σας εργασία!

Primo αλουμινοταινία 48mm x 10m

1,69 €
Διαθεσιμότητα: 228 Σε απόθεμα
Η Primo αλουμινοταινία 48mm x 10m είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε την Primo αλουμινοταινία 48mm x 10m τώρα!

Primo ταινία διπλής όψης 38mm x 5m

0,62 €
Διαθεσιμότητα: 133 Σε απόθεμα
Η Primo ταινία διπλής όψης 38mm x 5m είναι ο τέλειος τρόπος για να κρατήσετε τα πάντα στη θέση τους. Με την αξιοπιστία και την αντοχή της Primo, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αντικείμενά σας θα παραμείνουν σταθερά στη θέση τους. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επενδύστε στην ποιότητα της Primo ταινίας διπλής όψης και απολαύστε την ασφάλεια και την ευκολία που προσφέρει.

Χαρτοταινία λευκή 60 βαθμών 30mm x 45yards

0,89 €
Διαθεσιμότητα: 781 Σε απόθεμα
Η λευκή χαρτοταινία 60 βαθμών 30mm x 45yards είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε εργασία. Εύκολη στη χρήση και ανθεκτική, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας με ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε την λευκή χαρτοταινία 60 βαθμών σήμερα και αναβαθμίστε την επαγγελματική σας εμφάνιση!

Χαρτοταινία λευκή 60 βαθμών 48mm x 45yards

1,41 €
Διαθεσιμότητα: 752 Σε απόθεμα
Η λευκή χαρτοταινία 60 βαθμών 48mm x 45yards είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη συσκευασίας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν ασφαλή και προστατευμένα κατά τη μεταφορά και αποθήκευση τους. Αποκτήστε τη λευκή χαρτοταινία τώρα και διασφαλίστε την απροβλημάτιστη λειτουργία της επιχείρησής σας!

Ταινία συσκευασίας διαφανή 50x48cm

0,47 €
Διαθεσιμότητα: 5962 Σε απόθεμα
Η ταινία συσκευασίας διαφανή 50x48cm είναι ο τέλειος συνεργάτης για κάθε σας ανάγκη συσκευασίας. Με την απίστευτη αντοχή της και τη διαφάνειά της, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα σας θα προστατευθούν από κάθε είδους ζημιά. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη - επενδύστε στην ταινία συσκευασίας διαφανή και απογειώστε τις πωλήσεις σας!

Ταινία συσκευασίας καφέ 50x48cm

0,47 €
Διαθεσιμότητα: 4066 Σε απόθεμα
Η ταινία συσκευασίας καφέ 50x48cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επιχείρηση που θέλει να προστατεύσει τα προϊόντα της κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση. Με υψηλή αντοχή και αξιοπιστία, αυτή η ταινία θα σας εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα σας θα φτάσουν ακέραια στον προορισμό τους. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη - επενδύστε στην ταινία συσκευασίας καφέ 50x48cm και κάντε τη διαφορά στην επιχείρησή σας!

Logo αυτοκόλλητη ταινία σήμανσης pvc...

5,16 €
Διαθεσιμότητα: 68 Σε απόθεμα
Η Logo αυτοκόλλητη ταινία σήμανσης PVC κίτρινη-μαύρη 50mm x 33m είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για τις ανάγκες τους. Με ανθεκτικότητα και ευκολία στη χρήση, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να επισημάνετε με ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.

Nast χαρτοταινία λευκή 30mm x 40m

0,84 €
Διαθεσιμότητα: 996 Σε απόθεμα
Η Nast χαρτοταινία λευκή 30mm x 40m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας δημιουργικό έργο. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να δώσετε νέα διάσταση στη δημιουργικότητά σας!

Nast χαρτοταινία λευκή 50mm x 40m

1,39 €
Διαθεσιμότητα: 484 Σε απόθεμα
Η λευκή χαρτοταινία Nast διαστάσεων 50mm x 40m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία συσκευασίας. Με την αξιοπιστία και ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Nast, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν αυτό θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα τη χαρτοταινία Nast και εξασφαλίστε την τέλεια συσκευασία για τα προϊόντα σας!

Nast ταινία διπλής όψεως 38mm x 10m

1,02 €
Διαθεσιμότητα: 466 Σε απόθεμα
Η Nast ταινία διπλής όψεως 38mm x 10m είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Nast, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με άνεση και ακρίβεια. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα την Nast ταινία διπλής όψεως 38mm x 10m και ενισχύστε την παραγωγικότητά σας!

Nast χαρτοταινία λευκή 19mm x 40m

0,53 €
Διαθεσιμότητα: 545 Σε απόθεμα
Η Nast χαρτοταινία λευκή 19mm x 40m είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε σας εργασία. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ακρίβεια και ευκολία. Μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε την Nast χαρτοταινία σήμερα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας!

Nast ταινία διαφανής 12mmx33m

0,39 €
Διαθεσιμότητα: 503 Σε απόθεμα
Η Nast ταινία διαφανής 12mmx33m είναι το ιδανικό εργαλείο για τις καθημερινές σας ανάγκες συσκευασίας. Με ανθεκτικότητα στο ξεπάτωμα και εύκολη χρήση, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να σφραγίσετε τα πακέτα σας με ασφάλεια και ευκολία. Μην αφήνετε καμία αμφιβολία, επενδύστε στην ποιότητα και την αξιοπιστία της Nast ταινίας διαφανής για άριστα αποτελέσματα κάθε φορά.

Nast ταινία διαφανής 12x66mm

0,62 €
Διαθεσιμότητα: 262 Σε απόθεμα
Η Nast ταινία διαφανής 12x66mm της εταιρίας Nast είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για τις ανάγκες τους. Με την εγγύηση της εταιρίας Nast, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε ένα προϊόν που θα σας διαρκέσει και θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τώρα την Nast ταινία διαφανής 12x66mm για να απολαύσετε μια απροσδόκητη εμπειρία χρήσης!

Nast αλουμινοταινία 50mm x 5m

0,67 €
Διαθεσιμότητα: 170 Σε απόθεμα
Η Nast αλουμινοταινία 50mm x 5m είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε εργασία σας! Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην χάσετε την ευκαιρία να την αποκτήσετε και να απολαύσετε τα απίστευτα αποτελέσματα που προσφέρει!

Logo χαρτοταινία λευκή eco 50x40cm

1,74 €
Διαθεσιμότητα: 218 Σε απόθεμα
Η λευκή Eco χαρτοταινία Logo δημιουργεί το τέλειο φινιρίσμα σε κάθε σας συσκευασία. Με διαστάσεις 50x40cm, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματική ή προσωπική σας ανάγκη. Αποκτήστε την τώρα και δώστε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα σε κάθε συσκευασία σας!

Stretch film μαύρο 50cm 1,6kg

4,91 €
Διαθεσιμότητα: 765 Σε απόθεμα
Ανακαλύψτε το μαύρο Stretch film 50cm 1,6kg και δώστε στις συσκευασίες σας έναν επαγγελματικό και κομψό τελείωμα. Με εξαιρετική αντοχή και ευελιξία, αυτό το προϊόν θα κάνει την συσκευασία σας ασφαλή και ανθεκτική. Μην αφήσετε κανένα προϊόν να πάει χαμένο, επενδύστε στο μαύρο Stretch film τώρα!
Φίλτρα
Βάρος
-
Τιμή
-

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας