• Λαστιχακια 1kg 204/1,5  - 1
  • Λαστιχακια 1kg 204/1,5  - 1

Λαστιχακια 1kg 204/1,5

Τα λαστιχάκια 1kg 204/1,5 της εταιρίας είναι η ιδανική επιλογή για την ενίσχυση της απόδοσής σας στο γυμναστήριο. Με ανθεκτικό υλικό και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτά τα λαστιχάκια θα σας βοηθήσουν να προπονηθείτε με άνεση και ασφάλεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας και να αναβαθμίσετε την προπόνησή σας!
33030
3303033030
5,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Stretch film μαύρο 50cm 1,6kg

Ανακαλύψτε το μαύρο Stretch film 50cm 1,6kg και δώστε στις συσκευασίες σας έναν επαγγελματικό και κομψό τελείωμα. Με εξαιρετική αντοχή και ευελιξία, αυτό το προϊόν θα κάνει την συσκευασία σας ασφαλή και ανθεκτική. Μην αφήσετε κανένα προϊόν να πάει χαμένο, επενδύστε στο μαύρο Stretch film τώρα!
Τιμή 5,27 €

Λαστιχακια 1kg 102/1,5

Τα λαστιχάκια 1kg 102/1,5 της εταιρίας είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα γυμναστικής. Με μοναδικό design και ανθεκτική κατασκευή, αυτά τα λαστιχάκια θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε άψογα τις ασκήσεις σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την προπόνησή σας!
Τιμή 5,01 €

Cover βενζινόκολλα 30gr

Η Cover βενζινόκολλα 30gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη που ψάχνει για αξιόπιστη και αποτελεσματική βενζινόκολλα. Με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, η Cover βενζινόκολλα 30gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία. Αποκτήστε την τώρα και κάντε τη ζωή σας ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.
Τιμή 1,60 €
UHU κόλλα γενικής χρήσης 20gr UHU - 1 UHU κόλλα γενικής χρήσης 20gr UHU - 1
Περιορισμένη προσφορά!

UHU κόλλα γενικής χρήσης 20gr

  • Διάφανη
  • Κατάλληλη για ξύλο, υλικά με βάση το ξύλο, πλαστικά (ABS, σκληρό και μαλακό PVC, Plexiglas, πολυστυρένιο, Resopal), μέταλλο, γυαλί, πορσελάνη, κεραμικό, δέρμα, καουτσούκ, τσόχα, φελλό, υφάσματα, χαρτόνι, χαρτί
Κανονική τιμή 1,29 € Τιμή 1,13 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €

Uhu twist & glue κόλλα γενικής χρήσης 35ml

Η Uhu κόλλα γενικής χρήσης 35ml twist & glue της εταιρίας UHU είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργασία κόλλησης. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η UHU, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα αντικείμενα σας θα παραμείνουν σταθερά ενωμένα. Αποκτήστε τώρα τη Uhu κόλλα twist & glue και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα σε κάθε σας εργασία!
Τιμή 2,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Agros χυμός 8 φρούτα 250ml

Χυμός της εταιρείας Agros από 8 φρούτα. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. Το συγκεκριμένο είδος χυμού αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αντικαταστήσει τον φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό, αφού η διαδικασία του στυψίματος δεν είναι πάντα εύκολη. Μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και θα συμβάλλει στην πρόληψη των πολύτιμων συστατικών που χρειάζεται το σώμα, ενώ παράλληλα παρέχει σωστή ενυδάτωση.

Τιμή 0,46 €

Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr

Το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας καθημερινή εργασία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματικότητά του, το Practic σφουγγαράκι θα σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την αξιοπιστία που παρέχει το Practic!
Τιμή 0,46 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου λεβάντα 1lt

Το συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου Cisne KOX με λεβάντα 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο και αρωματικό άρωμα στον χώρο σας. Με μια μόνο ανάρτηση, θα μετατρέψετε το χώρο σας σε έναν επίγειο κήπο γεμάτο από τη μαγευτική μυρωδιά της λεβάντας. Αφήστε το Cisne KOX να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ηρεμίας και χαλάρωσης, και αφήστε τους φίλους και την οικογένειά σας να απολαύσουν τη μαγεία του αρώματος.
Τιμή 9,99 €

Αρωματικό ντουλάπας ρούχων με άρωμα γαρδένιας

Αρωματικό ντουλάπας της εταιρείας HOMie, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 0,62 €